Dit zijn de oudste vriendschappen met beroemdheden van Justin Bieber

Inhoudsopgave:

Dit zijn de oudste vriendschappen met beroemdheden van Justin Bieber
Dit zijn de oudste vriendschappen met beroemdheden van Justin Bieber
Anonim

Justin Bieber is een Canadese zangeres. Zijn knappe uiterlijk en engelachtige stem maakten hem meteen een sensatie. Zodra hij in de muziekwereld kwam, was hij geliefd bij velen, vooral tienermeisjes. In zijn volwassenheid overschaduwde zijn beroemdheidsstatus vaak zijn muzikale vaardigheden. Zijn openbare romantische relaties met Selena Gomez en anderen hebben hem een enorme aanwezigheid op de tabloid opgeleverd.

Zijn grote hart en zijn lieve persoonlijkheid zorgden ervoor dat mensen nog meer van hem gingen houden. De pandemie trof iedereen behoorlijk hard, dus Justin werkte in 2020 samen met Ariana Grande en ze haalden meer dan $ 3,5 miljoen op voor de First Responders Children's Foundations. Justin heeft ook veel andere talenten dan muziek. In 2011 was hij de MVP van de NBA All-Star Celebrity Game. Alle fans hielden van hem en zijn spel op het veld maakte veel mensen sprakeloos. Met zijn vingers in veel taarten en door vrijwel iedereen aardig gevonden te worden, heeft hij door de jaren heen veel vrienden gemaakt.

6 Usher

Usher is een Amerikaanse zanger, danser en acteur. Hij introduceerde zichzelf voor het eerst op het toneel met zijn album My Way. Zijn volgende studioalbum 8701 (2001) bevat de nummer 1-hits "U Remind Me" en "U Got It Bad". Hij verkocht wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren, waarmee hij een van de meest verkochte artiesten in de jaren negentig was. Zijn album Confessions (2004) verkocht meer dan 10 miljoen exemplaren in de Verenigde Staten en meer dan 20 miljoen exemplaren wereldwijd.

Usher was een enorme hulp in de muziekcarrière van Justin Bieber. Hij hielp hem bij het tekenen van zijn eerste platencontract in 2007. Later trad Usher op als mentor voor Justin, en hun relatie blijft goed gedocumenteerd. Ze hebben in de loop der jaren ook aan veel samenwerkingen met nummers gewerkt. "Somebody to Love" werd een echte hit en zorgde voor enorme golven in de muziekindustrie.

5 Kylie Jenner

Kylie Jenner is een Amerikaans model, mediapersoonlijkheid en zakenvrouw. Zij is de eigenaresse van het cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics. Ze speelde in de realityshow Keeping Up with the Kardashians van 2007 tot 2011 en is een social media influencer met 317 miljoen volgers.

Justin kent Kylie al sinds ze 15 jaar oud was. Ze hebben vaak samengewerkt aan verschillende projecten. Justin heeft Kylie meerdere keren verdedigd vanuit de media, en Kylie promootte zijn muziek elke kans die ze kreeg. Kylie was in 2019 aanwezig op de bruiloft van Justin in South Carolina en ze houden tot op de dag van vandaag contact.

4 LudaCris

Christopher Brian Bridges, bekend als Ludacris, is een Amerikaanse acteur en rapper. Hij won drie Grammy Awards en een MTV Video Music Award. Ludacris en Justin hebben aan veel projecten samengewerkt en zijn ook vrienden in hun persoonlijke leven. LudaCris heeft veel interviews gegeven waarin hij vertelt over de relatie tussen zijn dochter en Justin. Hij maakt grapjes over het verdienen van de titel: vader van het jaar omdat hij haar hielp haar idool te ontmoeten.

De relatie tussen Justin Bieber en Ludacris bereikte een hoogtepunt tijdens de samenwerking in 'Baby'. Het nummer is meer dan 2,6 miljard keer bekeken op YouTube en er zijn nu wereldwijd meer dan 12,2 miljoen exemplaren van verkocht, waardoor het een van de bestverkochte nummers aller tijden is.

3 Katy Perry

Katheryn Elizabeth Hudson, beter bekend als Katy Perry, is een Amerikaanse zangeres en songwriter. Ze veroverde de muziekwereld stormenderhand met haar debuutsingle "I Kissed a Girl". Met de muziekvideo's "Roar" en "Dark Horse" werd ze de eerste artiest die een miljard views op YouTube bereikte.

Katy Perry en Justin Bieber kennen elkaar al een eeuwigheid. Ze hebben samen op veel evenementen en concerten opgetreden. Katy Perry heeft Justin op vele manieren en vormen gesteund. Ze woonde zijn bruiloft bij en blijft zelfs nu nog een goede vriend van hem.

2 Scooter Braun

Scooter Barun is sinds het begin van zijn muziekcarrière de manager van Justin Bieber. Hoewel ze oorspronkelijk een strikt professionele relatie hadden, zijn de twee sindsdien zeer goede vrienden geworden. Bieber was aanwezig op de bruiloft van Braun en hij zong zelfs een paar deuntjes voor de gelegenheid.

1 Hailey Bieber

Hailey Bieber is een Amerikaans model, media-persoonlijkheid en influencer op sociale media. Hailey begon haar modellencarrière in 2014 bij het kledingmerk French Connection. In 2015 werd ze gefotografeerd voor American Vogue en Teen Vogue. Ze werkte ook als tv-presentator in een segment van de MTV Europe Music Awards 2015 in Milaan.

Hailey en Justin begonnen in 2016 te daten. Later gingen ze uit elkaar. Ze werden kort daarna herenigd en in 2018 waren ze verloofd. Hailey is de beste vriend en de meest invloedrijke figuur in Justins leven.

Aanbevolen: