Wat de cast van 'The Adam Project' over de film heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'The Adam Project' over de film heeft gezegd
Wat de cast van 'The Adam Project' over de film heeft gezegd
Anonim

The Adam Project is een Netflix film die op 11 maart van dit jaar uitkwam. Deze film duikt in tijdreizen en behandelt familiale problemen/verzoening, liefde en verlies met komische opluchting die overal doorheen wordt gestrooid. Met dit alles en een cast met alle sterren, steeg de film snel naar de top van de hitlijsten.

De ongelooflijke acteurs en actrices die voor deze film zijn ingehuurd, zijn onder meer Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Mark Ruffalo en Jennifer Garner. Met zo'n getalenteerde cast kunnen kijkers van alle leeftijden en levensfasen iets uit de boodschap halen. Zelfs de cast zelf had niets dan prachtige gedachten over het maken van The Adam Project.

10 Ryan Reynolds was 'in' vanaf het moment dat hij de pitch hoorde

Ryan Reynolds, een van de sterren van de film, was al enthousiast over de film voordat hij er zelfs maar een concept van had gezien. David Ellison, die Skydance Media runt, bracht het idee naar Reynolds en hij was meteen aan boord. Ryan vertelde: "Ik werd verliefd op het hele concept en idee. Ik had het script nog niet eens gelezen."

9 Ryan Reynolds deelt de ware betekenis van 'The Adam Project'

Iets zo uniek aan The Adam Project is de dynamische betekenis ervan. Het gaat niet alleen over familierelaties, maar ook over liefde, verlies en zelfgroei. Reynolds hield van de kern van de film en zei: "Al die tijdreizen, actie en comedy is een soort Trojaans paard voor een liefdesbrief aan ouders." Deze film laat zien hoe ouders zich soms voelen, op manieren waar kinderen zich doorgaans niet van bewust zijn.

8 Ryan Reynolds zegt dat 'The Adam Project' erg louterend was

Net zoals het personage dat hij speelt, verloor Ryan zijn vader (met wie hij een gecompliceerde relatie had). Hij was in staat om in dat gevoel te duiken van het proberen om gevoelens en verhalen met elkaar te verzoenen, terwijl hij rouwde om het verlies. Het opnemen van deze film bracht wat emoties bij hem naar boven: "[Werken aan deze film] was erg louterend. Om eerlijk te zijn, het was ongelooflijk louterend."

7 Jennifer Garner gelooft dat 'The Adam Project' relevant is voor elke kijker

Jennifer Garner is zelf moeder, dus ze kon ervaring in haar rol als moeder brengen. Vanwege de aard van deze film kan deze een verscheidenheid aan doelgroepen boeien door de actie, komedie en zinvolle boodschap. Garner deelde: "Ik ben zo opgewonden dat mensen deze film kijken, omdat ik me niemand kan voorstellen die er niet van zal houden. Ik kan me niemand voorstellen."

6 Jennifer Garner had het gevoel dat het een voortzetting zou kunnen zijn van '13 Going On 30'

13 Going on 30, dat in 2004 uitkwam, was Jennifer Garners eerste grote doorbraak waarin ze naast Mark Ruffalo op het grote scherm verscheen. De twee speelden liefdesbelangen en fans waren dolblij om te horen dat ze een getrouwd stel zouden spelen in The Adam Project. Ze zei: "[het filmen van The Adam Project] voelde als de speciale connectie die Mark en ik hadden terwijl we 13 Going on 30 maakten."

5 Zoe Saldana had een zenuwslopende reactie op het filmen van haar 'The Adam Project'-scènes

Zoe Saldana opende dat zelfs beroemdheden werden getroffen toen de pandemie toesloeg in termen van het niet volgen van trainingsroutines. Toen ze eindelijk op de set belandde om haar intense, actievolle scènes te filmen, vertelde ze hoe ze zich echt voelde: "Het was op zijn zachtst gezegd opwindend. Het was ook erg zenuwslopend… Ik had maar anderhalf uur om repeteren wat we gingen doen."

4 Mark Ruffalo verbonden met Reynolds over hun gedeelde filmografische achtergrond

Mark Ruffalo vond het leuk om zich te verenigen met Ryan Reynolds en Zoe Saldana, omdat ze dezelfde filmgeschiedenis delen. Alle drie de acteurs zijn betrokken geweest bij de MCU, hoewel ze nog niet allemaal samen in een superheldenfilm hebben gezeten. Ruffalo bracht naar voren: "Ryan en ik hebben allebei superhelden gespeeld die tijd hebben gereisd", wat hun band versterkt.

3 Mark Ruffalo vond het geweldig om weer met Jennifer Garner aan de slag te gaan

Mark Ruffalo kreeg niet alleen een band met Ryan Reynolds, maar hij voelde zich ook vervuld door de reünie met Jennifer Garner. In zijn gedachten: "[herenigen met Garner was als] thuiskomen van een lange reis… We zijn allebei begonnen [op 13 Going on 30]. Dat was het begin voor mij… We waren nog maar kinderen."

2 Walker Scobell wilde hard trainen voor zijn rol als jonge Reynolds

Een van de meest innemende relaties die zich in deze film ontwikkelen, is de connectie tussen het personage van Ryan Reynolds en zijn jongere versie, gespeeld door Walker Scobell. Young Walker maakte zijn Hollywood-debuut in The Adam Project en wilde er zeker van zijn dat hij recht deed aan zijn jonge Reynolds, en deelde: "Ik heb [Deadpool] zo vaak bekeken dat als iemand me zou vragen of ik het had gezien, ik kon beginnen regels reciteren."

1 Walker Scobell was enthousiast over 'The Adam Project', maar zette zich schrap voor mislukking

Omdat dit de eerste film van Walker Scobell was, had hij tegenstrijdige emoties. Hij wist dat de film een grote hit zou worden, maar hij wilde zich schrap zetten voor het geval hij de rol niet zou krijgen. Toen hij zijn auditie opnieuw bezocht, vertelde hij: "[Ik dacht] dat ik het niet zou krijgen, dus als ik het niet zou krijgen, zou ik niet boos zijn, maar ik heb het."

Aanbevolen: