Wat de cast van 'A Quiet Place Part II' over de film heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'A Quiet Place Part II' over de film heeft gezegd
Wat de cast van 'A Quiet Place Part II' over de film heeft gezegd
Anonim

In verschillende delen van de wereld zijn theaters weer open. Het goede nieuws is dat A Quiet Place: Part II eindelijk te zien is. Met in de hoofdrollen Emily Blunt, Noah Jupe, John Krasinski, Cillian Murphy en meer, gaat het vervolg verder met waar de vorige film mee ophield terwijl de familie in stilte hun strijd om te overleven voortzet.

A Quiet Place: Part II is het slachtoffer geweest van de aanhoudende pandemie en had last van "lage" kassacijfers vanwege beperkte vertoningen. Zijn de castleden blij met het resultaat van de film? Wat hebben ze erover gezegd? Om het samen te vatten, hier is alles wat A Quiet Place: Part II castleden en belangrijke producenten over de thriller hebben gezegd.

9 Scott Beck

Hoewel Scott Beck helemaal geen castlid is, is hij ongetwijfeld de belangrijkste persoon bij het creëren van de Quiet Place-franchise. In de jaren '90, toen hij en oude vriend Bryan Woods studenten waren aan de Universiteit van Iowa, maakten de twee jeugdvrienden de vroegste vormen van het script voordat ze werden wat we vandaag hebben gezien.

"Bryan en ik, we kennen elkaar al sinds we 11 jaar oud waren en zelfs op dat moment in ons leven waren we altijd bezig met het schrijven van korte verhalen of toneelstukken, en dingen die we konden doen met onze vrienden, "zei de scenarioschrijver in een interview.

8 Bryan Woods

Zijn oude vriend, Bryan Woods, gaf het stempel van goedkeuring en haalde herinneringen op aan de tijd dat ze een scrappy B-horrorfilm maakten genaamd The Sleepover. Het draait om een groep kinderen die een slaapfeestje houden voordat buitenaardse wezens het overnemen.

"We zouden al deze lessen samen volgen, en we hadden deze ene verbale communicatieles waar we echt op reageerden. Het ging erom hoeveel we allemaal tegen elkaar zeggen zonder te praten, hoeveel we zeggen met gebaren of gezichtsuitdrukkingen, "herinnerde hij zich over de inspiratie achter de film.

7 Scoot McNairy

Scoot McNairy
Scoot McNairy

Een andere schokkende toevoeging aan de met sterren bezaaide castleden is Scoot McNairy, die agent W alt Breslin speelt in meer dan 20 afleveringen van Narcos: Mexico sinds 2018. In A Quiet Place speelt hij de leider van een gevaarlijke groep die jaagt op reizigers.

"Ik denk dat mijn houding meer zo is: 'Laten we dit andere ding hier nemen dat niet zo goed is en laten we proberen het goed te maken. Laten we het doen, laten we eraan werken en creatief worden en proberen en maak deze show of dit project goed'", zei hij over zijn creatieve traject.

6 John Krasinski

John Krasinski
John Krasinski

Naast het portretteren van Lee, de overleden echtgenoot van de hoofdheld, had John Krasinski het behoorlijk druk op de regisseursstoel. Toen het idee voor een vervolg echter opkwam nadat de eerste film in 2018 in première ging, was hij een van de weinige mensen die het afkeurde, omdat hij dacht dat het alleen maar een wanhopige poging zou zijn om geld te verdienen.

"Als ik sequels zie, rol ik vaak mijn ogen uit, zoals: 'Man, het is gewoon een soort van geldgrijpende studio, en het zal lang niet zo goed zijn als de eerste.' En ik wilde niet dat dat zou gebeuren, dus ik zei gewoon nee, "zei hij, zoals gerapporteerd door ScreenRant.

5 Djimon Hounsou

Captain Marvel-ster Djimon Hounsou zit ook in deze film. Interessant genoeg voegde hij zich iets later bij de castleden om Brian Tyree Henry te vervangen, die het project verliet vanwege planningsproblemen.

"Eén ding dat me verraste door hem [John Krasinski] is dat zijn aanwijzingen meestal emotioneel gedreven zijn", sprak hij lovend over de regisseur."Hij zal je geen regel lezen. Hoe graag het ook klinkt, ik hou van een regel lezen, het gaat meer om je emotionele lezing."

4 Noah Jupe

Noah Jupe hernam zijn rol als Marcus, de zoon van Evelyn, op het scherm. Buiten het scherm zei de acteur dat hij zijn leven zou toevertrouwen aan Emily Blunt, zijn moeder op het scherm, mocht er een zombie-apocalyps plaatsvinden.

"Als er ooit een zombie-apocalyps of iets dergelijks is, bel ik Emily gewoon en zeg ik: 'Yo, mag ik even bij jou komen logeren?' Ze zou weten wat ze moest doen, "zei hij tegen Independent.

3 Millicent Simmonds

Millicent Simmonds werd beroemd door het vertolken van Evelyns dove dochter, Regan, in de Quiet Place-franchise. Later gaf ze echter toe dat het portretteren van zo'n complex personage in een omgeving met zo'n hoge intensiteit behoorlijk stressvol was, zowel fysiek als mentaal.

"Dit was erg dynamisch, fysiek en veel stressvoller - zowel op fysiek als emotioneel niveau vergeleken met de eerste. Dat was het belangrijkste verschil", vertelde ze aan ScreenRant.

2 Cillian Murphy

Verrassend genoeg is Peaky Blinders-ster Cillian Murphy ook in deze film te zien als Emmet, een koelbloedige overlevende en een oude vriend van de overleden echtgenoot.

"Nou, voor mij is hij gewoon een natuurlijke regisseur. Dat kun je niet leren; je hebt het gewoon. En de eerste film was daar een bewijs van; om te weten hoe je die spanning moet creëren, om te weten hoe je moet creëren dat drama, " sprak hij lovend over de regisseur.

1 Emily Blunt

Voor Emily Blunt gaf ze echter toe dat er wat wazige lijnen zijn tussen haarzelf en het personage dat ze in deze film speelt. Ze bekende zelfs dat sommige scènes haar sprakeloos maakten, omdat het echt resoneert met haar als moeder van twee dochters.

"Ze is het, die voor haar kinderen staat en ze koste wat kost beschermt", zei de actrice. "De heldere lijn tussen mezelf en het personage, die ik normaal gesproken op de meeste sets heb, werd voor mij nogal wazig. En sommige scènes lieten me absoluut op de grond liggen."

Aanbevolen: