Alles wat de cast van 'Vanderpump Rules' heeft gezegd over de exit van Jax en Brittany

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Vanderpump Rules' heeft gezegd over de exit van Jax en Brittany
Alles wat de cast van 'Vanderpump Rules' heeft gezegd over de exit van Jax en Brittany
Anonim

Fans zijn opgelucht dat Vanderpump Rules na een lange, pandemie-geïnduceerde onderbreking weer in actie is, met het negende seizoen in première in september 2021. De show had echter enkele opvallende afwezigen, niet de minste daarvan was het altijd kibbelende stel Jax Taylor en Brittany Cartwright. Het paar was steeds giftiger geworden, in de hoofden van veel fans, en bracht altijd drama met zich mee, en niet altijd van het goede soort. Ze werden opgeroepen voor racistische woorden en gedrag in de gecompliceerde nasleep van Jax die Bretagne bedroog (met het enige zwarte castlid van de show, Faith Stowers), dus toen het negende seizoen in de maak was, kregen ze de bijl, samen met andere hoofdrolspelers Stassi Schroeder en Kristen Doute, die zich ook tegenover Faith Stowers hadden gedragen.

Met een gekozen cast en een aantal belangrijke levensveranderingen voor sommige van de overgebleven spelers, hopen we dat de show terug kan keren naar dat sappige, leuke soort drama dat ons om te beginnen verslaafd maakte aan de show. Nu we het volgende tijdperk van Vanderpump Rules ingaan, is hier alles wat de castleden hebben gezegd over het vertrek van Jax Taylor en Brittany Cartwright.

7 Lisa hints dat het niet hun keuze was

We weten allemaal dat er niets is waar Jax en Bretagne meer van houden dan aandacht. Dus het feit dat ze de show verlaten, riep wat vragen op over de beslissing. Het lijkt niet iets dat ze zelf zouden kiezen, en Lisa zinspeelde op dat feit toen ze Us Weekly vertelde: "Was ik verrast wat ze besloten? Nou, als je het zo stelt, ja. Ik zou echt verrast zijn geweest. " Ze vervolgde en legde uit dat ze niet altijd betrokken is bij deze beslissingen: "Wie maakt de regels? Ik ben het niet… Bravo, ze produceren de show. Ook al ben ik een uitvoerend producent ervan, weet je, ze maken het meeste van de beslissingen."

6 Jax en Brittany zelf zijn misschien overstuur, maar ze spelen het af

Toen Jax en Brittany in december 2020 uitspraken op Instagram plaatsten, waren fans er snel bij om hun identieke bewoordingen te bekritiseren. "Denken jullie echt dat we mogen schrijven wat we willen?" Brittany schreef in een vervolgpost en liet doorschemeren dat de verklaringen voor hen waren gedicteerd door hogergeplaatsten, maar ze waren er snel bij om het verhaal als iets meer wederzijds te verdraaien: "Ik ben 41 en heb een baby op komst. Dit was de beste keuze voor mijn hele familie, "zei Jax.

5 Tom en Ariana waren 'volledig geschokt'

Tom Sandoval en Ariana Madix worden vaak beschouwd als een van de sterkste koppels in de show. Maar ze werden niet eerder op de hoogte gebracht van de castingbeslissingen dan wij, zo lijkt het. "We weten niet veel meer dan alleen dat Instagram-onderschrift van wat ze hebben gepost", zei Ariana. Afgelopen herfst, toen de pandemie voortduurde, zei het paar dat ze nog steeds niets hadden gehoord over het hervatten van het filmen, hoewel we weten dat ze enige tijd daarna weer begonnen te filmen. Ariana zei dat zolang er een show is, ze denkt dat zij en Tom Sandoval erbij betrokken zullen zijn. "Ja, zeker," beaamde Tom.

4 Geloof steunt Bravo's beslissing

Faith Stowers, die de beruchte opname van zichzelf maakte toen ze een relatie had met Jax Taylor (die Bretagne bedroog), had niet veel vriendelijke woorden voor Jax en Bretagne na de gevolgen van dat incident. "Ze wilden mij aanvallen in plaats van hem. Het was alsof ze wilden aanvallen, aanvallen, aanvallen, aanvallen, aanvallen. 'Ik had het mis en ik was dit en ik was dat,' me uitschelden, 'zei ze. Ze riep ook Kristen Doute en Stassi Schroeder omdat ze haar bij de politie hadden aangegeven omdat ze dachten dat ze eruitzag als een andere zwarte vrouw die op het nieuws mensen beroofde. Dit incident leidde ertoe dat Stassi en Kristen ook uit de show werden ontslagen. Een woordvoerder van Faith Stowers zei: "Faith steunt Bravo's beslissing om verder te gaan zonder castleden die niet hebben bijgedragen aan de waarden van het netwerk."

3 Andy Cohen was vol lof

Andy Cohen is op dit moment in feite een erelid van de cast, omdat hij ze vaak op de after-show van elk seizoen presenteerde. Hij applaudisseerde het paar bij hun vertrek, vooral Jax, die volgens hem veel had gekost en een goede sport was omdat zoveel mensen hem op de proef stelden. "Hij zat altijd midden in een of andere sstorm op de show en we roosterden hem gewoon genadeloos, en hij nam het altijd als een man … Er waren altijd dingen waar we hem mee confronteerden, en hij nam het aan."

2 De Toms zeiden dat het een verbetering was voor de show

In een interview met Us Weekly legde Tom Sandoval uit hoe anders het was om de show met veel minder mensen te filmen. "Als je van 20 castmates naar in feite 12 gaat, is het een aanpassing", zei hij, en legde uit dat de verandering de show "een beetje dieper heeft laten gaan met elke persoon in plaats van te moeten skaten op het oppervlak." Tom Schwartz vertelde ook dat hij enthousiast was over enkele van de nieuwe gezichten die het publiek zou leren kennen, waarbij hij specifiek de verloofde van Scheana citeerde. "Ik denk dat het leuk zal zijn voor het publiek om Brock te leren kennen. Hij is zo'n grote persoonlijkheid."

1 Tom Schwartz was van streek

Een nabije bron vertelde Hollywood Life: "Vooral Schwartz was erg overstuur dat hem dat niet van tevoren was verteld. Hij had het gevoel dat Jax meer was dan alleen een castlid voor hem en was echt overstuur dat hij dat niet bel of sms hem. Verschillende castleden vonden dat het berekend was en wilden dat de beleefdheid werd voorbereid. Ze hadden echt geen idee dat het gebeurde en wilden een waarschuwing. Ze voelden zich allemaal zo overrompeld." Dit lijkt de ervaring van Tom Sandoval en Ariana te bevestigen, dat geen van de cast van tevoren was verteld. Hoewel het vertrek van Jax en Brittany het beste is, zou het hun vrienden zeker hebben geholpen als ze hadden geweten wat ze konden verwachten.

Aanbevolen: