Wat de cast van Lin-Manuel Miranda's musical 'In The Heights' over de film heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Lin-Manuel Miranda's musical 'In The Heights' over de film heeft gezegd
Wat de cast van Lin-Manuel Miranda's musical 'In The Heights' over de film heeft gezegd
Anonim

Hoewel controversieel, hebben Jon M. Chu en Lin-Manuel Miranda uitstekend werk geleverd door In the Heights van een Broadway-toneelstuk tot een filmische ervaring te brengen. In the Height, uitgebracht in juni van dit jaar, volgt het verhaal van een Dominicaanse gemeenschap die een droom nastreeft voor een beter leven in New York City.

Echter, zoals vermeld, heeft In the Heights een nogal negatieve reactie gekregen met betrekking tot colorisme. Zijn de castleden, producer en regisseur blij met het resultaat van de film? Laten we hier eens kijken wat de cast van In the Heights over de film heeft gezegd.

10 Lin-Manuel Miranda

Producer Lin-Manuel Miranda reageerde op de beschuldiging van colorisme en verontschuldigde zich snel op sociale media zodra de film in première ging.

"Ik hoor dat, zonder voldoende donkere Afro-Latino-vertegenwoordiging, de wereld met trots en vreugde de gemeenschap voelt die we zo graag wilden vertegenwoordigen. Toen we probeerden een mozaïek van deze gemeenschap te schilderen, vielen we kortom. Het spijt me echt, "zei hij.

9 Jon M Chu

Voor Jon M Chu moet het regisseren van In the Heights na Crazy Rich Asians een gekke verschuiving zijn geweest. In een interview met NPR zei hij zelfs dat hij een enorme uitdaging ervoer om een Broadway-stuk in een filmische ervaring te brengen.

"Ze waren allemaal op straat en schreeuwden op alle goede manieren naar ons. En om zelfs fotografen tegen ons te laten schreeuwen om foto's te maken, een film te promoten en dan in het Palace Theatre te zijn," zei hij, "Het was alles waar ik op hoopte, hoe het zou voelen om terug te gaan naar de film."

8 Jimmy Smits

Jimmy Smits vindt zijn stem als Kevin Rosario in In the Heights. Sterker nog, hij is ook een grote fan van de originele Broadway-versie. Daarvoor werd hij beroemd als advocaat in het juridische drama L. A Law.

"Ik was een fan van de show geweest; ik had de show off-Broadway gezien; ik zag herhalingen ervan op Broadway. Ik zag hem geprezen en leerde Lin kennen terwijl ik in New York werkte," zei hij.

7 Gregory Diaz IV

Dankzij In the Heights heeft de 16-jarige nieuwkomer Gregory Diaz IV zojuist zijn grote Hollywood-doorbraak bereikt. Voorafgaand aan de film was hij Quentin in Netflix's Unbreakable Kimmy Schmidt.

"Kinderen van mijn leeftijd op het podium zien, gaf me het gevoel dat ik dat gewoon wilde doen en geloofde dat ik het kon", zei de jonge ster. "Dat was echt het eerste doel dat ik mezelf in mijn jonge carrière had gesteld, om daar deel van uit te maken, en gelukkig heb ik dat kunnen doen."

6 Daphne Rubin-Vega

Daphne Rubin-Vega portretteert saloneigenaar Daniela in In the Height. Wat haar personage volgens de actrice zo speciaal maakt, is hoe ze zich op alle mogelijke manieren tot haar verhoudt.

"Ik hou van haar, want er is een Daniela in ons hele leven", zegt Rubin-Vega. "Je gaat naar haar toe als je een peptalk nodig hebt, als je raad nodig hebt, als je de waarheid wilt horen. Ze is heel New York."

5 Olga Merediz

In In the Heights is Olga Merediz "Abuela", een all-time wijze matriarch van de barrio die Usnavi opvoedde na de dood van zijn ouders.

"Ik heb geprobeerd om al die matriarchale figuren uit mijn verleden - moeders van vrienden, mijn tantes, wat ze hebben meegemaakt - en ik heb geprobeerd haar samen te voegen tot deze typische matriarch die we allemaal willen zijn of hebben", zei ze over haar karakter.

4 Melissa Barrera

Melissa Barrera was nog maar een middelbare scholier in haar thuisland Mexico toen ze voor het eerst getuige was van In the Heights op Broadway. Jaren later is ze Vanessa Morales in de verfilming van het toneelstuk.

"Ik ben haar. Ik ben dit meisje dat ergens anders heen wil waar meer kansen zijn, waar ik opnieuw kan beginnen, waar mensen me niet zullen veroordelen omdat ze me mijn hele leven kennen en ze weten alles over mij, "zei ze over hoe ze zich zo verhoudt tot haar karakter.

3 Leslie Grace

Hoewel Leslie Grace geen erg "groot Broadway-personage" is, is ze meteen verliefd geworden op de soundtrack. Ze speelt Nina in de film en dankzij dat heeft ze haar eerste doorbraakprestatie geleverd.

"Toen bekend werd dat ze de film aan het casten waren, dacht ik: 'Ik moet hier deel van uitmaken.' Ik was heel nieuw en heel groen, dus dit was mijn eerste persoonlijke auditie voor een film in L. A., "zei ze.

2 Corey Hawkins

Before In the Heights begon Corey Hawkins zijn acteercarrière op Broadway. Hij maakte zijn Broadway-debuut in Romeo en Julia van William Shakespeare in 2013 voordat hij zich in 2015 als Heath voegde bij de met sterren bezaaide castleden van The Walking Dead.

"Ik ben opgegroeid in een theater. Dat is een soort van waar ik mijn tanden sneed. Op Broadway, off-Broadway, off-off Broadway, workshops, grinden in New York, " herinnerde hij zich.

1 Anthony Ramos

Voor Anthony Ramos doet de portrettering van het personage hem denken aan zijn geboorteplaats Bushwick, Brooklyn, waar hij opgroeide met zijn moeder en twee broers en zussen in de ruige wijk.

"Er waren momenten van trauma en dat soort dingen", zei hij. "Maar aan het eind van de dag was er ook zoveel goeds. … Ik ben dankbaar dat we een film hebben over een buurt als Washington Heights waar we zien."

Aanbevolen: