Howard Stern vindt dat deze onderschatte muzikant een veel grotere ster zou moeten zijn

Inhoudsopgave:

Howard Stern vindt dat deze onderschatte muzikant een veel grotere ster zou moeten zijn
Howard Stern vindt dat deze onderschatte muzikant een veel grotere ster zou moeten zijn
Anonim

Muzikanten krijgen een enorme boost als ze op The Howard Stern Show gaan. Dit komt omdat luisteraars betalende abonnees zijn op de SiriusXM-satellietradio. Dat betekent dat ze geld te besteden hebben. En dat betekent dat als ze een artiest leuk vinden, ze eerder hun nieuwe album kopen of naar hun concert gaan. Het is Howards taak om iets te vinden waar hij door gefascineerd is en hen ertoe te brengen intieme details van hun leven te onthullen. Het maakt deel uit van wat hem een uitstekende interviewer voor beroemdheden maakt.

De meeste muzikanten en zangers zijn dol op Howard vanwege het succes dat hij ze brengt en het feit dat hij echt als een mens tegen ze praat. Ze hoeven zichzelf niet te censureren en zijn duidelijk dolblij dat ze intelligente en boeiende vragen krijgen die lijken alsof ze uit het handboek van Hollywoods beste psychiater zijn gerukt. Hoewel Howard enkele van de grootste muzikale artiesten in zijn show heeft gehad, is er één gast die volgens hem tussen hen zou moeten zitten. Dit is de onderschatte muzikale artiest die volgens Howard Stern

Howard Stern denkt dat Aurora het waard is om een A-lijsttalent te zijn

Toen producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate in 2016 de Noorse singer-songwriter Aurora boekte op The Howard Stern Show, waren fans een beetje perplex. Meestal hebben gasten een soort van relevantie voor zijn show, zijn verleden of actuele zaken. Maar Aurora leek nogal ongebruikelijk. Vooral gezien het feit dat haar pixie-achtige persoonlijkheid in de tuin zo het tegenovergestelde was van die van Howard. Sommige fans op Reddit hadden absoluut een hekel aan het lange interview omdat ze gewoon niet konden begrijpen waarom ze daar was. Maar zelfs de grootste critici werden weggeblazen door Aurora's vertolking van David Bowe's "Life On Mars".

Het is deze cover die ervoor zorgde dat Howard zei dat hij Aurora elke week in zijn show een andere cover wilde laten doen. Hij werd absoluut verliefd op haar stem op die dag. Hoewel Aurora nooit is teruggekeerd naar The Howard Stern Show, heeft de radiolegende haar bij talloze gelegenheden gebracht. Dit omvat onlangs.

Tijdens zijn show op 5 januari 2022 bracht Howard de cover van Aurora's "Life On Mars" opnieuw ter sprake. Het was een verwijzing naar het nieuwe David Bowie-kanaal op SiriusXM. Hij beweerde dat maar weinig artiesten een van de nummers van David konden maken. Zelfs enkele van de beste artiesten die er zijn, zijn er nooit in geslaagd… Maar Aurora zou het wel kunnen.

Dit is het moment waarop Howard onthulde waarom hij Aurora in de show had om mee te beginnen. Hij had Aurora's cover van "Life On Mars" gehoord aan het einde van een aflevering van Lena Dunham's Girls en kon het niet uit zijn hoofd krijgen. Hoewel hij sommige van de andere liedjes die Aurora zong leuk vond, was het deze vertolking die hem ertoe bracht haar "van tijd tot tijd" op te zoeken. De zelfverklaarde King Of All Media promootte ook haar nieuwe album uit 2022, "The Gods We Can Touch". Hoewel hij niet beweert een megafan van haar genre te zijn of haar muziek echt zo goed kent, denkt hij dat ze enorm getalenteerd is. Dan was er haar vreemde gevoel voor mode en luchtige persoonlijkheid.

"Ze was bijna engelachtig," zei Howard. "Geweldige look. Het hele ding. Ze is indie."

Natuurlijk is 'indie' misschien een understatement, want tijdens het interview beweerde Aurora dat ze Bob Dylan had ontmoet… maar in een droom. Toch was haar vlotte persoonlijkheid bijna magisch, maar overtrof haar muzikale vaardigheid niet. Eigenlijk leek het het te versterken.

Howard is niet de enige die naar Aurora heeft geluisterd. Een paar van zijn bellers hebben hem verteld dat ze geïnteresseerd waren in haar muziek vanwege hun interview in 2016 en, in het bijzonder, Howard's voortdurende lof voor Aurora's David Bowie-cover.

Wie is Aurora?

Het is moeilijk om Aurora's muziek in één doos te stoppen. Haar muziek houdt zich bezig met synthpop, Scandinavische pop, avante-garde en nieuwe salie. Haar vocale bereik is vergeleken met die van Sia en Lorde. Maar Aurora is helemaal haar eigen kunstenaar. De in Stavanger, Noorwegen geboren zangeres en songwriter is vooral bekend voor het bijdragen van haar muziek aan Girls en voor het uiten van The North Wind in Frozen 2, waarbij ze zang toevoegt aan het enorm populaire "Into The Unknown".

Voor fans van haar muziek zijn dit natuurlijk slechts kleine prestaties. Aurora begon met het schrijven van muziek toen ze net 6 was en ontwikkelde haar etherische stem gedurende haar drie studioalbums, talloze singles en enorm populaire EP, "Running With The Wolves", met het nummer "Runaway".

Dit was het belangrijkste werk dat ze besprak tijdens haar bezoek aan The Howard Stern Show in 2016. Kort daarna kregen twee van haar singles "I Went Too Far" en "Winter Bird" aandacht in de V. S. S. Haar muziekvideo's zijn honderden miljoenen keren bekeken. En toch is ze er niet in geslaagd om echt in de mainstream te belanden. Misschien is het omdat haar muziek niet gemaakt is voor de mainstream en dat Aurora zelf nogal teruggetrokken en ongeïnteresseerd is in roem. Toch zijn er tal van beroemdheden die geboeid zijn door wat ze muzikaal te bieden heeft. Hoewel ze veel steun heeft in de muziekbusiness, is Howard Stern misschien wel een van haar grootste fans.

Aanbevolen: