Chelsea Clinton boycot Kanye's muziek (& vindt dat jij dat ook zou moeten doen)

Inhoudsopgave:

Chelsea Clinton boycot Kanye's muziek (& vindt dat jij dat ook zou moeten doen)
Chelsea Clinton boycot Kanye's muziek (& vindt dat jij dat ook zou moeten doen)
Anonim

Kanye West heeft dit jaar meerdere keren de krantenkoppen gehaald vanwege zijn controversiële gedrag, waaronder zijn intimidatie van zijn ex-vrouw Kim Kardashian en haar toenmalige vriend Pete Davidson. En het lijkt erop dat zijn capriolen hem fans kosten.

Onlangs onthulde Chelsea Clinton dat ze de muziek van de rapper uit haar afspeellijst heeft verwijderd. De dochter van Hilary Clinton zei dat hoewel ze historisch gezien van zijn muziek genoot, ze er niet meer met een goed geweten naar kan luisteren.

Chelsea bewijst dat ze Team Kim is

In een gesprek met Entertainment Weekly legde Chelsea uit dat ze zich gehinderd voelde door Kanye's behandeling van Kim na haar beslissing om begin vorig jaar een scheiding aan te vragen.

"Ik heb Kanye moeten loslaten", legde ze uit. "Alleen de manier waarop hij Kim Kardashian heeft behandeld, de manier waarop hij over vrouwen heeft gesproken, is voor mij gewetenloos. Dat was een van mijn favoriete hardloopmuziek en ik heb het uit mijn muziekbibliotheek verwijderd."

Pete Davidson had therapie nodig na de pesterijen van Kanye

Nadat Kim afgelopen herfst haar relatie met Pete Davidson openbaar maakte, wendde Kanye zich tot de sociale media om het paar verbaal aan te vallen.

De rapper plaatste dit jaar een reeks zorgwekkende posts op sociale media, waaronder die waarin ze Kims opvoeding bekritiseerde en beloofde haar terug te winnen. Hij beschuldigde haar er ook van dat ze probeerde hen weg te houden van hun vier kinderen, wat ze ontkende. Ye ging door met het kopen van het huis direct naast Kim.

Pete was ook het onderwerp van veel van zijn tirades. Kanye beledigde hem bij talloze gelegenheden en noemde hem vaak Skete. Op Super Bowl Sunday bracht Kanye bijvoorbeeld een bericht in hoofdletters op sociale media waarin hij de SNL-ster beschuldigde van het uiteenvallen van zijn gezin.

"Houd je echtgenoot in de buurt, zorg ervoor dat ze weten hoeveel je van ze houdt en waardeer ze, want er zit een skeet op de loer in elke vuile kontsteeg die wacht om je familie te vernietigen en rond te lopen in CALVIN KLEINS ROND JE KINDEREN, "de Yeezy oprichter schreef.

Sterker nog, in zijn single "Eazy" rapt Kanye dat hij Pete wil "verslaan". Later bracht hij een geanimeerde muziekvideo uit waarin hij Pete levend begraaft volgens de tekst van het lied.

Eerder deze maand werd gemeld dat Pete in traumatherapie is na Kanye's sociale media-aanvallen. "De aandacht en negativiteit van Kanye en zijn capriolen is een trigger voor [Pete], en hij moest hulp zoeken", vertelde een bron aan PEOPLE.

Na negen maanden daten gingen Kim en Pete begin deze maand uit elkaar, met rapporten die suggereerden dat het te wijten was aan een verschil in de planning. Dezelfde insider zei dat Pete ondanks de intimidatie van Kanye "geen spijt heeft dat hij met Kim is uitgegaan".

Aanbevolen: