Waarom staan Jake Johnson en Max Greenfield niet in de podcast 'New Girl'?

Inhoudsopgave:

Waarom staan Jake Johnson en Max Greenfield niet in de podcast 'New Girl'?
Waarom staan Jake Johnson en Max Greenfield niet in de podcast 'New Girl'?
Anonim

Drie castleden van New Girl, Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris hebben onlangs een nieuwe podcast over de show gelanceerd, getiteld Welcome To Our Show. Fans zijn geobsedeerd door dit concept en zijn dol op de eerste paar afleveringen die zijn uitgebracht. Dit heeft een aantal vragen opgeroepen, waarvan de belangrijkste is: waarom staan Jake Johnson en Max Greenfield niet in de podcast?

Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris blikken terug op hun hitshow en zien hoeveel ze zich herinneren. Ze maken grapjes over wat ze hebben gedaan sinds de show eindigde, wat ze tijdens elke scène hebben meegemaakt en hun algehele ervaring met deze hitshow. Toch vragen fans zich af waar de rest van de cast is?

8 'Welkom bij onze show' met drie castleden

Welcome To Our Show bevat drie castleden van de hitserie New Girl: Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris. De drie co-sterren speelden beste vrienden en kamergenoten, waarbij de personages van Zooey en Hannah vanaf het begin beste vrienden waren, en de personages van Hannah en Lamorne die gedurende de serie goede vrienden werden.

7 Het zijn maar een paar afleveringen in

De podcastshow begon in januari 2022, dus ze hebben slechts tot aflevering 7 van New Girl gedekt. Elke maandag herbekijken de drie castleden een aflevering van New Girl en coveren deze vervolgens in de podcast. Het is nu al een groot succes, met ruimte en tijd voor andere castleden om hun opwachting te maken.

6 Jake Johnson en Max Greenfield kunnen gastoptredens maken

Hoewel de podcast slechts drie castleden als co-hosts bevat, sluit dat de mogelijkheid van gastoptredens niet uit. Jake Johnson en Max Greenfield zijn de twee belangrijkste castleden die fans van de show missen, maar er is de hoop dat ze tijdens de show een paar afleveringen kunnen meemaken. Met 146 afleveringen van New Girl, samen met podcastafleveringen van speciale gastoptredens, is er meer dan genoeg tijd voor de twee om mee te doen aan enkele speciale afleveringen. Jake Johnson en Max Greenfield zijn druk bezig geweest sinds de show eindigde, maar konden via podcasting tijd vrijmaken voor een reünie.

5 gasten tot nu toe op 'Welkom bij onze show'

Tot nu toe heeft Welcome To Our Show twee gastoptredens gehad: Jake Kasdan en Justin Long. Jake Kasdan regisseerde een paar afleveringen van de show, waaronder de pilot-aflevering. Justin Long verscheen op New Girl als Jessica Day's [Zooey Deschanel] love interest, Paul Genzlinger. Slechts een paar afleveringen in de podcast, ze hebben al de tijd genomen om enkele belangrijke leden van hun tv-programma op te nemen.

4 Het zou te veel mensen zijn voor één podcast

Een andere grote factor voor Jake Johnson en Max Greenfield die geen deel uitmaken van de podcast, is dat vijf co-hosts veel zou zijn voor luisteraars. Hoe graag fans ook willen dat de vijf leden worden herenigd op de podcast, vanuit marketingperspectief is het niet erg realistisch. Het hebben van drie co-hosts is het meeste dat bijna elke podcast bevat, dus alle vijf de castleden zouden overbelast zijn voor de luisteraars.

3 Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris hebben een hechte vriendschap

Tijdens het luisteren naar Welcome To Our Show, is het voor fans heel duidelijk dat Zooey Deschanel, Hannah Simone en Lamorne Morris heel dichtbij zijn. Hun chemie is heel duidelijk door de manier waarop ze deze podcast hebben samengesteld, en het zorgt voor een gemakkelijke luisterervaring voor fans.

2 De nieuwe show van Jake Johnson bevat niet alle 'New Girl'-castleden

Hoewel de New Girl-podcast, Welcome To Our Show, niet alle hoofdrolspelers van de show bevat, is dit niet het enige project waarbij sommige leden worden weggelaten. De nieuwe show van Jake Johnson, Hoops, heeft leden van New Girl als gast en terugkerende castleden. Hannah Simone, Max Greenfield en Damon Wayans Jr., die Coach speelde, een knipperlichtkarakter, verschijnen allemaal in de show van Jake Johnson, terwijl Zooey Deschanel en Lamorne Morris dat niet doen. Toen hem hierover werd gevraagd, zei hij dat er planningsproblemen waren met Lamorne. Voor Zooey's gebrek aan een rol zei hij: "Eerlijk gezegd had ik Zooey gewild, maar deze show is zo walgelijk dat ik me een beetje schaamde om het haar te vragen."

1 De cast blijft vriendelijk

Hoewel de cast niet allemaal bij elkaar is voor de podcast, is het duidelijk dat iedereen de show verliet met meerdere gevormde vriendschappen. Of ze de beste vriendengroep zijn die fans graag op tv kijken, v alt te betwijfelen, maar iedereen blijft vriendelijk tegen elkaar en steunt hun nieuwe projecten.

Aanbevolen: