New Girl' werd niet altijd 'New Girl' genoemd, maar de originele titel zou nooit op tv komen

Inhoudsopgave:

New Girl' werd niet altijd 'New Girl' genoemd, maar de originele titel zou nooit op tv komen
New Girl' werd niet altijd 'New Girl' genoemd, maar de originele titel zou nooit op tv komen
Anonim

Fox' hitserie, New Girl, staat bovenaan de favoriete shows van fans om keer op keer te kijken. Elk personage is zo anders, waardoor elke fan iemand heeft met wie ze zich in de show kunnen identificeren. Het zou echter niet altijd in deze richting gaan. De oorspronkelijke naam was veel directer en zou met zo'n gewaagde titel een jonger publiek niet hebben bereikt. De veranderingen waren nodig om deze hitserie zo lang door te laten gaan, met zo'n trouwe schare fans.

New Girl had oorspronkelijk een andere naam waar fans van schrikken om te horen. Het past niet helemaal bij het thema van de show, en het is vrij duidelijk waarom ze een andere richting insloegen. New Girl was een heel duidelijke titel: Jessica Day verhuisde naar een loft met drie mannen die ze net had ontmoet, duidelijk en to the point.

8 De oorspronkelijke naam voor 'New Girl' was 'Chicks And Dicks'

De oorspronkelijke naam voor deze hitshow was Chicks and Dicks. Natuurlijk past het horen van die titel niet helemaal bij het eigenzinnige, herkenbare thema van New Girl.

De maker van de show, Elizabeth Meriwether, wist echter dat de naam 'New Girl' niet zou blijven bestaan, maar had hem nodig voor de pilot. Ze geeft zelfs toe dat het iets is dat zeven seizoenen bleef hangen, ondanks dat het moeilijker werd om een mannelijk publiek te kweken.

7 Elizabeth Meriwether wilde de aandacht van mensen trekken

Nu het pilotseizoen ronddraait, was het essentieel om een pakkende naam te hebben die mensen zou aantrekken. Ongeacht of de naam zou blijven hangen, de New Girl-schrijvers moesten de aandacht trekken van de mensen die ze waren het idee te pitchen. Het oorspronkelijke idee van de show had twee soortgelijke karakters als New Girl uiteindelijk had met Jess en Schmidt. De naam veranderde, en de karakters ook.

6 Zooey Deschanel wilde geen deel uitmaken van deze titel

De oorspronkelijke naam van Chicks and Dicks was zo onaantrekkelijk dat Zooey Deschanel zelfs toegeeft dat ze aanvankelijk weinig tot geen interesse had om deel uit te maken van deze show. Ze las de titel en vertelde hoe onaantrekkelijk en beledigend de naam was. Ze wilde geen deel uitmaken van een show die zo grof klonk. Ze vond het script echter grappig en was aan boord, vooral toen de naamsverandering plaatsvond.

5 De nieuwe naam veranderde de dynamiek van de richting van de show

New Girl was nooit bedoeld als een eigenzinnige show en de personages hadden ongelooflijk verschillende rollen. Het oorspronkelijke karakter van Schmidt was bedoeld als een enorme eikel in de show, waarbij de 'douchebag-pot' in de show van begin tot eind was. Hij vroeg de schrijvers en makers of hij het anders kon aanpakken, meer van de zachte kant van zijn personage laten zien en een groter publiek aanspreken.

4 'New Girl' was een grote doorbraak voor veel acteurs

Vóór New Girl had nog niet elk castlid zijn grote doorbraak in Hollywood meegemaakt. Op de Welcome To Our Show-podcast en in veel interviews vertelt Zooey Deschanel over hoe ze voornamelijk films maakte, en dit was een enorme sprong voor haar in haar carrière. Ze aarzelde om zo'n grote carrièrestap te maken, maar wist dat het script met de tijd alleen maar beter zou worden.

3 'Chicks And Dicks' zou geen groot publiek bereiken

Met een titel die zo gedurfd is als Chicks and Dicks, is het vrij duidelijk dat deze show niet door een zo breed publiek zou worden bekeken als het is geweest. New Girl heeft een trouwe schare fans, variërend van tieners tot volwassenen. De nieuwe titel geeft deze show een veel groter publiek dat zeven seizoenen zou willen en is geïnteresseerd.

2 'Chicks And Dicks' was een beetje ongepast

Een van de redenen waarom Zooey Deschanel zo werd afgeschrikt door de titel van Chicks and Dicks, is dat het enigszins ongepast en aanstootgevend is. Met zo'n gedurfde en directe titel zou het niet hetzelfde benaderbare en comfortabele gevoel hebben als de show. Kijkers kunnen meteen worden uitgeschakeld door een titel, en deze naam paste gewoon niet.

1 'New Girl' was de perfecte naam

Toen we eenmaal het potentieel van de cast en crew zagen, ging de productie van New Girl van start, net als de kijkcijfers van de show. Met geïmproviseerde scènes en perfect geschreven grappen bracht de cast van New Girl fans jaren van gelach en herinneringen, waarbij fans de show jaren nadat deze was afgelopen opnieuw bekeken.

Aanbevolen: