Carrie-Anne Moss wil absoluut niet in de schijnwerpers staan, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Carrie-Anne Moss wil absoluut niet in de schijnwerpers staan, hier is waarom
Carrie-Anne Moss wil absoluut niet in de schijnwerpers staan, hier is waarom
Anonim

In deze tijd lijkt het vaak alsof vrijwel iedereen één ding boven alles wil, roem. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar alle mensen te kijken die bereid zijn gekke dingen voor de camera te doen om in een 'reality'-show te worden gecast. Bovendien zal een vluchtige zoektocht van sociale media onthullen dat miljoenen mensen gewoonlijk te veel delen in de hoop dat een van hun berichten hen zelfs maar een beetje bekendheid oplevert.

Hoewel zoveel mensen wanhopig zijn om beroemd te worden, is het duidelijk dat veel beroemdheden een haat-liefdeverhouding hebben met aspecten van de schijnwerpers. Zo hebben veel sterren in de loop der jaren om een goede reden teruggeschoten op de roddelbladen. Toch lijken de meeste van die mensen, zelfs na het oproepen van de pers, veel tijd te besteden aan het zoeken van de aandacht van de wereld. Met dat in gedachten zullen veel mensen verrast zijn om te horen dat Carrie-Anne Moss schijnbaar helemaal geen beroemdheid wil zijn.

Carrie-Anne Moss verdiende zoveel meer van Hollywood

In de hele geschiedenis van Hollywood zijn er veel acteurs geweest waarvan alle studio's het erover eens waren dat dit het volgende grote ding zou zijn dat alleen voor hen snel uitkwam. Taylor Kitsch leek bijvoorbeeld ooit in de race te zijn voor elke grote rol waarvoor een mannelijke acteur in zijn leeftijdscategorie nodig was. Helaas, hoewel Kitsch een indrukwekkend fortuin heeft vergaard, hebben de machthebbers in Hollywood sindsdien duidelijk geconcludeerd dat hij nooit de volgende filmmegastar zal worden.

Ook al hebben de groten van de filmstudio onvermoeibaar gewerkt om van sommige acteurs grote sterren te maken, het leek er nooit op dat Carrie-Anne Moss zo'n prioriteit was. Gezien alle rollen waarin Moss uitstekend is geweest en alles wat ze voor haar in petto heeft, is dat verbazingwekkend. Het werk van Moss in films als Chocolat en Memento bewees bijvoorbeeld dat ze dramatische acteerkarbonades had. Het is ook vermeldenswaard dat Moss 'vertolking van The Matrix's Trinity bewees dat ze een geloofwaardige actiester was, iets waar veel acteurs moeite mee hebben. Bovendien komt Moss buitengewoon goed over tijdens interviews, zijn miljoenen fans dol op haar en zou ze met de beste van hen over de rode loper kunnen lopen.

Carrie-Anne Moss over de realiteit van Hollywood en roem

In het jaar 2021 kregen de fans van Carrie-Anne Moss een andere kant van de acteur te zien toen ze een openbaar gesprek had met actrice die auteur en regisseur Justine Bateman werd. Toen de twee sterren in een openbare ruimte gingen zitten, bespraken ze een breed scala aan onderwerpen. Op een bepaald moment in het gesprek onthulde Moss hoeveel dingen er voor haar veranderden in Hollywood toen ze 40 werd.

“Ik had gehoord dat op mijn veertigste alles veranderde. Ik geloofde daar niet in omdat ik er niet in geloof om zomaar op een denksysteem te springen waar ik niet echt mee in overeenstemming ben. Maar letterlijk de dag na mijn 40e verjaardag las ik een script dat naar me toe was gekomen en ik sprak er met mijn manager over. Ze zei: 'Oh nee, nee, nee, het is niet die rol [waar je voor leest], het is de grootmoeder.' Ik overdrijf misschien een beetje, maar het gebeurde van de ene op de andere dag. Ik ging van een meisje naar de moeder naar voorbij de moeder.”

Natuurlijk maakt zo'n citaat duidelijk dat Moss alle reden heeft om teleurgesteld te zijn in Hollywood. Hoewel Moss veel meer verdiende in de entertainmentbusiness, heeft ze duidelijk gemaakt dat ze daar niet echt om geeft of de attributen van roem. In plaats daarvan gaf Moss graag prioriteit aan haar familie boven roem. Terwijl hij in 2021 met GQ praatte, zei Moss het eenvoudig. "Ik had kinderen en ik wilde bij hen zijn."

Ondanks dat ze een groot deel van haar tijd met haar familie doorbrengt, is Carrie-Anne Moss door de jaren heen consequent blijven werken, voornamelijk in ondersteunende rollen. Met dat in gedachten zou je denken dat ze niet de tijd of het verlangen zou hebben om zich nog dunner te verspreiden door een bedrijf op te richten. Desondanks lanceerde Moss Annapurna Living, een lifestyle-merk dat Wikipedia beschreef als "ontworpen om vrouwen sterker te maken door middel van mindfulness, meditatie en toewijding".

Hoewel het heel duidelijk lijkt dat Hollywood Carrie-Anne Moss heeft mishandeld, is het even duidelijk dat ze hoe dan ook haar geluk heeft gevonden. In feite zal iedereen die Moss ziet praten over haar lifestyle-merk of haar passie voor het leiden van een bewust leven, snel beseffen dat ze niet geïnteresseerd is in de Hollywood-ratrace.

Aanbevolen: