Khloé Kardashian-fans beweren dat Tristan Thompson zal vals spelen zodra het basketbalseizoen begint

Khloé Kardashian-fans beweren dat Tristan Thompson zal vals spelen zodra het basketbalseizoen begint
Khloé Kardashian-fans beweren dat Tristan Thompson zal vals spelen zodra het basketbalseizoen begint
Anonim

Khloé Kardashian-fans zijn boos nadat moeder, Kris Jenner, liet doorschemeren dat haar dochter weer samenkomt met babypapa, Tristan Thompson.

Jenner ontweek een vraag over de aan-uit-relatie van haar Khloé met Tristan Thompson tijdens een interview met Ellen DeGeneres op woensdag.

"Je weet nooit wat er gaat gebeuren", antwoordde de 64-jarige grootmoeder van negen verlegen.

Ellen probeerde Kris aanvankelijk te plagen dat Khloe mogelijk zwanger was van haar tweede kind.

"Khloé en Tristan gaan veel met elkaar om, dus misschien meer [kleinkinderen] met hen?' stelde de presentator van de talkshow voor.

"Je weet het maar nooit hier. Zoals ik al zei, ik tel nooit iemand mee voor de telling," antwoordde Jenner met een glimlach.

Na het interview voelden fans dat het cryptische antwoord van Kris Jenner betekende dat Khloe weer samen was met Tristan - met fans die naar sociale media gingen om hun hart te luchten.

"Ik ga niet nog een Jordyn-achtig schandaal meemaken. Khloé, dit is waanzin!" een fan schreef op Twitter.

"Ik ben helemaal voor gezinnen die bij elkaar blijven, maar zodra het basketbalseizoen begint… verdomde Tristan zal vals spelen, " kwam er een andere fan bij.

"Zodra de lockdown is opgeheven, zal Tristan teruggaan naar zijn oude gewoontes", beaamt een commentator.

"Ik kan het beeld van Tristan die Khloe bedroog terwijl ze aan het bevallen was niet uit mijn hoofd krijgen. Maar als ze het leuk vindt, vind ik het geweldig", lees een Instagram-commentaar.

Bronnen zeggen dat Khloé en Tristan aan het nesten zijn geweest, waarbij mensen suggereren dat het paar onlangs samen naar eigendommen in Los Angeles is gaan kijken.

"Ondanks dat Khloé probeert hun relatie meer privé te houden, is ze erg met Tristan", aldus de bronnen van het tijdschrift.

In 2018 werd Tristan betrapt met twee modellen in een waterpijplounge - twee dagen voordat ze beviel van True, de dochter van het stel. Om de ellende van Khloé nog groter te maken, werd de hele zaak vastgelegd op bewakingstape en gelekt naar TMZ.

Tristan werd ook erg handig met een vrouw in de New Yorkse nachtclub,.

Het paar besloot echter tot februari 2019 aan hun relatie te werken.

Toen werd Tristan naar verluidt betrapt op het kussen van Kylie Jenners voormalige BFF Jordyn Woods bij hem thuis na een feestje.

US Weekly meldde dat het paar zich op een goede plek bevindt sinds ze besloten samen in quarantaine te gaan tijdens de quarantaine van het coronavirus.

"Khloé en Tristan doen het heel goed en hebben een uitstekende reputatie en zijn al een tijdje … Quarantaine heeft hen dichter bij elkaar gebracht dan ooit en Tristan is super attent geweest, toegewijd aan Khloé, toegewijd aan True en hun dag- het huidige gezinsleven."

De bron voegde toe: "Ze gedragen zich als een getrouwd stel en voelen zich zo op hun gemak bij elkaar. Tristan is een geweldige vader geweest. De dingen komen echt tot stand en Khloé is hoopvol over hun toekomst."

Aanbevolen: