Blu Hunt wist dat ze de rol in de 'New Mutants'-film had zodra ze Maisie Williams kuste

Inhoudsopgave:

Blu Hunt wist dat ze de rol in de 'New Mutants'-film had zodra ze Maisie Williams kuste
Blu Hunt wist dat ze de rol in de 'New Mutants'-film had zodra ze Maisie Williams kuste
Anonim

Er gaat niets boven de kans krijgen om te schitteren in een epische filmfranchise. Verschillende acteurs en actrices speelden een hoofdrol in grote projecten zoals Marvel- en DC-stripfilms. Terwijl Game Of Thrones Maisie Williams en Sophie Turner een nieuw thuis hebben gevonden in de Marvel X-Men-serie, is ook Blu Hunt van The Original erbij gekomen. Nadat ze al een indrukwekkend rap-blad hadden verzameld, is het gemakkelijk in te zien waarom deze vrouwen werden geselecteerd om te spelen in de onlangs opnieuw opgestarte X-Men-films. Blu Hunt's personage Dani Moonstar bracht vooral iets nieuws op tafel in de onlangs uitgebrachte The New Mutant's film, en de MCU als geheel. De ster wist dat ze de rol van Mirage won toen zij en Maisie William's personage Wolfsbane, die een LGBTQ-paar speelt, hun epische liefdesscène deelden.

Blu Hunt had vlinders tijdens de schermtests

Het is altijd zenuwslopend om in een grote film op te treden. Zelfs Star Wars Daisy Ridley gaf in verschillende interviews toe dat ze vond dat de producers "de verkeerde persoon hadden gecast om Rey te spelen". In tegenstelling tot Ridley was Blu Hunt echter niet bezig met het spelen van de rol van Dani Moonstar, maar met het delen van een intieme scène met haar superberoemde co-ster Maisie Williams. SYFY WIRE meldt dat de 25-jarige en Williams hun romantische 'This Is My First Time'-liefdesscène moesten uitvoeren tijdens de screentests. Hoewel Hunt wist dat ze de rol had zodra ze haar Game Of Thrones-co-ster kuste, had ze weliswaar het ergste geval van zenuwen. Op een gegeven moment tijdens haar Marvel's The New Mutant's interview met Mama's Geekly, beschreef Hunt de scène die was opgezet als "vreemd", gezien de beslissing van regisseur Josh Boone om hun kus te geven terwijl ze op de grond lagen en "naar niets kijken."

Blu Hunt was niet alleen nerveus over de scène, maar Maisie Williams had een soortgelijke ervaring. De Game Of Thrones-ster vertelde de Mama Geekly dat zij en Hunt elkaar voor het eerst ontmoetten bij de schermtests 2 of 3 maanden voordat de film werd opgenomen. Hoewel ze eerder een paar schermtests had gedaan, was dit haar eerste keer dat ze een totale vreemdeling kuste” - pre-COVID-19 zouden we kunnen toevoegen. Omdat Williams uit een tv-show komt met veel romantische scènes, sommige explicieter dan andere, zouden we denken dat Maisie Williams veel meer ervaring zou hebben met het kussen van co-sterren op de set. Desalniettemin hadden de twee actrices een geweldige chemie op de set.

Een kusscène als geen ander

Hoewel de co-sterren van The New Mutant duidelijk nerveus waren over het delen van hun eerste kus op het scherm, hebben ze het geweldig gedaan om het te verkopen. Blu Hunt legde aan SYFY WIRE verder uit dat het intieme moment tussen Mirage en Wolfsbane "organisch natuurlijk" was in vergelijking met andere MCU-films. Vanaf hun allereerste ontmoeting is het bijna liefde op het eerste gezicht.

Bovendien vermeldt Hunt dat "geen van de personages de relatie van Mirage en Wolfsbane in twijfel trekt, en dat hun personages ook nooit uiterlijk 'uit de kast komen' voor elkaar", waardoor hun relatie wordt genormaliseerd. De 25-jarige is van mening dat als er genoeg relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht op deze manier worden afgebeeld op televisie en films, het ook net zo 'organisch' in de samenleving kan worden ingebed. DC Comic-tv-shows en films waren de eersten die transgender- en homopersonages uitbeeldden, hoewel Marvel's The New Mutants een meer geëvolueerde lens biedt in het leven van LGBTQ-mensen. Dit zou mogelijk een van Marvel's meest cultureel relevante en invloedrijke films van het nieuwe decennium kunnen zijn.

De groeiende vraag naar meer LGBTQ-personages in de MCU

Afbeelding
Afbeelding

Het spreekt voor zich dat de MCU een make-over zou kunnen gebruiken in de representatie van hetzelfde geslacht. Jarenlang hebben fans Marvel bekritiseerd omdat het weigert de LGBTQ-gemeenschap te portretteren of de seksuele identiteit van een personage verdoezelt. In de Avengers: Endgame 2018 woonde Captain America een groepstherapiesessie bij waarin Joe Russo, een regisseur van de film, een personage speelde dat toegaf op een date met een man te gaan. In Thor: Ragnarok vond Valkyrie's biseksualiteit op de een of andere manier nooit zijn weg naar het filmscript.

De enige echte poging die Marvel deed om een echt koppel van hetzelfde geslacht te portretteren, gebeurde in Deadpool 2 met Negasonic Teenage Warhead en haar vriendin Yukio. Hoewel de twee duidelijk een item waren en gedurende de hele film aan elkaars zijde vastzaten, hadden ze nooit echt intieme delen samen. Marvel's en Disney's The New Mutants laten echter een meer realistische en natuurlijke relatie tussen mensen van hetzelfde geslacht zien die de MCU nog niet eerder heeft onderzocht. Gelukkig lijkt de nabije toekomst veelbelovend, aangezien Marvel van plan is om meer LGBTQ-personages op deze manier te portretteren met aankomende films zoals The Eternals en Thor: Love & Thunder.

Ondanks haar zenuwen won Blu Hunt fans echt voor zich met de kusscène tussen haar en co-ster Maisie Williams. Josh Boone zag duidelijk potentieel in de actrice. De intieme scènes tussen de twee helden zijn aspecten die het meest opvallen in de film en die de harten van het publiek overal hebben geraakt. Marvel neemt duidelijk nota van de publieke vraag naar meer authentieke relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht en The New Mutants is een goed begin in de goede richting.

Aanbevolen: