Tristan Thompson begint vaderschapstests terwijl zijn vermeende derde baby-moeder bev alt

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson begint vaderschapstests terwijl zijn vermeende derde baby-moeder bev alt
Tristan Thompson begint vaderschapstests terwijl zijn vermeende derde baby-moeder bev alt
Anonim

Tristan Thompsons vermeende derde kind is net geboren. Nu is het tijd voor de vaderschapstest.

Dit zeer spraakmakende zwangerschapsdrama heeft fans betoverd sinds Tristan Thompson voor het eerst werd betrapt op het bedriegen van zijn toenmalige vriendin, Khloe Kardashian Hij werd gezien in een hotellift met 2 vrouwen tijdens een verblijf in Houston, en dat is naar verluidt slechts het topje van de ijsberg als het ging om zijn ontrouw. Maralee Nichols beweert dat ze elkaar tot 5 maanden hadden gezien en dat hun affaire resulteerde in haar zwangerschap.

Op 2 december 2021 beviel Maralee van een jongetje, die nu mogelijk onderworpen wordt aan een vaderschapstest voordat hij wordt omhelsd door Tristan Thompson.

Tristan Thompson's mogelijke derde kind

Hoe graag fans Tristan Thompson ook willen feliciteren met het verwelkomen van zijn derde kind op deze wereld, er lijkt te veel controverse te bestaan rond deze pasgeboren baby om formele verklaringen af te leggen.

Tristans affaire met Maralee wordt door beide partijen verschillend gerapporteerd, hoewel hij wel toegeeft dat ze meerdere keren seksuele relaties hebben gehad. Hij heeft al twee kinderen met 2 verschillende babymama's, waaronder zijn kind met Kourtney Kardashian, genaamd True.

Gedurende haar hele zwangerschap was Maralee onvermurwbaar over het feit dat de baby die ze droeg van Tristan was, maar hij aarzelde om het kind zonder bewijs als zijn eigen kind te accepteren.

Hun tumultueuze relatie heeft geleid tot de komst van de baby in deze wereld, en zijn nieuwe leven is al omgeven door controverse, waarbij zijn vaderschap het middelpunt van de chaos blijft.

Tristan wordt aangeklaagd voor ondersteuning

Tristan heeft eerder aangegeven dat hij een vaderschapstest zal laten uitvoeren op het kind, omdat hij ernstige twijfels heeft of deze baby echt van hem is.

Maralee, die een groot deel van deze zwangerschap alleen heeft doorgemaakt, komt nu achter hem aan voor alle kosten die gepaard gaan met haar zwangerschap, terwijl Tristan zich klaarmaakt voor de resultaten van het vaderschapsonderzoek.

Tristan had aanvankelijk bevolen genetische tests uit te voeren in juli, en ging vervolgens vorige maand een gewijzigd verzoekschrift indienen bij een rechtbank in Texas. Hij geeft geen krimp totdat hij het bewijs krijgt dat het kind inderdaad zijn DNA bij zich heeft. Tot die tijd zet Maralee haar juridische inspanningen voort om financiële steun te krijgen van de voormalige NBA-ster. Ze heeft juridische stappen ondernomen om kinderbijslag te krijgen, evenals vergoeding van kosten die tijdens haar zwangerschap zijn gemaakt.

De bevestiging van het vaderschap van de pasgeboren babyjongen zal hopelijk een einde maken aan de vete tussen Tristan en Maralee, en de kleine een vrediger begin van leven geven.

Aanbevolen: