Kanye West is cryptisch over zijn volgende zet en zegt dat hij 'Plan A' begint Wat is dat?

Inhoudsopgave:

Kanye West is cryptisch over zijn volgende zet en zegt dat hij 'Plan A' begint Wat is dat?
Kanye West is cryptisch over zijn volgende zet en zegt dat hij 'Plan A' begint Wat is dat?
Anonim

Iedereen heeft de laatste tijd zijn aandacht op Kanye West gericht. Ondanks dat zijn geestelijke gezondheid wankel leek, was zijn plan om president van de Verenigde Staten te worden.

Het was vrij duidelijk dat dit zijn plan, zijn focus en zijn droom in wording was.

Zijn eerste officiële politieke campagne was een epische mislukking, waarbij fans vermoedden dat hij gek werd, maar hij leek tot nu toe toegewijd aan het voortzetten van zijn plan. Kanye West heeft zojuist een cryptisch bericht getweet over zijn volgende zet, waarin staat; "Ik begin met Plan A", waardoor fans volkomen in de war raken over wat 'Plan A' is en in welke richting hij zal gaan.

Waar gaat de cryptische boodschap over?

Alles wat Kanye West doet, lijkt controversieel en pakkend. Kanye's recente emotionele uitbarsting en schijnbare ineenstorting tijdens zijn eerste politieke bijeenkomst was genoeg om hem in de bestuurdersstoel van zijn eigen ondergang te plaatsen. Fans keken vol afschuw toe terwijl hij persoonlijke familiegegevens onthulde, waarmee hij de vertrouwelijkheid van zijn vrouw verraadde.

Zijn vermogen om zijn eigen leven met succes te leiden was een groot genoeg probleem, en zijn gebrek aan controle over zijn eigen campagne wierp een enorme schaduw van twijfel op zijn vermogen om een land te besturen.

Plan A zou de president worden, nietwaar? Of was het om nog een recordbrekend album uit te brengen? Misschien was het plan van Kanye om nog meer grip te krijgen met zijn enorm succesvolle modellijn?

Fans groeien zo snel als Kanye's Twitter-feed, zonder enig idee wat zijn 'Plan A' zelfs is, of waarom hij ervoor kiest om het nu te starten.

Was dit onderdeel van het plan?

Men zou aannemen dat het persoonlijke leven van Kanye West een beetje op zijn kop moet worden gezet, aangezien recente rapporten aangeven dat hij zijn vrouw Kim Kardashian van streek heeft gemaakt, en de twee vertrokken voor wat privétijd om de schade te herstellen en te herstellen. Is dat plan A?

Fans zijn enorm in de war. Kanye is een man met veel talenten en hij heeft zijn eieren in meer dan één mand. Wat 'Plan A' ook is, we vragen ons af of hij het aankan, want het lijkt erop dat zijn handen behoorlijk vol zitten met verantwoordelijkheden en de schadebeperking die nodig is om zijn recente schokkende gedrag weg te nemen.

West is actief op Twitter en we zullen zeker meer horen over dit 'Plan', dat een voorbode lijkt te zijn van nog meer plannen. Typisch, met een 'Plan A', zou er op zijn minst een 'Plan B' in de maak zijn, als een onvoorziene gebeurtenis.

We zijn net zo in de war als jij, wat niets nieuws is bij het beoordelen van het jargon en de cryptische berichten die door Kanye West zijn gepost. Het enige dat we zeker weten, is dat hij heel snel weer iets zal zeggen, en hopelijk zal het mysterie achter dit plan dat hij plaagt onthullen.

Aanbevolen: