10 paar beroemde broers en zussen die samen op het scherm zijn verschenen

Inhoudsopgave:

10 paar beroemde broers en zussen die samen op het scherm zijn verschenen
10 paar beroemde broers en zussen die samen op het scherm zijn verschenen
Anonim

Er zijn verschillende broers en zussen in Hollywood die ervoor hebben gekozen om samen te werken op het scherm. Hoewel veel broers en zussen dezelfde schijnwerpers delen, vermijden ze om met elkaar samen te werken om niemands glans te stelen, maar anderen hebben aan veel projecten samengewerkt.

Deze groepen beroemde broers en zussen werken graag met elkaar samen wanneer ze maar kunnen. Van Maggie en Jake Gyllenhaal, die samen aan een paar films hebben gewerkt, tot John en Joan Cusack, die zo graag samenwerken, ze hebben samen in 10 films gespeeld, deze sterrenbroers en zussen hebben geen probleem om in de schijnwerpers te staan.

10 Dylan en Cole Sprouse

Dylan en Cole Sprouse wonnen de harten van veel tienermeisjes toen Disney hen hun eigen serie gaf, genaamd The Suite Life of Zack and Cody. Het succes van hun serie, die drie seizoenen besloeg, bracht het netwerk ertoe een spin-off te creëren waaraan de tweeling ook samenwerkte, genaamd The Suite Life on Deck.

Maar deze twee beroemde broers en zussen werkten al samen in Hollywood sinds ze kinderen waren. Ze maakten hun filmdebuut als hetzelfde kind in de film Big Daddy, met Adam Sandler in de hoofdrol.

9 Maggie en Jake Gyllenhaal

Maggie en Jake Gyllenhaal zijn elkaars grootste supporters, en ze werken zelfs graag met elkaar samen toen ze allebei als broers en zussen in de fantasiefilm Donnie Darko werden gecast.

Beide sterren zijn op zichzelf succesvol en werken al samen sinds ze kinderen waren. Ze speelden ook allebei in de film A Dangerous Woman, die werd geregisseerd door hun vader.

8 Tia en Tamera Mowry

Sisters Tia en Tamera Mowry werden beroemd dankzij hun sitcom Sister, Sister, waarin ze schitteren als een verloren gewaande tweeling. Van daaruit zouden de beroemde broers en zussen werken in Twitches en Twitches Too, en hun eigen realityshow.

Deze tweeling heeft ook hun eigen individuele carrière nagestreefd, waarbij Tia momenteel optreedt in de sitcom Family Reunion, en Tamera is nu te zien in de Hallmark Channel-show Home & Family.

7 Julianne en Derek Hough

Julianne en Derek Hough zijn vooral bekend als de broers en zussen die schitterden in de competitieserie Dancing With the Stars. De twee professionele dansers gingen ook drie keer samen op tour na het succes van hun "Move Live"-tour in 2014.

Hoewel ze tijdens hun carrière allebei in verschillende projecten hebben gespeeld, kwamen ze in 2019 samen voor de televisiespecial, Holidays With the Houghs.

6 Hilary en Haylie Duff

Zussen Haylie en Hilary Duff hebben samen gespeeld sinds Hilary's Lizzie McGuire-dagen, en de twee bleven samenwerken toen ze schitterden als uberrijke zussen in Material Girls.

Beide vrouwen zouden passie vinden in acteren en zingen, en ze zouden samenwerken om een remake te maken van het nummer 'Our Lips Are Sealed'. Volgens Feeling the Vibe hebben de zusjes Duff een zeer hechte band en genieten ze regelmatig van speelafspraakjes met hun kinderen.

5 John en Joan Cusack

John en Joan Cusack werken blijkbaar zo graag samen, dat ze samen in minstens 10 films hebben gespeeld.

De Hollywoodsterren van broer en zus zijn verschenen in Class, Sixteen Candles, Say Anything…, Gross Point Blank en War, Inc., om er maar een paar te noemen. Omdat hij zo vaak met zijn zus kon samenwerken, had John op ontroerende wijze gezegd: "Ik ben een behoorlijk gelukkige kerel."

4 Luke en Owen Wilson

Zowel Luke als Owen Wilson zijn grote Hollywood-sterren, maar ze maakten hun filmdebuut met de hoofdrol in dezelfde film, Bottle Rocket genaamd, in 1996.

De broer zou elkaar weer ontmoeten voor de film The Royal Tenenbaums, mede geschreven door Owen, en ze speelden de gebroeders Wright in de film Around the World in 80 Days.

3 Marlon en Shawn Wayans

Acteurs en echte broers Marlon en Shawn Wayans werkten samen aan de komedie White Chicks, waarin ze FBI-agenten speelden en undercover gingen als blanke vrouwen om twee erfgenamen te beschermen.

Maar dat zou niet de laatste keer zijn dat de broers in dezelfde films zouden schitteren. De gebroeders Wayans speelden ook in Little Man, Scary Movie en Scary Movie 2.

2 Mary-Kate en Ashley Olsen

Mary-Kate en Ashely Olsen zijn misschien wel de beroemdste tweelingen in Hollywood en werken al sinds hun kindertijd zij aan zij. Ze maakten hun acteerdebuut als baby's in de tv-serie Full House en zouden gaan schitteren in verschillende tv-shows en films.

Hun meest memorabele films zijn New York Minute, When in Rome, Getting There en Passport to Paris.

1 De Jonas Brothers

The Jonas Brothers, bestaande uit Kevin, Joe en Nick, maakten het groot toen ze op het Disney Channel-netwerk verschenen, waaronder de film Camp Rock en Camp Rock 2: The Final Jam. Ze eindigden later met hun eigen Disney-serie genaamd Jonas, die later werd omgedoopt tot Jonas L. A.

Hun band was ook een enorm succes, met in totaal vijf studioalbums en verschillende nummer 1-hits.

Aanbevolen: