Hoe Melissa Beck zich mentaal voorbereidde op extreem moeilijke gesprekken over de echte thuiskomst: New Orleans

Inhoudsopgave:

Hoe Melissa Beck zich mentaal voorbereidde op extreem moeilijke gesprekken over de echte thuiskomst: New Orleans
Hoe Melissa Beck zich mentaal voorbereidde op extreem moeilijke gesprekken over de echte thuiskomst: New Orleans
Anonim

We leven in een tijd van nostalgie. Het was dus niet echt verrassend dat Paramount de verschillende casts uit The Real World weer bij elkaar begon te brengen voor hun serie The Real World Homecoming. Dankzij de retrospectieve van de realityshow konden fans precies leren wat er gebeurde met hun favoriete castleden van de verschillende Real World-spin-offs die MTV in de vroege jaren 2000 maakte. Het heeft ook oude wonden heropend, met name uit The Real World: New Orleans, waarin Melissa Beck een van de opvallende spelers was.

In The Real World Homecoming: New Orleans moest de cast zich verdiepen in onderwerpen als racisme, homofobie en andere gebieden die bijna twee decennia geleden onopvallend werden behandeld. Elk van de voormalige castleden heeft ermee te maken gehad deze discussies voor de camera te houden. Hoewel sommige discussies productief waren, zoals toen Melissa en Julie het uithaalden in een recente aflevering, waren andere momenten controversieel. Dit is wat Melissa te zeggen had over terugkeren en deze gecompliceerde gesprekken voeren…

Waarom Melissa Beck besloot om deel uit te maken van de echte wereld thuiskomst

Volgens een recent interview met Vulture had Melissa Beck de cast van Real World: New York al op Homecoming zien verschijnen voordat ze hoorde dat ze wilde terugkeren met de cast van New Orleans.

"Ik keek naar de show als een fan, maar ook als een persoon die daadwerkelijk die zeer specifieke ervaring had waarbij je leven voor altijd verandert door in The Real World te zijn. Dus toen ik naar scènes keek waarin Julie Gentry uitlegde hoe ze audities zou doen en mensen precies zouden weten wie ze was, maar tegelijkertijd was ze niet in staat om die zichtbaarheid in de carrière van haar dromen te benutten, dat sprak me echt aan. Ik vond het erg leuk om hun perspectief te krijgen op die heel vreemde tussenruimte vóór sociale media en voor influencers waar we door het leven moesten navigeren als post-reality-tv-niet-sterren, " gaf Melissa toe aan Vulture.

Maar Melissa dacht niet dat Homecoming een seizoen zou willen doen met de cast van The Real World: New Orleans omdat ze het negende seizoen van de originele show waren.

"Ik had niet gedacht dat ze helemaal naar seizoen negen zouden springen, omdat er zoveel geweldige seizoenen zijn tussen twee en acht. Dus toen ik dat telefoontje kreeg, dacht ik: het zal nooit gebeuren. de tijd dat ze bij me komen, zal ik 65 zijn. Toen ze eindelijk zeiden dat we waren gekozen, ik zeg je wat, het zette mijn huishouden op zijn kop. Mijn arme man zei: 'Oh god, moeten we praten weer over De Echte Wereld?' Ik dacht: 'Je begrijpt het niet! Het gaat levens veranderen!' Ik voelde me zo op mijn gemak in mijn anonimiteit in de voorsteden. Ik ben erg gehecht aan mijn Costco-run op donderdag, dus ik moest denken: wat gaat dit betekenen voor mijn dagelijks leven? Maar toen ik de calculus deed van streaming en hoeveel opties mensen hebben in termen van wat ze willen gaan zitten en kijken op tv, ik troostte mezelf echt met het idee dat niemand zou kijken, en dus dat was een deel van de beslissing."

Hoe Melissa benaderde om te praten over de problematische afleveringen van de echte wereld

We leven in een heel andere tijd dan toen The Real World: New Orleans werd uitgezonden. Veel van wat in die show werd geportretteerd, wordt naar de huidige maatstaven als aanstootgevend beschouwd. Dit is iets waar Melissa Beck zich zeer van bewust is. Aangezien Homecoming al deze momenten opnieuw zou beleven, wist ze dat ze zich moest voorbereiden op deze moeilijke gesprekken.

"Toen producers me erover benaderden, was hun hele ding: 'Er zullen moeilijke gesprekken zijn omdat we de racisme-gesprekken die je had opnieuw gaan bekijken. We gaan 'Don' opnieuw bezoeken t Ask, Don't Tell,'' waar Danny [Roberts] het gezicht van moest worden en vele, vele jaren na de show moest doorstaan. Dus ik begreep dat er een emotioneel gewrocht intellectueel gesprek moest worden gevoerd, maar mij werd ook verteld het zou echt leuk zijn."

Ze wilden echt raken aan nostalgie, die, als je nu naar het televisielandschap kijkt, iedereen alles opnieuw opstart. Dus dat begreep ik.

Ik heb de show niet meer bekeken. Ik heb de show maar één keer gezien en dat was in het jaar 2000 toen het uitkwam. Ik wilde daar echt niet op terugkomen, want het is alsof je naar je stem luistert op een antwoordapparaat. Dus ik ging er gewoon rauw naar binnen en begreep dat we over het moeras zouden moeten praten. Ik dacht: Oh God, ze gaan alle keren terugbrengen dat ik met Jamie flirtte en hier ben ik nu gelukkig getrouwd, en dat wordt een raar gesprek. Maar het was prima. Ik bleef zo goed mogelijk in mijn lichaam en kreeg het werk gedaan. Ik sta nog steeds."

Melissa Beck over racisme in de echte wereld

"Er waren twee kanten van de show voor mij. Er was de ene kant waar mensen zeiden: 'Wauw, dat kleine meisje Melissa in de echte wereld is zo grappig. Ze lijkt een goede vriend.' Er was ook: "Wauw, dat Melissa-meisje is zo vervelend. Het enige wat ze doet is praten over ras." Ik was aan de ene kant helemaal niet aardig omdat ik racisme noemde voor wat het was, "legde Melissa uit aan Vulture.

"Niet om te zeggen dat ik de eerste was die openlijk over die dingen nadacht, maar op MTV, in die vorm, als een heel jong persoon die nog steeds leerde over haar eigen identiteit, die nog steeds probeerde te ordenen de taal die in de afgelopen 20 jaar op zoveel manieren is geëvolueerd … Ik was niet voorbereid op het niveau van vitriool dat op mijn pad zou komen als ik gewoon een menselijke emotie had nadat ik beledigd was door een racistische uitlating. Ik wist niet dat het mijn emotionele gezondheid zoveel zou kunnen beïnvloeden als zij. Uitzoeken hoe je Melissa kunt scheiden van The Real World en Melissa Beck, de echte persoon die in dit leven moet leven en kinderen moet opvoeden en een gelukkig huwelijk moet hebben, dat is werk."

Aanbevolen: