Julie en Melissa maken het uit over de echte thuiskomst: New Orleans

Inhoudsopgave:

Julie en Melissa maken het uit over de echte thuiskomst: New Orleans
Julie en Melissa maken het uit over de echte thuiskomst: New Orleans
Anonim

Deze installatie van MTV's The Real World Homecoming: New Orleans gaat verder met een huisbezoek tussen Julie, Melissa en Tokyo waarin Melissa en Tokyo Julie smeken om te begrijpen hoe het verhaal dat ze rond Tokyo creëerde haar uit een club verwijderde als racistisch kan worden opgevat. Julie houdt vol dat ze geen "verhaal verzint", hoewel haar defensieve houding Tokyo doet geloven dat Julie de boodschap die hij en Melissa proberen over te brengen nog steeds niet begrijpt. En zo begint het thema van aflevering 4: racisme.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van The Real World Homecoming: New Orleans aflevering 4: 'It Shouldn't Be comfortable, We're Talking About Racism'

Julie en Melissa gaan door met stoten

Melissa verwijst naar een afgeluisterd gesprek tussen Julie en haar man, waarin Julie had toegegeven dat ze drama wilde maken met het oog op een succesvolle tv-show. Melissa vertelt Julie dat ze geen deel wil uitmaken van haar gemanipuleerde show, terwijl Julie beweert dat zij de enige is die een goede show maakt.

Jamie, Tokyo, Julie en Danny The Real World Homecoming: New Orleans
Jamie, Tokyo, Julie en Danny The Real World Homecoming: New Orleans

Julie uit vervolgens haar verwarring en zei dat ze dacht dat het doel van de bijeenkomst was dat Tokio van kamer zou wisselen, zonder Melissa's aandeel in de discussie te begrijpen. Ze gooit de slachtofferkaart weg en wijst met de vinger naar Melissa en zegt dat Melissa alles zal pikken zolang Julie maar de schurk wordt. Julie belooft het "naar beneden te bellen", maar gaat door met de dramatiek, huilend bij de gedachte dat ze voor de duur van de reis zonder kamergenoot moet zijn.

Wanneer de waterwerken beginnen, verontschuldigt Melissa zich voor het gesprek en uit ze haar frustraties tegen Kelley, terwijl Julie beweert dat de twee vrouwen haar "mean-girling" aan het doen zijn. "Neuk deze vrouwen," zegt Julie, terwijl ze tegen haar man zegt: "Ik ben klaar om naar huis te gaan."

De huisgenoten bespreken het onderwerp race

Een binnenkomend bericht doorbreekt de spanning om de huisgenoten te vertellen dat ze naar de bayou gaan "voor een herkansing van een moerastour". Een clip uit het originele seizoen van de cast laat zien dat Melissa aanstoot nam aan een racistische opmerking van hun oorspronkelijke moerasgids. Ondanks haar aarzeling gaat Melissa met de bende mee op de moerastour, en verrassend genoeg geniet ze van haar tijd.

Terug in het huis ontvangen de huisgenoten nog een ander binnenkomend bericht dat de vraag oproept: zijn de percepties van de individuen over ras veranderd in de afgelopen 20+ jaar? Clips uit hun originele Real World: New Orleans-seizoensspel, waarin onwetendheid wordt getoond namens Julie, toen een vrome mormoon, die zwarte mensen 'gekleurd' noemde."

Melissa legt haar geschiedenis uit toen ze in de show werd gezien als "geobsedeerd door ras", terwijl het in werkelijkheid een gesprek was dat iedereen had moeten hebben. Melissa probeert vervolgens de wortel van Julie's onwetendheid te doorgronden, hoewel Julie opnieuw haar vuisten opsteekt ter verdediging en zegt dat ze heeft geprobeerd zichzelf uit te leggen, maar "het is niet gemakkelijk als de leraren tegen me schreeuwen." Melissa, verbijsterd door Julie's aanhoudende dichtheid, smeekt Julie om haar waarheid te spreken.

Genade en Shorty brengen het leven terug in huis

Julie bespreekt het inherente racisme dat haar is ingeprent door de Mormoonse kerk, en geeft uiting aan de manieren waarop ze "nog steeds probeert het te begrijpen en te deconstrueren" in de hoop "zichzelf op te bouwen als een anti- racistisch." Ze geeft openlijk toe dat ze voorrecht heeft en verontschuldigt zich voor zowel vroegere als toekomstige fouten die ze zal maken.

Tokyo ha alt opgelucht adem en zegt dat hij voelt dat Julie's woorden en bedoelingen oprecht zijn."Ik wil het gewoon beter doen", zegt Julie. Nadat de groep uiteen is gegaan, verontschuldigt Melissa zich tegenover Julie omdat ze haar het gevoel heeft gegeven dat ze in elkaar is geslagen, en erkent de oneerlijke opwinding in haar toon. Julie accepteert Melissa's verontschuldiging en hoopt dat de twee op de goede weg zijn om het vertrouwen terug te winnen.

Op dat moment wordt er op de deur geklopt en komen Melissa's ouders, Mercy en Shorty Howard, het huis binnen waar ze de opgewonden huisgenoten 22 jaar na hun eerste interactie begroeten. Melissa's moeder, Mercy, maakt met de hulp van de huisgenoten een Filipijns feestmaal voor het huis, en de groep gaat zitten voor een diner vol gelach en cultuur.

Shorty, Tokyo en Mercy The Real World Homecoming: New Orleans
Shorty, Tokyo en Mercy The Real World Homecoming: New Orleans

"Er is voor het eerst geen spanning en het voelt als echte, oprechte warmte", lacht Melissa. Ze merkt zelfs op dat haar ouders Julie omhelsden en haar leken te accepteren, wat duidt op een mogelijke opening voor een vriendschap tussen haar en Julie in de nabije toekomst.

Fans twijfelen aan Julie's bedoelingen ondanks haar hoopvolle woorden

Hoewel Julie haar zonden uit het verleden heeft bekend en zegt dat ze optimistisch is over de toekomst, lijken fans sceptisch over haar te zijn, zich afvragend of haar woorden steun hebben of gewoon een lege poging zijn om haar gezicht te redden.

Julie kan profiteren van culturele onderdompeling

Het lijkt erop dat Julie op de goede weg is en een voet in de goede richting zet. Maar, zoals fans hebben laten doorschemeren, is Julie echt zo naïef? Ervan uitgaande dat haar stompzinnigheid echt is, kan het gunstig zijn voor Melissa en Tokyo om Julie's ogen te blijven openen voor de schoonheid van de niet-blanke cultuur, zoals Shorty en Mercy deden. Als ze zou ervaren dat wat haar werd geleerd onsmakelijk is, zou ze misschien andere culturen kunnen waarderen en stukjes van hun leringen met zich mee kunnen nemen in het leven.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van The Real World Homecoming: New Orleans, woensdagen op MTV.

Aanbevolen: