Welke tatoeages heeft Pete Davidson verwijderd?

Inhoudsopgave:

Welke tatoeages heeft Pete Davidson verwijderd?
Welke tatoeages heeft Pete Davidson verwijderd?
Anonim

Pete Davidson heeft al spijt van een aantal van de tatoeages die hij in de loop der jaren heeft gekregen, en daarom is hij begonnen met het verwijderen ervan. Veel mensen kunnen zich waarschijnlijk inleven in de situatie van de komiek - als je jong bent, heb je niet altijd de neiging om de verstandigste beslissingen te nemen, en dat omvat de keuze van tatoeages die je op hun lichaam laat tatoeëren.

Voor de 28-jarige cabaretier ondergaat hij naar verluidt al meer dan twee jaar een laserbehandeling om verschillende tatoeages te verwijderen. Fans hebben ook opgemerkt hoe de tatoeages op de armen van Davidson merkbaar vervaagden, nadat hij onlangs shirtloos was geworden tijdens het opnemen van zijn nieuwjaarsspecial in Miami vorig jaar.

In vergelijking met hoe de armen van Davidson er in november 2019 uitzagen, was het duidelijk dat de Saturday Night Live-ster enkele tatoeages van zijn lichaam verwijderde. Maar welke heeft hij gekozen om te verwijderen? Hier is het dieptepunt …

Pete Davidson verwijdert zijn tatoeages

Het verwijderen van een tatoeage duurt, afhankelijk van de grootte, niet alleen maanden (zo niet jaren) om volledig te verwijderen, maar het kan ook extreem pijnlijk zijn. Voor degenen die een laserbehandeling hebben ondergaan om een tatoeage te laten vervagen, zou je het er waarschijnlijk mee eens zijn dat het proces soms meer pijn kan doen dan de tatoeage op je lichaam te laten inkten.

Dit zou verklaren waarom het Davidson lang heeft geduurd om verschillende inktmarkeringen te verwijderen, vooral op zijn armen. Zoals eerder vermeld, toen de Trainwreck-acteur in december 2021 zonder shirt in Miami werd gespot, waren de tatoeages op zijn armen merkbaar vervaagd, wat duidelijke tekenen vertoonde dat er nogal wat tatoeages zijn waar hij vanaf wil.

De tatoeages waren veel opgelost, maar de omtrek was nog steeds goed zichtbaar.

Hoewel Davidson niet heeft onthuld hoeveel tatoeages hij van plan is te laten verwijderen zodra alles is gezegd en gedaan, zijn zijn armen de enige plek waar fans veel vervaging van zijn tatoeages hebben opgemerkt, dus het is eerlijk om aan te nemen dat hij ofwel met deze sectie begint of alleen dit deel van zijn lichaam inktvrij wil hebben.

Pete Davidson had een hekel aan het proces om ze te laten verwijderen

Wanneer een tatoeage wordt verwijderd door middel van een laserbehandeling, wordt de inkt afgebroken door intens licht op het pigment aan te brengen. Naarmate de inkt geleidelijk de lichtenergie absorbeert, beginnen die specifieke pigmenten af te breken, waardoor ze kleiner worden. De kleine pigmenten worden vervolgens door het immuunsysteem verwijderd, maar dit kan enkele maanden duren, afhankelijk van de algehele gezondheid van de persoon.

In een eerder interview op Late Night met Seth Meyers, vertelde Davidson over zijn ervaring met het verwijderen van zijn tatoeages, en noemde het een pijnlijke beproeving.in feite gutste de New Yorker en zei dat het proces moeilijker was dan het krijgen van de tatoeages in de eerste plaats omdat de laserbehandeling erg hard voor de huid kan zijn.

"Het duurt ongeveer drie uur - je moet er drie uur eerder zijn om al je tatoeages te bedekken, want om de een of andere reden hebben mensen in films ze niet zo veel", vertelde Davidson. “Ze afbranden is erger dan ze krijgen. Omdat ze niet alleen je huid verbranden, maar je draagt deze grote bril, toch? Dus je kunt niets zien en de dokter is bij je.'

Hij herinnerde zich de ongemakkelijke gesprekken die hij had met zijn dokter terwijl hij zijn tatoeages liet verwijderen.

“Voordat [de dokter] elke tatoeage gaat laseren, moet je hem horen aankondigen wat de tatoeage is om er zeker van te zijn of je hem wilt houden of niet,” vervolgde Davidson.

“Ik zal daar gewoon helemaal hoog zitten van de Pro-Nox - wat eigenlijk best leuk is, ik geniet ervan - en dan hoor ik ineens: 'Houden we de Stewie Griffin rookt een blunt?” En dan moet ik daar zitten en zeggen: “Nee, Dr. G.' Het is echt gênant. Houden we de uil die de Tootsie Pop likt?”

"Als je tatoeages wilt laten zetten, zorg er dan voor dat je het echt, echt wilt - en niet op paddenstoelen."

Zijn huidige datingleven staat in de krantenkoppen

Sinds oktober 2021 heeft Davidson een relatie met realityster Kim Kardashian, die begin dat jaar stopte met haar ex-man Kanye West.

De twee werden in maart 2022 officieel op Instagram toen de moeder van vier een foto van haar en Davidson samen plaatste met het oog op haar meer dan 100 miljoen volgers.

Er wordt aangenomen dat West de nieuwe relatie van zijn voormalige vlam niet goedkeurt, nadat hij zijn frustratie over de romance sinds begin 2022 in een reeks posts op sociale media heeft gedeeld.

Aanbevolen: