De 10 meest interessante tatoeages van Pete Davidson (en hun betekenis)

Inhoudsopgave:

De 10 meest interessante tatoeages van Pete Davidson (en hun betekenis)
De 10 meest interessante tatoeages van Pete Davidson (en hun betekenis)
Anonim

In de zee van vele beroemdheden die graag geïnkt worden, is Pete Davidson een van hen die meer dan 70 tatoeages op zijn lichaam heeft, en elk is een interessant kunstwerk met een betekenis eraan verbonden.

Pete Davidson begon op te staan nadat hij was gestopt met studeren en oefende zijn routines op een bowlingbaan op Staten Island. Zijn carrière nam een hoge vlucht nadat hij in 2014 als vast lid van de cast bij Saturday Night Live kwam en op 20-jarige leeftijd het jongste castlid aller tijden werd. Pete Davidson, bekend om zijn herkenbare humor en het vermogen om zichzelf te bespotten, is een begrip geworden voor de nieuwe generatie comedyfans.

De komiek staat niet alleen bekend om zijn komedie, maar ook om zijn rustige levensstijl, beroemde vrienden, romantische relaties en een groot aantal tatoeages. Pete Davidson vindt het heerlijk om geïnkt te worden en heeft meer dan 70 tatoeages die bijna zijn hele lichaam bedekken. Zijn ontwerpen zijn een eerbetoon aan zijn familie, vrienden, relaties, favoriete filmcitaten en mensen die hij bewondert. Elke tatoeage heeft een diepe betekenis of een grappige anekdote. Laten we eens kijken naar de meest opwindende tatoeages van Pete Davidson en wat ze betekenen.

10 tatoeages opgedragen aan Kim Kardashian

Kim Kardashian en Pete Davidson hadden misschien een korte relatie, maar het paar aarzelde niet om hun genegenheid voor elkaar te delen op sociale media. De komiek ging vier tatoeages laten zetten opgedragen aan de realityster. De eerste tatoeage was haar naam Kim op zijn borst, gevolgd door de woorden My Girl Is A Lawyer op zijn sleutelbeen. Hij kreeg ook de initialen van haar kinderen NSCP en de woorden Aladdin en Jasmine van hun SNL-schets.

9 Vervloekt

Pete Davidson en Ariana Grande hadden een veelbesproken relatie, waarbij ze ook voor elkaar werden geïnkt. Omdat Breakfast At Tiffany's de favoriete film van Grande is, liet Davidson de Franse uitdrukking Mille Tendresse op zichzelf tatoeëren, een citaat uit de film. Na hun breuk bedekte hij de tatoeage met het woord Cursed in een groot lettertype.

8 Knielende brandweerman

in.pinterest.com/pin/73887250123908182/

Hoewel een paar tatoeages zijn geïnkt, verdwenen of veranderd tijdens zijn romantische relaties, heeft Pete Davidson ook hulde gebracht aan zijn overleden vader. Scott Davidson was een brandweerman die stierf tijdens de terreuraanslag op 11 september 2001. De komiek heeft een groot portret van een knielende brandweerman op zijn schouder en een regel uit het gedicht The Fireman's Prayer, 'Sta me toe om alert te zijn en de zwakste schreeuw.'

7 Zeke

Pete Davidson en Machine Gun Kelly zijn al heel lang vrienden en het paar speelde zelfs in 2019 in een komische film met de titel Big Time Adolescence. Tijdens het filmen van een scène in de film, wordt gezien hoe MGK Davidson's personage Zeke op het scherm inkt, en later onthulden ze dat het een echte tatoeage was. De komiek heeft nog steeds de Zeke-tatoeage op zijn been.

6 Badgenummer

Nog een eerbetoon en een sentimentele tatoeage, het is niet lang geleden dat Pete Davidson eindelijk heeft besloten om openlijk over zijn vader en jeugd te praten. Naast het inkten van een portret van een knielende brandweerman ter nagedachtenis aan zijn vader, heeft Pete Davidson ook zijn badgenummer 8418 permanent op zijn onderarm getatoeëerd.

5 Eerste tatoeage over het nummer van Big Sean Mercy

Pete Davidson kreeg zijn eerste tatoeage toen hij 17 was toen hij met zijn vriend omging. Het duo besloot bijpassende tatoeages te nemen en Pete kreeg de woorden Swerve Life op zijn been geïnkt. De woorden komen van het beroemde Big Sean-nummer Mercy waarin de tekst vaak wordt gebruikt.

4 Bijpassende tatoeage met Miley Cyrus

Terwijl Pete nog een castlid was op Saturday Night Live in 2017, kwam Miley Cyrus als muzikale gast en trad op in een paar komische sketches. Tijdens de schets van Davidson genaamd The Baby Step, kleedde het duo zich als baby's en had slechts één regel: 'We Babies.’ Ze besloten de schets te herdenken door de twee woorden op hun lichaam te laten inkrassen.

3 Liefde voor Harry Potter

Pete Davidson is al eeuwen een Potterhead en hij toonde zijn liefde voor de Harry Potter-serie door verschillende tatoeages op zijn lichaam te laten zetten. De komiek heeft de afbeelding van een sorteerhoed, het symbool van de Relieken van de Dood en het bliksemlitteken van Harry Potter op zijn arm. Bovendien heeft hij zelfs een citaat van Albus Perkamentus op zichzelf geïnkt.

2 Haai

Tijdens zijn GQ-cover van 2018 toonde de shirtloze foto van Davidson zijn borsttatoeage die kritiek kreeg op sociale media, zoals de zin op zijn borst zei: 'Grappen komen en gaan, maar Swag is voor altijd.' Binnen een paar dagen, bedekte hij de woorden met een grote tatoeage van een kleurrijke haai.

1 Zijn vrouwelijke idolen

Pete Davidson toont zijn liefde voor zijn familie en vrienden door zijn tatoeages en de mensen die hij bewondert. In kerst 2017 liet hij een tatoeage van Hilary Clintons gezicht op zijn arm zetten om zijn steun aan de politicus te betuigen. Bijna een jaar later kreeg hij een foto van Ruth Bader Ginsburg met haar kenmerkende Dissent Collar en een kroon op zijn arm.

Andere interessante tatoeages op de komiek zijn de woorden Piggy Smallz die hij inktte nadat hij een varken had geadopteerd met Ariana Grande, een citaat uit The King of Comedy en een groot zwart sleutelgat om een belangrijke tatoeage te verdoezelen. De afgelopen jaren is Pete Davidson begonnen met het verwijderen van al zijn tatoeages die weg zullen zijn tegen de tijd dat hij 30 wordt, maar dat weerhoudt hem er niet van om geïnkt te worden.

Aanbevolen: