Dit verklaart waarom Pete Davidson tatoeages kreeg ter ere van Kim's kinderen

Inhoudsopgave:

Dit verklaart waarom Pete Davidson tatoeages kreeg ter ere van Kim's kinderen
Dit verklaart waarom Pete Davidson tatoeages kreeg ter ere van Kim's kinderen
Anonim

Sociale media zijn opnieuw verdeeld door Pete Davidson en Kim Kardashian, wiens relatie in het nieuws is geweest sinds het begon in 2021, nadat Kim en Kanye West uit elkaar gingen. De aanhoudende vete tussen Kanye West en Pete Davidson lijkt sommige fans te hebben geboeid, terwijl anderen het beu zijn om iets te horen dat met het trio te maken heeft. Net toen het stof begon neer te strijken, zijn de sociale media weer opgelaaid met het nieuws dat Pete Davidson een nieuwe tatoeage heeft gemaakt met de initialen van Kims kinderen.

Kim Kardashian mag trouwen met Pete Davidson - 'Fourth Time's The Charm&39
Kim Kardashian mag trouwen met Pete Davidson - 'Fourth Time's The Charm&39

Sommige fans denken dat de nieuwe tatoeage een lief gebaar is en laat zien hoe serieus en toegewijd de twee zijn, aangezien Pete's tatoeage laat zien dat hij een groot deel uitmaakt van niet alleen Kim's leven, maar ook dat van haar familie, het eerbetoon bewijst dat hij beschouwt de familie van Kim als zijn familie.

Maar anderen vinden de tatoeage een stap te ver, bijna alsof Davidson Kanye opnieuw probeert op te winden. Een artikel geschreven door Alex Birch voor Metro stelt dat de nieuwe tatoeage van Pete Davidson niet over liefde gaat, maar over een vertoon van ego-gedreven egoïsme.

Pete Davidson heeft meer dan 100 tatoeages

De nieuwste inkt van Pete Davidson heeft fans ertoe aangezet zich af te vragen waarom alles wat hij meemaakt een tatoeage moet worden. De initialen van Kims kinderen zijn immers niet de eerste persoonlijke tatoeage die Davidson heeft laten zetten. Hij heeft onlangs ook een 'My Girl Is A Lawyer'-tatoeage laten zetten ter ere van Kim, aangezien ze momenteel studeert om advocaat te worden.

Pete Davidson
Pete Davidson

Davidson heeft de gewoonte om tatoeages te krijgen die verband houden met romantische relaties. Toen hij bijvoorbeeld met Ariana Grande was, liet Davidson de konijnenoren die de zanger droeg op de albumhoes van 'Dangerous Woman' in zijn nek tatoeëren. Nu zijn de konijnenoren bedekt met een hart, en net daaronder is een tatoeage van twee verbonden X'en.

Naast tatoeages over romantische relaties en persoonlijke voorkeuren uit het verleden, zoals de alien uit de film Mars Attacks uit 1996, waarin Davidsons favoriete acteur Jack Nicholson de hoofdrol speelt, heeft Pete ook een tatoeage van een knielende brandweerman op zijn linkerarm voor zijn vader, een brandweerman die omkwam bij de terroristische aanslagen van 11 september.

Pete Davidson Papa
Pete Davidson Papa

Ondanks dat zijn tatoeages duidelijk sentimentele waarde voor hem hebben, is Pete Davidson volgens bronnen in het pijnlijke proces om verschillende tatoeages te laten wegbranden. De reden hiervoor is dat wanneer hij aan het filmen is, het zo lang duurt voordat Pete Davidson zijn tatoeages bedekt.

"Het duurt ongeveer drie uur - je moet er drie uur eerder zijn om al je tatoeages te bedekken, want om de een of andere reden hebben mensen in films ze niet zo veel", zei Davidson tijdens een interview op Late Night Met Seth Meyers.

Voordat hij meer filmrollen kreeg, waren zijn tatoeages niet zo belangrijk, omdat hij dacht dat dat het voor hem zou zijn na het filmen van Saturday Night Live.

"Ik dacht niet dat ze me in dingen zouden stoppen - zoals de filmindustrie. Ik dacht na SNL, het is een wrap", zei Pete Davidson. "Mensen realiseren zich niet dat ik een beetje oud ben - ik ben 27, maar in Hollywood is dat ongeveer 40."

Wat is de echte reden voor de tatoeages van Pete Davidson?

In een interview met Charlamagne Tha God, onthulde Davidson dat hij een aantal van zijn tatoeages had laten zetten om littekens van zelfbeschadiging te verdoezelen.

Davidson is heel open geweest over zijn geestelijke gezondheid en verklaarde dat hij een borderline persoonlijkheidsstoornis (BPD) heeft, iets anders waarover hij sprak in het interview met Charlamagne Tha God.

"Ik moet mijn medicijnen de hele tijd bijstellen omdat ik tussen bipolaire en borderline en zoals PTSS en [expletive] uit mijn kindertijd heb, "zei Davidson tijdens het interview.“Ik denk niet dat revalideren zo’n groot probleem is. Ik denk dat het een sterk krachtig ding is en enkele van de mooiste, coolste mensen die je ooit zult ontmoeten, zijn daar."

“Daarom begon ik tatoeages op mijn borst te krijgen, om [zelfverwondingslittekens] te bedekken”, legde Davidson uit in het interview. "Het is gewoon een vrijlating als je geen tatoeage kunt krijgen … Als [ik] zo manisch en overstuur ben, is dat soms het enige dat voor mij werkt."

Met andere woorden, tatoeages zijn niet alleen een manier om zijn levensverhaal te documenteren. Ze bieden bijna een gezonder alternatief voor zelfbeschadiging en worden gebruikt als een manier om Davidson te helpen wanneer hij manisch of overstuur is.

Of fans het nu eens zijn met zijn nieuwste tatoeage, het is in ieder geval logisch waarom hij besloot om zo'n tatoeage te nemen, aangezien de tatoeages van de 'SNL'-ster een belangrijke betekenis hebben en heel persoonlijk zijn. Zelfs als het voor sommigen vreemd overkomt, lijkt het erop dat de tatoeage uit een plaats van liefde kwam, aangezien tatoeages de manier zijn waarop de 'SNL'-ster zichzelf en zijn diepste emoties uitdrukt.

Aanbevolen: