Hoeveel tatoeages heeft Chris Evans en heeft hij ze verwijderd?

Inhoudsopgave:

Hoeveel tatoeages heeft Chris Evans en heeft hij ze verwijderd?
Hoeveel tatoeages heeft Chris Evans en heeft hij ze verwijderd?
Anonim

Hollywood-ster Chris Evans werd begin jaren 2000 beroemd en sindsdien staat hij bekend als een van de grootste hartenbrekers in de industrie. Terwijl Evans zijn talent heeft bewezen door te schitteren in talloze blockbusters (waarvan de meeste deel uitmaken van de MCU) en veelgeprezen televisieshows, concentreren we ons vandaag op het lichaam van de ster - in het bijzonder zijn talrijke tatoeages.

Hoeveel tatoeages heeft Chris Evans eigenlijk, wat betekenen ze, en heeft hij ze laten verwijderen? Blijf scrollen om erachter te komen!

9 Chris Evans heeft een Avengers-tatoeage

Laten we beginnen met een tatoeage waar de meeste fans enthousiast over zijn: de Avengers-tatoeage van Chris Evans. In 2011 werd de acteur gecast als Steve Rogers/Captain America in de superheldenfilm Captain America: The First Avenger, en daarmee trad hij toe tot de MCU-familie. Voor Entertainment Weekly onthulde Robert Downey Jr. dat alle hoofdrolspelers van de Avengers-cast een bijpassende tatoeage hadden: Vijf van de oorspronkelijke zes Avengers kregen een tatoeage… degene die ervoor koos Mark Ruffalo te zijn.

Het was Johanssons idee, en zij en Evans deden het in New York. Toen vloog hun New Yorkse kerel Josh Lord, die geweldig is, naar L. A., hij deed mij, deed Renner, en toen hebben we Hemsworth gepest om het te doen, en hij snapte het."

8 Chris Evans heeft een Stier-tatoeage

De volgende stap is de Taurus-symbooltattoo van Chris Evans op zijn linkerbiceps. In een interview voor de actie/thriller Cellular uit 2004 onthulde de acteur dat de tatoeage eigenlijk een eerbetoon is aan zijn moeder Lisa wiens sterrenbeeld Stier is. Dit is slechts een van de tatoeages die Evans opdroeg aan de belangrijkste mensen in zijn leven.

7 Chris Evans heeft een tatoeage opgedragen aan zijn overleden vriend

Een andere eerbetoontattoo die Chris Evans kreeg, is die op zijn ribbenkast. Er staat: "In Loving Memory, Bardsley, With Me Always", en het is een eerbetoon aan de overleden vriend van de acteur, Matt Bardsley, die in november 2003 bij een offroad-ongeluk om het leven kwam.

6 Chris Evans heeft een adelaar-tatoeage

Op zijn borst heeft Chris Evans een vrij grote tatoeage van een adelaar die fans zagen toen de acteur een shirtloze foto op zijn Instagram deelde. Hoewel het niet bekend is wanneer de acteur precies de tatoeage heeft laten zetten, onthulde zijn tatoeëerder dit in januari 2019: "We gaan nu beginnen aan een heel groot nieuw borststuk voor hem, dat ik waarschijnlijk moet wachten tot hij de details, maar ik ben erg enthousiast. Hij heeft een heel cool idee dat ik niet kan wachten om te doen." Chris Evans heeft nog niet onthuld wat de tatoeage voor hem betekent, maar velen geloven dat het een eerbetoon is aan ons wonderpersonage Captain America.

5 Chris Evans heeft een tatoeage opgedragen aan zijn hond

De volgende is een eerbetoontattoo die Chris Evans kreeg voor zijn geliefde reddingshond, Dodger. De naam van Dodger staat ook op de borst van de acteur getatoeëerd en in 2020 onthulde Evans dat hij de tatoeage al een paar jaar had.

De acteur gaf ook toe dat hij de naam van Dodger liet tatoeëren niet lang nadat hij hem naar huis had gebracht. "Dat is waarschijnlijk een van de puurste relaties die ik heb, dus ik zal nooit spijt krijgen van die tatoeage. Ik heb er in mijn leven spijt van gehad, maar niet die."

4 Chris Evans heeft een tatoeage die loyaliteit uitstra alt

Afgezien van zijn Taurus-tatoeage, is er een die Chris Evans sinds de jaren '90 lijkt te hebben gehad, het woord Loyaliteit dat op zijn rechterarm is getatoeëerd. De acteur heeft nooit onthuld wat de tatoeage specifiek voor hem betekent, maar in een interview uit 2012 zei hij: "Ze zijn vrijwel allemaal voor het gezin. Meningen veranderen, mensen groeien, maar ik denk dat zolang ze geworteld zijn in de familie, ik zal waarschijnlijk nooit spijt van ze krijgen."

3 Chris Evans heeft een Eckhart Tolle-citaattattoo

Chris Evans heeft ook een quote-tatoeage, en die is van de spirituele leraar en zelfhulpauteur Eckhart Tolle. Het citaat is op zijn borst getatoeëerd en dit is wat de acteur erover onthulde: "Eckhart heeft een citaat uit zijn boek genaamd Stillness Speaks dat gewoon echt resoneerde met mij, genoeg om mijn lichaam permanent te inkten, en het zegt: 'Als je verliest contact met innerlijke stilte, verlies je het contact met jezelf. Als je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld.' En het was gewoon zo logisch voor mij, nog steeds, altijd."

2 Chris Evans heeft een tatoeage opgedragen aan zijn broers en zussen

Een andere tatoeage die Chris Evans kreeg als een toewijding aan zijn familie, zijn de letters "SCS" op de achterkant van zijn rechterenkel. Ze vertegenwoordigen de initialen van zijn broers en zussen, Carly Evans, Shanna Evans en Scott Evans. Het lijkt zeker alsof familie erg belangrijk is voor de Hollywood-ster.

1 Chris Evans heeft ten minste één tatoeage verwijderd

Ten slotte is er één tatoeage waarvan we weten dat Chris Evans is verwijderd. De acteur liet vroeger een Chinees personage op zijn rechter biceps tatoeëren, maar de tatoeage is er niet meer. Fans geloven dat de acteur besloot de tatoeage te verwijderen omdat deze zichtbaar was toen hij T-shirts droeg, wat betekent dat hij hem altijd zou moeten bedekken bij het opnemen van films.

Aanbevolen: