PrayForDave-trends nadat Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins op 50-jarige leeftijd sterft

Inhoudsopgave:

PrayForDave-trends nadat Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins op 50-jarige leeftijd sterft
PrayForDave-trends nadat Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins op 50-jarige leeftijd sterft
Anonim

Rockfans zijn in rouw na de tragische dood van Taylor Hawkins, de oude drummer van Foo Fighters. De 50-jarige werd dood aangetroffen in een hotelkamer in het noorden van Bogota, Colombia. De band zou optreden op het Festival Estéreo Picnic in de Colombiaanse hoofdstad. Geen doodsoorzaak werd onmiddellijk aangekondigd. Op vrijdagavond werd het lichaam van Hawkins uit zijn hotel in Bogota gehaald en weggereden in het busje van een lijkschouwer.

Hawkins was een getrouwde vader van drie

Hawkins trouwde in 2005 met zijn vrouw Alison. Hij was de vader van Oliver, Annabelle en Everleigh. Het gezin woonde in Hidden Hills, Californië.

De charismatische drummer had net een groot aantal tourdata in Zuid-Amerika achter de rug, waarbij de band afgelopen zondag voor het laatst speelde in San Isidro, Argentinië.

Dave Grohl was diepbedroefd na de dood van Kurt Cobain

Dave Grohl richtte zijn tweede band Foo Fighters op in 1994, slechts enkele maanden nadat Kurt Cobain, Nirvana's frontman, zelfmoord pleegde. Grohl was kapot van de dood van Cobain en wist niet zeker of hij in de muziekindustrie wilde blijven.

Hawkins voegde zich in 1997 bij de Foo Fighters voor hun tweede album 'The Color and the Shape'. Voorafgaand aan het spelen van de drums voor de Foo Fighters, Hawkins speelde drums voor zanger Alanis Morissette. Hawkins en Grohl vormden al snel een hechte band en gingen samen door met het behalen van mainstream succes.

Fans voelden voor David Grohl na het verlies van twee naaste bandleden

Sociale media hebben met shock en verwoesting gereageerd op de dood van Hawkins - met velen denkend aan Grohl die nu de tragedie moet ondergaan van het twee keer verliezen van een goede bandmaat en vriend.

Ik kan me niet voorstellen een drummer te zijn en je frontman te verliezen, en dan de frontman te worden om je drummer te verliezen … rust in vrede Taylor Hawkins, en vrede zij met jou Dave Grohl, gewoon verwoestend

Dave Grohl verloor Kurt Cobain en Taylor Hawkins. Van alle mensen die die shit niet verdienen', twitterde een fan.

"Man, ik voel zo diep met Dave Grohl op dit moment… Hij heeft twee beste vrienden/collega's van de band verloren. Gedachten gaan uit naar de vrienden en families van Taylor Hawkins, een absolute legende van een drummer en muzikant," een tweede toegevoegd.

Aanbevolen: