Wie was Julia Fox voordat ze de krantenkoppen haalde als vriendin van Kanye West?

Inhoudsopgave:

Wie was Julia Fox voordat ze de krantenkoppen haalde als vriendin van Kanye West?
Wie was Julia Fox voordat ze de krantenkoppen haalde als vriendin van Kanye West?
Anonim

Wie had gedacht dat Kanye West, te midden van al zijn smeekbeden aan Kim Kardashian om hem terug te nemen, weer een romance zou beginnen met weer een minder bekende celeb?

Eerst werd West gespot met Irina Shayk, maar de jury is er nog niet uit of dat iets ernstigs was. Toen ging Ye in november 2021 samenwerken met model-influencer Vinetria.

Ook dat is uit de hand gelopen en fans dachten dat Ye zijn campagne voor Kim zou herladen om hem terug te nemen. Hij kocht een huis naast zijn aanstaande ex, bleef haar publiekelijk vragen om zich te verzoenen… en begon toen met iemand nieuw te daten.

Nu Ye heel bekend is geworden met zijn romance met Julia Fox, wil iedereen weten wie ze was voordat haar nieuwe beau haar nog verder in de schijnwerpers zette.

Wie is Julia Fox?

Het korte antwoord is dat Julia Fox een actrice is. Fox kreeg grote bekendheid in de acteerwereld na haar debuut in Uncut Gems; daarvoor had ze maar één keer eerder een credit op haar acteer-cv gehad.

Toch is de achtergrond van Fox niets om mee te spotten. Voordat ze acteerde, modelleerde ze, omarmde ze activisme en kunst en publiceerde ze een paar boeken. Ze modelleerde ook in een fotoshoot met Pete Davidson.

Van al die prestaties is haar kunst waarschijnlijk het meest interessante stuk voor Ye-fans om over te horen.

Eens organiseerde Fox een kunsttentoonstelling met zijden doeken die waren beschilderd met Julia's bloed, dat ze met een naald en een spuit verwijderde en er vervolgens gewoon mee 'beschilderde'.

Dat is echter niet alles in Julia's verleden. Voordat ze actrice werd, was Fox eigenlijk een dominatrix en verkocht ze haar ondergoed laat voor geld. Als je deze details over haar achtergrond kent, is het misschien niet zo verwonderlijk dat het met Julia en Ye klikte vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten.

Wie is de ex van Julia Fox?

Niet lang geleden was Julia Fox schijnbaar gelukkig getrouwd met Peter Artemiev; de twee zijn in september 2020 gescheiden. Ze delen een zoon, die begin 2021 werd geboren.

Dit betekent dat Julia Fox pas sinds kort terug is in de datingscene, en niet minder met een peuter. Maar ze doet het echt alleen, als haar sociale media een indicatie zijn.

Fox heeft geklaagd dat haar ex geen vader lijkt te willen zijn en dat hij liever feest dan tijd doorbrengt met zijn zoon. Julia noemde hem zelfs een deadbeat in een post op Instagram.

Ze legde uit dat Peter haar "achterliet" met een huis, rekeningen en hun kind. Wat interessant is, is dat ze volgens Wikipedia 'officieel' in 2020 uit elkaar gingen. Maar in juni 2021 werden de twee samen gefotografeerd op een evenement.

Het is mogelijk dat er meer is gebeurd na hun splitsing dat heeft bijgedragen aan Julia's afkeer van haar ex. Maar de twee konden het blijkbaar goed genoeg met elkaar vinden om samen deel te nemen aan de verjaardagsfeesten van hun zoon in januari 2022.

Maar toen Julia Kanye ontmoette, was de timing misschien perfect voor een rebound-romance - of misschien iets ernstigers.

Hoe heeft Julia je ontmoet?

Hoewel hun openbare optredens wijzen op een veel hechtere relatie, ontmoeten Kanye en Julia elkaar pas op oudejaarsavond 2021 in Miami, Florida. Kort daarna vlogen West en Fox naar New York voor hun tweede date.

Maar tegen die tijd leken ze super serieus - serieus genoeg dat Julia een stuk schreef voor Interview magazine over hun wervelende romance en hoeveel plezier ze samen hebben gehad.

Ze schreef dat ze de hele nacht dansten en dat Kanye haar en haar vrienden de hele tijd vermaakte.

Er werden geen specifieke details gegeven over wat er gebeurde toen de bal viel, maar aangezien Fox zei dat zij en Kanye een onmiddellijke connectie hadden, kunnen fans een paar dingen veronderstellen…

Zijn Julia Fox en Kanye serieus?

Hoewel Julia Fox zelf opmerkte dat ze niet weet waar hun relatie heen zal gaan, kijkt ze er duidelijk naar uit om meer tijd met Ye door te brengen.

Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat de twee het zullen volhouden, of dat er echt enige genegenheid tussen hen is. The Daily Beast noemt hun hele 'relatie' zelfs een PR-stunt en waarschuwt fans ervoor niet voor het verhaal te vallen.

Eén reden waarom The Daily Beast voorstelt om voorzichtig te zijn met het verzenden van deze twee? Het feit dat Kanye tot nu toe een fotograaf heeft ingehuurd voor al hun publieke optredens.

Het lijkt ook een beetje vaag dat Julia een stuk over hun relatie schreef… Minder dan een week nadat ze elkaar ontmoetten.

Maar er is ook een andere indicatie dat dingen niet zijn wat ze lijken; The Daily Beast suggereert dat Kanye de aandacht probeert af te leiden van zijn "bemoeienis", en een nieuwe semi-high-profile vriendin leek precies het ticket.

Fans zijn ook sceptisch, ook al schreef Julia: "Alles bij ons was zo organisch." Maar ze zei ook: "Ik weet niet waar het heen gaat, maar als dit een indicatie is voor de toekomst, ik ben dol op de rit."

Dat deel lijkt in ieder geval authentiek. Maar alleen de tijd zal uitwijzen of deze twee echt verliefd zijn, of Ye nog een andere vriendin gebruikt om te proberen Kim jaloers te maken, of dat Julia misschien iets in petto heeft op het gebied van performance-relatiekunst…

Aanbevolen: