Kim Kardashian's voorraadkast, van alle dingen, ha alt de krantenkoppen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's voorraadkast, van alle dingen, ha alt de krantenkoppen
Kim Kardashian's voorraadkast, van alle dingen, ha alt de krantenkoppen
Anonim

Kim Kardashian is nooit bang geweest om de details van haar persoonlijke leven te delen met nieuwsgierige fans. De huizen en bedrijven van de ster zijn verschenen in haar realityshows, Keeping Up with the Kardashians op E! en The Kardashians op Hulu. En ze opent zich ook vaak op sociale media en laat fans op de hoogte van het reilen en zeilen in haar dagelijks leven.

Nadat Kim haar gedachten over veganisme en haar voornemens om over te stappen op een plantaardig dieet deelde, raakten fans geïnteresseerd in Kims keuken thuis. Foto's van haar voorraadkast en koelkast werden gedeeld op Poosh, de website van Kourtney Kardashian, en het duurde niet lang voordat ze de krantenkoppen over de hele wereld haalden.

Dus wat is er eigenlijk zo interessant aan de voorraadkast van Kim Kardashian? Lees verder om erachter te komen wat er zo nieuwswaardig is en wat Kim precies in haar voedselopslagruimte bewaart.

Waarom Kim's Pantry de krantenkoppen ha alt

Als je Kim Kardashian bent, ha alt vrijwel alles wat je doet de krantenkoppen. Dus toen de in Californië geboren zakenmagnaat foto's van haar supergeorganiseerde voorraadkast op Poosh onthulde, waren ze waarschijnlijk toch voorbestemd om viraal te gaan. Natuurlijk hielp het ook dat de voorraadkast van Kim behoorlijk verschilt van de meeste voorraadkasten.

De foto's, die ook Kim's industriële koelkast tonen, laten zien dat Kim's voorraadkast een unieke minimale esthetiek heeft en tot in de perfectie is gepland.

In het bijbehorende artikel wordt uitgelegd dat Kim en ex-man Kanye West de inloopruimte voor voedselopslag zelf hebben ontworpen. Het is speciaal ontworpen om te passen bij de rest van hun huis, dat een beroemde wabi-sabi-esthetiek heeft.

Volgens de Daily Mail hielp Mary Astadourian van A Detail Life Kim om haar voorraadkast bij te werken.

Alle toeters en bellen in de voedselopslag zijn op maat gemaakt om op te gaan in de rest van het huis, inclusief de kopjes, borden, kommen en deksels van de glazen potten. De voorraadkast is ook gepland met de vier kinderen van het paar in gedachten; alle snacks zijn bereikbaar, zodat de kinderen gemakkelijk kunnen pakken wat ze lekker vinden.

Kim onthulde aan Poosh dat ze ervoor koos om georganiseerd te zijn met voedselopslag in haar huis omdat rommel de dingen chaotisch maakt: Het is zo noodzakelijk om extra georganiseerd te zijn als je vier kinderen hebt die allemaal verschillende voedingsbehoeften, zuivelgevoeligheden en verschillende voorkeuren en antipathieën, 'vertelde ze, sprekend over de noodzaak dat al het voedsel van haar familie te allen tijde duidelijk zichtbaar moet zijn.

“Bovendien hebben we altijd vrienden en familie en moeten we op de hoogte zijn van verschillende gevoeligheden, allergieën en diëten, zoals glutenvrije of notenallergieën, dus het is belangrijk om dingen te allen tijde georganiseerd te hebben. We hebben ook alles in ons huis overgezet van plastic naar glas.”

Waarom Kim kritiek kreeg op haar voedselopslagruimte

Hoewel Kims voorraadkast de krantenkoppen haalde omdat ze 'minimaal en legendarisch' was, kreeg de realityster ook kritiek te verduren. Net zoals alles wat ze doet de neiging heeft om media-aandacht te trekken, is ze ook vaak het doelwit van veroordeling (zoals de keer dat ze zich schaamde voor de porties eten in haar privéjet!).

Nadat in 2020 foto's van haar koelkast waren gedeeld, kwam Kim onder vuur te liggen omdat er niet veel voedsel in leek te zitten, alleen melk en een paar andere drankjes.

Ze corrigeerde snel de aannames en sprong op Twitter om te bevestigen dat ze nog een koelkast heeft waar het eten wordt bewaard.

"Ik zag een heleboel reacties van mensen die zich afvroegen hoe ik mijn 4 kinderen te eten geef en aangezien jullie het maar al te graag willen weten, is hier een klein kijkje in onze grote koelkast gevuld met veel fruit en groenten!" ze twitterde.

Kim Kardashian koelkast gevuld met groenten en fruit
Kim Kardashian koelkast gevuld met groenten en fruit

Kim loste de misvatting op en liet haar volgers weten dat de eerste koelkast waarvan ze een foto deelde alleen voor drankjes was. "En jongens, ik heb een inloopkoelkast waar we al onze verse, biologische producten bewaren."

“Het hebben van een industriële koelkast is een game-changer!” zei Kim terwijl ze het over haar inloopkoelkast had. "Het is een keuken van restaurantformaat, met veel apparaten en potten en pannen, zodat we altijd volledig kunnen koken en altijd voorbereid zijn op onze familie en gasten."

Wat zit er in de koelkast en voorraadkast van Kim Kardashian?

Die-hard fans waren niet alleen enthousiast over de coole esthetiek van Kim's voedselopslagruimte, maar ook over wat voor lekkers ze daar bewaart. De plank voor snacks in de voorraadkast is voorzien van doorzichtige potten die gevuld zijn met van alles, van pretzels tot rijstwafels tot groenterietjes.

Er lijken ook rozijnen, BBQ-chips, Goudviscrackers, weegbreechips, chocoladekoekjes, sandwichkoekjes, Tarwedunne, ontbijtgranen en verpakte snacks te zijn, plus theezakjes en een scala aan verschillende soorten melk, van havermelk tot amandelmelk. In Kims hoofdkoelkast werden fans getrakteerd op uitzicht op fruit, groenten, saladedressings en andere verse producten.

In de voedselopslag bewaart Kim ook haar op maat gemaakte keramische servies, inclusief haar beroemde theepotten met gouden handvatten.

Fans waren bijzonder enthousiast om een bevroren yoghurtmachine in Kims voorraadkast te zien, weggestopt achter een deur. Er waren ook verschillende potten met gekleurde hagelslag en specerijen voor de yoghurtmachine.

Aanbevolen: