Kanye West-fans doodsbang als hij de nieuwste vriendin in het imago van Kim Kardashian aankleedt

Inhoudsopgave:

Kanye West-fans doodsbang als hij de nieuwste vriendin in het imago van Kim Kardashian aankleedt
Kanye West-fans doodsbang als hij de nieuwste vriendin in het imago van Kim Kardashian aankleedt
Anonim

Kanye West,44, heeft een zijoog gekregen van fans na een avondje uit met Chaney Jones, een lookalike van Kim Kardashian. Het model, 24, zag eruit als een Kimberly-kloon, zoals ze werd afgebeeld in een nauwsluitende zwarte jumpsuit en neonkleuren. West, ging casual met een leren jas, zwart T-shirt, jeans en slippers.

Het nieuwe stel genoot van een grapje toen ze ZZ's Club om 3.30 uur verlieten - slechts enkele weken nadat West het uitmaakte met vriendin Julia Fox. Jones droeg haar haar zelfs gladgestreken in een stijl die de handtekening van de SKIMS-oprichter is geworden. Jones maakte haar look af met een chique Birkin-tas.

Kanye West-fans waren geschokt door zijn nieuwste muze

Nadat er online foto's met West en Jones verschenen, gingen velen naar sociale media om te praten over de "griezelige overeenkomsten" tussen Jones en Kardashian.

"Wie is de meest mentaal onstabiele?? Kanye of Poetin. Dit is ernstig verontrustend", schreef een persoon online.

"Ik respecteer Kanye als artiest, maar DAMN, dat is enge AF", schreef een andere gebruiker.

"Deze vrouwen realiseren zich niet hoe belachelijk ze eruit zien als ze verkleed en gecontroleerd worden door een man die geobsedeerd is door zijn ex," merkte een derde op.

"Waarom zou je met een man willen zijn die gewoon op zoek is naar een kopie van zijn vrouw. Dame, wees trots!" een vierde persoon viel in.

Kanye West wil dat zijn posts op sociale media buiten de rechtbank strijden

Ondertussen heeft Kanye West een aanvraag ingediend om zijn uitbarstingen op sociale media "ontoelaatbaar" te maken tijdens een laatste rechtszitting. De hoorzitting zal bepalen of zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian legaal vrijgezel zal worden verklaard.

In de afgelopen twee maanden heeft de 'Stronger'-artiest een aantal minachtende berichten gedeeld die gericht waren op Kim en haar nieuwe vriend Pete Davidson.

Kim Kardashian beweert dat Kanye West haar 'emotionele nood' heeft veroorzaakt

Kim heeft gerechtelijke documenten ingediend waarin staat dat de berichten "veel verkeerde informatie" bevatten en haar "emotionele problemen" hebben veroorzaakt.

"Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar hij heeft dat niet gedaan", schreef Kardashian volgens Billboard. "Kanye heeft veel verkeerde informatie over onze privé-familieaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid."

Kim en Kanye op de rode loper
Kim en Kanye op de rode loper

"Ik geloof dat de rechtbank die onze huwelijkse staat beëindigt, Kanye zal helpen te accepteren dat onze huwelijksrelatie voorbij is en vooruit te gaan op een beter pad dat ons zal helpen bij het vreedzaam co-ouderschap van onze kinderen."

In reactie daarop schreef de advocaat van de "Danda 2"-kunstenaar: "Kim beweert dat ze iets online zou hebben gelezen dat naar verluidt door Kanye zou zijn gelezen en karakteriseert de berichten in haar verklaring als verkeerde informatie", meldt TMZ onder verwijzing naar gerechtelijke documenten. Kim moest de posts op sociale media als bewijsmateriaal aanbieden en aantonen dat de posts door Kanye zijn geschreven."

Aanbevolen: