Julia Roberts haalde Nicole Kidman uit voor deze iconische rol

Inhoudsopgave:

Julia Roberts haalde Nicole Kidman uit voor deze iconische rol
Julia Roberts haalde Nicole Kidman uit voor deze iconische rol
Anonim

Er zijn maar weinig actrices in het vak van vandaag die in de buurt komen van het talent en het succes dat Nicole Kidman heeft behaald tijdens haar tijd in Hollywood. Hoewel ze niet allemaal winnaars kunnen zijn, heeft Kidman uitzonderlijk werk verricht en is ze zelfs in meerdere DC-films verschenen. Met een paar projecten in de maak, zijn fans enthousiast om te zien wat de actrice in petto heeft.

Ondanks het succes dat Nicole Kidman heeft gevonden tijdens haar tijd in Hollywood, is zelfs zij niet immuun voor het missen van een gouden kans. In feite was er destijds een rol die ze heel graag wilde, totdat Julia Roberts de perfecte persoon voor de baan bleek te zijn.

Dus, welke rol verloor Nicole Kidman van Julia Roberts? Laten we eens kijken en zien.

Kidman is een grote ster

Nicole Kidman-film
Nicole Kidman-film

Voor iemand die al sinds de jaren 80 in Hollywood is, blijft Nicole Kidman manieren vinden om in de schijnwerpers te blijven dankzij haar geweldige acteercapaciteiten. Sommige sterren verdwijnen in de loop van de tijd, maar de manier waarop Kidman erin is geslaagd om relevant te blijven met haar optredens, laat zien dat ze getalenteerd is dat ze echt is.

Kidman is grotendeels een ster op het grote scherm geweest waar ze door de jaren heen talloze hits heeft gehad. Ze speelde in films als Days of Thunder, Far and Away, Batman Forever, Moulin Rouge!, Cold Mountain en nog veel meer. Ze heeft zelfs een Oscar voor haar werk mee naar huis genomen.

Kidman is meestal niet iets voor televisiewerk, maar in 2017 was Kidman een prominente artiest op Big Little Lies, wat een groot succes bleek te zijn. Het toonde alleen maar aan dat ze in staat was om te gedijen in elk type project.

Zo geweldig als haar carrière sinds het uitbreken is geweest, heeft Kidman nog steeds een aantal enorme kansen in het bedrijf gemist.

Ze heeft een aantal grote rollen gemist

Nicole Kidman
Nicole Kidman

Het is moeilijk voor te stellen dat een ster als Nicole Kidman rollen misloopt, maar de waarheid is dat acteurs niet elke baan kunnen krijgen die ze willen. Een paar zullen zeker wat verlossing krijgen, maar anderen moeten toekijken hoe iemand anders de rol op zich neemt waar ze op hoopten.

Volgens NotStarring heeft Nicole Kidman om de een of andere reden een aantal grote projecten gemist tijdens haar tijd in Hollywood. Op een gegeven moment overwoog Kidman om te schitteren in The Aviator met Leonardo DiCaprio, maar Cate Blanchett kreeg uiteindelijk de rol in de kaskraker. Kidman miste ook het spelen van Bridget Jones, die werd genomen door Renee Zellweger.

Een paar andere films die Kidman heeft gemist, zijn Chicago, Forrest Gump, Jurassic Park, Titanic en Panic Room. Nogmaals, deze werden om verschillende redenen gemist, maar het laat maar weer eens zien dat zelfs de meest getalenteerde artiesten het soms mislopen.

In oktober onthulde Kidman dat ze de rol van Hugh Grant's Love Actually gemist had, door te zeggen: Ik denk dat er iets was waarvan ik denk dat ik echt een rol wilde… misschien zou ik een kleine rol spelen in Love Eigenlijk op een gegeven moment.”

Het blijkt dat Kidman een andere Hugh Grant-film heeft gemist, waarbij haar gewenste rol naar een andere grote actrice gaat.

Ze wilde schitteren in 'Notting Hill'

Nicole Kidman
Nicole Kidman

De rol die Kidman niet kreeg, was de rol van Anna Scott in Notting Hill. Die rol zou worden gespeeld door Julia Roberts, en de film zelf werd een grote hit voor Roberts en co-ster Hugh Grant.

Volgens Kidman: Ik wilde echt de rol die Julia Roberts speelde in Notting Hill. Maar ik was niet bekend genoeg en ik was niet getalenteerd genoeg.”

In een apart interview werd Kidman gevraagd hoe dicht ze bij het krijgen van de rol was, waarop ze zei: "In mijn hoofd was ik dichtbij. [Lacht] Maar ik was nooit in de race."

Toen hem werd gevraagd hoe Nicole zou zijn geweest in de rol in plaats van Julia Roberts, zei Grant: "Wat is hier het politieke antwoord? Ze zou iets minder de onbereikbare ster Julia zijn geweest. [Pauzes] Maar ik weet niet zeker of dat waar is. Nicole kan behoorlijk ijzig zijn. Het is een heel moeilijk personage dat Richard [Curtis] daar schreef. Ze is behoorlijk gemeen. Maar Nicole is altijd briljant geweest.”

Zo geweldig als Kidman naast Grant in de film had kunnen zijn, Roberts was degene die het optreden kreeg. Maak je geen zorgen, Kidman en Grant werkten uiteindelijk samen, hoewel niet in zoiets groots als Notting Hill.

Aanbevolen: