Kanye West's nieuwe vriendin Julia Fox onthult dat hij haar hotelsuite met kleding heeft gekocht

Inhoudsopgave:

Kanye West's nieuwe vriendin Julia Fox onthult dat hij haar hotelsuite met kleding heeft gekocht
Kanye West's nieuwe vriendin Julia Fox onthult dat hij haar hotelsuite met kleding heeft gekocht
Anonim

Julia Fox is openhartig over haar nieuwe vlam, Kanye West, in een nieuwe blogpost en intieme fotoshoot. De actrice onthulde wat we allemaal al wisten, Ye is extra. De Uncut Gems-ster vertelde hoe Kanye haar verwende met een hotelsuite vol kleren waardoor ze zich Assepoester voelde.

Kanye West verraste zijn nieuwe vriendin met een reeks nieuwe outfits

Het koppel maakt hun romance officieel met een intieme fotoshoot. De actrice onthulde dat Ye "een hele fotoshoot regisseerde" terwijl mensen om hen heen aten. Hoewel een restaurant met een Michelin-ster er misschien een vreemde plaats voor lijkt, staat Julia erop dat "het hele restaurant ervan hield" en hen aanmoedigde terwijl het gebeurde.

Kanye's nieuwe schoonheid hoeft zich geen zorgen te maken over wat ze moet dragen voor toekomstige dates, want ze onthulde dat de Yeezy-mogul een verrassing voor haar had nadat ze vertrokken. Ze gingen naar het hotel waar Ye een hele hotelsuite had gevuld met nieuwe kleren voor de actrice.

"Ik ben nog steeds in shock", schreef ze erover. “Het was de droom van elk meisje die uitkwam. Het voelde als een echt Assepoester-moment.”

Julia Fox zegt dat ze het goed hebben gedaan, en ze geniet van de rit die jij met haar maakt

“Zijn energie is zo leuk om in de buurt te zijn. Hij liet mij en mijn vrienden de hele nacht lachen, dansen en glimlachen', onthulde de starlet. Nadat de twee elkaar op oudejaarsavond in Miami hadden ontmoet, beweerde de actrice dat ze een "directe connectie" hadden en dat ze besloten "de energie op gang te houden en terug te vliegen naar New York City om Slave Play te zien".

De My Beautiful Dark Twisted Fantasy-zanger bewees dat hij een charmante prins was en maakte indruk op zijn nieuwe vriendin. "Je vlucht landde om zes uur, en het toneelstuk was om zeven uur, en hij was daar OP TIJD."

Niet slecht. Bij het artikel waren verschillende foto's van hun date, waaronder de actrice en Ye omarmen in de hotelsuite waar ze verschillende outfits probeerde. In één keer zie je Kanye op de grond liggen terwijl ze de rapper omhelst terwijl ze bovenop hem zat.

Kim Kardashian heeft kennis genomen van de dwergpapegaaien, en de Keeping Up With The Kardashians-ster gelooft naar verluidt dat de romance niets meer is dan "een nieuwe wanhopige poging om haar jaloers te maken". Julia van haar kant zegt dat alles organisch is gebeurd. Hoewel ze toegeeft dat ze niet weet waar de relatie naar toe zal leiden, zegt ze dat ze 'van de rit houdt'.

Aanbevolen: