Wie is de nieuwe vriendin van Kanye West? Alles wat we weten over Vinetria en Ye's New Romance

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriendin van Kanye West? Alles wat we weten over Vinetria en Ye's New Romance
Wie is de nieuwe vriendin van Kanye West? Alles wat we weten over Vinetria en Ye's New Romance
Anonim

Kanye West heeft onlangs alles aan zijn leven veranderd, inclusief zijn naam. Hij vraagt de wereld nu om hem bij zijn nieuwe naam, 'Ye', te noemen en ondanks dat hij op de hielen zit na zijn scheiding van Kim Kardashian, is hij al overgestapt naar een hete nieuwe romance. Ye is onlangs gespot met zijn nieuwe hoofdknijper, een jonge dame met de naam Vinetria, en een paar waarnemingen naast Kanye hadden geleid tot haar plotselinge roem.

Fans zijn nieuwsgierig om alles te weten te komen over de nieuwe vrouw aan de arm van Kanye. De intriges rondom Vinetria zijn onverzadigbaar. Fans zijn zich terdege bewust van het feit dat het een verbazingwekkende $ 1 waard is.8 miljard en omdat hij een van de meest invloedrijke rappers in de industrie is, kan Kanye elke vrouw hebben die hij wil. Nu is iedereen op een missie om erachter te komen wat er zo speciaal is aan Vinetria dat zijn aandacht heeft getrokken.

10 Ze is een jonge inwoner van Californië

Er is maar liefst 22 jaar leeftijdsverschil tussen Kanye en Vinetria, maar dat lijkt hun nieuwe romance niet in de weg te hebben gestaan. Vinetria is pas 22 jaar oud en zou een fashionista zijn die al geruime tijd met hem 'verlooft'. Ze komt uit Californië en noemt de regio nog steeds 'thuis'.

9 Vinetria is een opkomend model

Het enige dat je nodig hebt, is een blik in haar richting, en het is duidelijk te zien dat Vinetria een verbluffend mooie jonge vrouw is. Ze is momenteel getekend bij Public Image Management en is veelbelovend als een opkomend model. Vinetria heeft doordringende groene ogen die fans betoveren, en ze staat op 5 voet en negen centimeter lang, waardoor haar frame perfect is, volgens de normen van de catwalk. Op haar Instagram- en Twitter-pagina's staan verleidelijke modelleringsfoto's waar de wereld van kan genieten.

8 Ze ziet een stijging in populariteit

Vinetria was langzaam haar eigen fanbase aan het opbouwen door haar modellencarrière zelf te promoten, maar ze heeft een enorme stijging in populariteit gezien sinds ze werd gekoppeld aan Kanye West. Bij de laatste controle had ze ruim 400.000 volgers en kreeg ze snel grip op sociale media. De nieuwsgierigheid van fans heeft een hoogtepunt bereikt, en dat blijkt Vinetria's leven en carrière met grote sprongen omhoog te schieten.

7 Ze is ongelooflijk zelfverzekerd

Ze is misschien een jonge vrouw, maar Vinetria is zeker wijzer dan haar jaren doen vermoeden. Ze stra alt zelfvertrouwen uit en lijkt een goed hoofd op haar schouders te hebben. Haar brutale, streng zelfverzekerde persoonlijkheid lijkt onwrikbaar, en het lijkt erop dat als ze eenmaal haar zinnen op iets heeft gezet, ze het doorstaat. Haar Twitter-feed staat vol met sterke, inspirerende berichten die bewijzen dat ze een stoere meid is met een goed begrip van haar eigenwaarde.

6 Ze beschouwt sociale media als 'een ziekte'

Hoewel Vinetria zeker slim genoeg is om de voordelen van sociale media voor haar carrière te begrijpen, is ze ook geen grote fan van het negatieve commentaar en de onrealistische beelden die sociale media presenteren aan een jong publiek. Ze noemde sociale media eerder 'een ziekte' en ging zelfs zo ver dat ze haar eigen Instagram-pagina gebruikte om te zeggen: "Stop met het gebruik van Instagram om je leven te vergelijken met het leven van andere mensen dat je alleen op Instagram hebt gezien."

5 Vinetria veegde haar Instagram schoon toen ze met Ye begon te daten

Fans die willen weten met wie Vinetria gelinkt was voordat ze met Kanye West uitgingen, kunnen deze informatie moeilijk achterhalen. Het lijkt erop dat de jonge starlet het nodig heeft gevonden om haar Instagram-pagina schoon te vegen, waardoor er slechts een tiental berichten beschikbaar is voor fans om van te genieten. Dit maakt mensen nog nieuwsgieriger om te weten wat daar stond dat ze zo plotseling moest verwijderen, en het werkt om nog meer intriges te creëren over wat haar hobby's zijn en de details rond haar persoonlijke leven.

4 Ze heeft de zondagsdienst bijgewoond met Kanye

Fans van Kanye West zijn zich terdege bewust van de relevantie van de zondagsdienst in zijn leven. West stort zich op zijn geloof en omringt zich met zijn dierbaren tijdens deze zeer bijzondere verloving, en het lijdt geen twijfel dat dit een heilige, betekenisvolle ervaring voor hem is. Dat is des te meer reden dat fans wild werden en meer wilden weten over Vinetria, aangezien ze samen met hem werd gezien tijdens zijn Sunday Service, wat laat zien dat hun relatie echt naar een ander niveau is getild.

3 Vinetria houdt niet van Travis Barker

Vinetria lijkt een Kardashian-fan te zijn, maar dat betekent niet dat ze het eens is met al hun levensstijlkeuzes. Ze heeft vrij duidelijk gemaakt dat ze niet aan boord kan komen met Travis Barker, door negatief over hem te reageren op haar Twitter-pagina. In januari van dit jaar schreef ze: "Travis Barker is vervelend" op haar Instagram-verhaal, ondanks het feit dat ze "zo blij was voor Kourtney Kardashian" toen de twee verloofd waren. Ze heeft er een punt van gemaakt Travis te isoleren als degene waar ze niet echt om geeft.

2 Ze is sterk beïnvloed door muziek

Vinetria heeft een ware passie voor muziek, waardoor haar nieuwe beau perfect bij haar past. Een snelle blik op haar sociale-mediapagina's identificeert haar muzikale invloeden als Bob Marley, Adele en Nicki Minaj, en het is bekend dat ze van tijd tot tijd ook teksten citeert in haar bijschriften op sociale media. Met een passie voor muziek en een flair voor mode, is het niet te zeggen wat de combinatie van Kanye West en Vinetria de wereld kan brengen.

1 Vinetria is zich er terdege van bewust dat Kanye naar Kim Kardashian verlangt

Interessant is dat Vinetria zich er maar al te goed van bewust is dat Kanye West nog steeds verlangt naar zijn ex-vrouw, Kim Kardashian Vinetria was in Miami met hem en voegde zich bij Kanye toen hij zijn ' De podcast van Drinks Champs, waarin hij onthulde dat hij verlangde naar de mogelijkheid om zich te verzoenen met Kim Kardashian. Het is nog niet duidelijk of Kanye en Vinetria exclusief aan het daten zijn of gewoon terloops aan het daten zijn, maar het is duidelijk dat de communicatielijnen open zijn gehouden en gevoelens eerlijk zijn geuit en begrepen.

Aanbevolen: