Tampa Baes' koppel Ali Myers en Nelly Ramirez krijgen niet de eer die ze verdienen

Inhoudsopgave:

Tampa Baes' koppel Ali Myers en Nelly Ramirez krijgen niet de eer die ze verdienen
Tampa Baes' koppel Ali Myers en Nelly Ramirez krijgen niet de eer die ze verdienen
Anonim

Als je de nieuwe realityshow Tampa Baes van Amazon Studios hebt bekeken, ken je Ali Myers en Nelly Ramirez als het lieve, undersung-stel dat in bijrollen in de show verschijnt. De docuserie bevat een ensemble cast van twaalf lesbiennes in de omgeving van Tampa Bay, en twee andere koppels naast Ali en Nelly, die het grootste deel van de zendtijd krijgen. Hoewel Brianna Murphy en Haley Grable veel in de schijnwerpers staan (ze zijn tenslotte uitvoerende producenten van de show), zijn Ali Myers en Nelly Ramirez een favoriet van het donkere paard onder fans die ze een beetje meer vinden, laten we zeggen, down to earth.

Het kan zijn dat hun veilige relatie en relaxte stijl ze te dramavrij maken voor de show, die gedijt op interpersoonlijke conflicten tussen veel van de hoofdrolspelers. Wat de reden ook is, fans willen meer van Ali en Nelly sinds ze voor het eerst hun meeslepende verhalen hoorden, vooral Nelly's coming-outverhaal. Haar familie accepteerde eerst niet dat ze lesbisch was, maar nu steunen ze haar en praten ze niet met de rest van de uitgebreide familie die Nelly's identiteit niet hebben geaccepteerd. Hier is alles wat we weten over het undersung Tampa Baes-paar Ali Myers en Nelly Ramirez.

6 Nelly Ramirez en Ali Myers zijn al zeven jaar samen

Als Ali Myers en Nelly Ramirez als stel comfortabel en gezellig lijken, is dat omdat ze dat ook zijn; ze zijn nu zeven jaar samen en praten regelmatig over elkaar op sociale media, waarbij ze intieme foto's plaatsen van zichzelf knuffelend of kussend met aanhankelijke bijschriften. Ze wonen samen en zijn van plan om te trouwen in wat zeker een all-out, over-the-top feest zal worden.

5 Ali Myers komt oorspronkelijk uit Texas

Ali Myers komt oorspronkelijk uit Sugarland, Texas en heeft een goede band met haar familie, ouders Jim en Kerry en haar twee zussen Natalie en Kelly. Haar Instagram-account onthult dat zij en Nelly regelmatig naar Texas reizen om tijd door te brengen met haar familie, en we weten uit de show dat beide meisjes een geweldige relatie hebben met elkaars ouders. Kerry verschijnt in een aflevering tijdens een bezoek aan Tampa en prijst haar dochter en haar vriendin voor de sterke relatie die ze hebben. Die avond gaat ze zelfs met de meisjes uit naar een club met de rest van de Tampa Baes-cast waar, niet verwonderlijk, drama uitbreekt tussen de twee belangrijkste koppels: Summer en Marissa, en Murph en Haley. Zoals gewoonlijk blijven Ali en Nelly zalig uit de vuurlinie en proberen ze de betrokken meisjes te kalmeren.

4 Nelly Ramirez en Ali Myers hebben net samen een huis gekocht

Volgens Ali's Instagram-account hebben de twee onlangs samen een huis gekocht in Tampa. Onder een foto van hen die zoenen voor een enorm wit huis, schreef Ali: "Het is officieel babyyyy! We zijn huiseigenaren! Welkom thuis mijn liefste. Proost op een van mijn favoriete hoofdstukken met jou. Ik hou van je meid. Wij verdienen dit. Laat de projecten beginnen. ?❤️‍???" Murph en Haley kunnen maar beter oppassen - binnenkort zullen zij niet de enige zijn die uitgedost huisfeesten geven!

3 Nelly Ramirez heeft een wenkbrauwbar in Tampa

Nelly Ramirez is een ondernemer en schoonheidsspecialiste en heeft haar eigen studio, Nelly's Brow Bar, in Tampa. In een aflevering van Tampa Baes komt Ali's moeder Kerry naar de stad en laat Nelly haar wenkbrauwen doen in Nelly's Brow Bar. De procedure zal je doen huiveren om naar te kijken, en we raden het niet aan als je preuts bent. Het omvat het tatoeëren van wenkbrauwen op het gezicht om permanent gevormde wenkbrauwen te krijgen - yikes!

2 Ali Myers is een voormalige collegiale voetballer

Ali Myers ging naar de Texas State University en was een studentatleet en speelde middenvelder voor het damesvoetb alteam. Ze verscheen in 52 wedstrijden tijdens haar tijd in het team, met 21 tijdens haar tweede jaar. Ze scoorde twee doelpunten voor het team, waaronder één winnend doelpunt, en speelde clubvoetbal en middelbare schoolvoetbal voordat ze naar de universiteit ging.

1 Nelly Ramirez komt oorspronkelijk uit Puerto Rico

Nelly Ramirez komt uit Puerto Rico, waardoor ze een van de weinige gekleurde mensen in de show is, die al bekritiseerd is vanwege het colorisme vanwege het feit dat de castleden van kleur allemaal een zeer lichte huid hebben. Nelly's Puerto Ricaanse erfgoed wordt besproken in één aflevering in het bijzonder, waar haar familie deelneemt aan het filmen en praten over de beproevingen die de familie doormaakte nadat Nelly uit de kast kwam als lesbienne. Hoewel haar familie moeite had haar identiteit te begrijpen vanwege hun traditionele Latino-erfgoed, gingen ze zowel van haar houden als van Ali, en ze hebben zelfs de banden verbroken met leden van hun uitgebreide familie die negatieve dingen te zeggen hadden over Nelly's seksualiteit. Op de Instagram-accounts van het stel staan foto's van hun reizen, waaronder regelmatig Puerto Rico, terwijl Nelly haar familie daar bezoekt.

Aanbevolen: