BTS-fans trollen Ariana Grande en Lady Gaga die zeggen dat ze het niet verdienen om te winnen

Inhoudsopgave:

BTS-fans trollen Ariana Grande en Lady Gaga die zeggen dat ze het niet verdienen om te winnen
BTS-fans trollen Ariana Grande en Lady Gaga die zeggen dat ze het niet verdienen om te winnen
Anonim

Op het moment dat Lady Gaga en Ariana Grande ermee instemden om samen te werken aan een nummer, wisten fans meteen dat het een enorm succes zou worden.

Nu zijn deze dames de gelukkige ontvangers van een Grammy Award voor hun samenwerking aan het nummer Rain On Me. Winnaars in de categorie Best Pop Duo/Group Performance, Lady Gaga en Ariana Grande hebben veel te vieren.

Op het moment dat de overwinning werd aangekondigd, gaf Ariana Grande een warm applaus aan Lady Gaga, liefde en bewondering uitstralend voor haar vriend en collega-artiest, en haar nederige trots op de overwinning laten zien.

Hoewel ze zeker veel te vieren hadden, werd hun moment zwaar vertroebeld toen ze werden getrolld omdat ze ten onrechte met deze eer werden gekroond. BTS-fans zijn in de war over het feit dat Rain On Me consequent lager in de hitlijsten staat dan hun nummer Dynamite.

De dames genieten van hun moment

Ariana verspilde geen tijd met het delen van haar liefde en waardering voor Lady Gaga. Ze schreef liefdevol; "eeuwig, diep dankbaar voor je, voor deze ervaring, om deel uit te maken van dit lied en deze viering van genezing en herstel, om met je in de regen te kunnen dansen, om je mijn dierbare vriend te noemen en om dit nu te delen."

De liefde van hun fans kwam ook heel snel binnen, met veel opmerkingen om ze 'koninginnen' te noemen en ze erkenden voor hun vermogen om creatief te zijn tijdens wat zeker een heel moeilijk jaar was voor zoveel mensen.

Basking In The Glory

Ariana en Lady Gaga namen even de tijd om te genieten van de glorie van de erkenning van hun succes, maar het was van korte duur.

Het duurde niet lang voordat zeer boze BTS-fans hen begonnen te trollen op Twitter en hun volledige ontzetting deelden over de manier waarop deze prijs werd verdeeld.

Kritiek onder ogen

Zo snel als deze twee artiesten hun prijs kregen, werden ze uitgedaagd op grond van het feit dat deze was uitgereikt. Het BTS-leger was woedend over hoe de schijnbaar meer verdienstelijke band BTS werd buitengesloten en misschien werd gebruikt voor beoordelingen in plaats van geëerd voor hun succes.

BTS-fans kwamen boos binnen om te zeggen dat deze trofee toebehoorde aan BTS en dat hun beoordelingen onbetwist hoger waren in elke categorie. Ze waren eerlijk, maar vastberaden en vertelden Lady Gaga en Ariana Grande dat ze blij waren met hun succes, maar boos waren op de Grammy's vanwege het schijnbaar opzettelijke 'toezicht'.

Fans schreven om te zeggen; "we zijn erg blij voor jou en Lady Gaga, maar zijn wel boos op de Grammy's, opnieuw op hen, niet op jou. Jullie verdienen dit ook. Proficiat aan jullie", evenals; "het gaat niet om respect, alle legers houden veel van Ariana. Maar deze keer verdient deze prijs alleen BTS. Als we een vergelijking maken, is BTS Dynamite in alle opzichten beter dan het nummer van een andere genomineerde, inclusief de weergaven."

Aanbevolen: