Wat doet de cast van Nickelodeon's 'Drake & Josh' nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet de cast van Nickelodeon's 'Drake & Josh' nu?
Wat doet de cast van Nickelodeon's 'Drake & Josh' nu?
Anonim

Drake & Josh was een Nickelodeon-sitcom die in 2004 in première ging met Drake Bell en Josh Peck, die stiefbroers speelden die in alle opzichten compleet anders zijn. Als tieners die al individueel proberen het leven te doorgronden, worden ze samengeperst, gedwongen om een kamer te delen en gedwongen om door hun nieuwe gezinssituatie te navigeren.

De cast van Drake & Josh was geliefd bij het publiek. Bijna elk castlid bleef acteren toen de show in 2007 eindigde, een paar bleven zelfs met Nickelodeon werken. Van bekende gezichten zoals Yvette Nicole Brown tot Miranda Cosgrove, sommige acteurs en actrices die bij deze show betrokken waren, hebben talloze films en tv-series gemaakt. Dit is wat de cast van Drake & Josh nu doet.

8 Allison Scagliotti (Mindy) is nu een muzikant en activist

Allison Scagliotti speelde "Mindy" in de show, Josh's vijand die vriendin werd. Sinds ze de set verliet, bleef Scagliotti acteren tot 2018 toen ze in een paar korte films en een aflevering van Take One Thing Off verscheen. Ze is overgestapt op muziek en activisme, deelt haar talenten op Instagram terwijl ze liedjes speelt op de gitaar en vecht voor bewegingen zoals 'Say Gay', transvrouwen steunen, de Black Lives Matter-beweging en het belang van stemmen.

7 Jerry Trainor (Crazy Steve) is opnieuw betrokken bij Nickelodeon

Jerry Trainor is blijven werken in films en tv-shows sinds zijn tijd als "Crazy Steve" op Drake & Josh. Hij werd gecast als 'Spencer', de oudere broer in iCarly. De reünieshow ging vorig jaar in première, waar hij nauw bij betrokken was en zijn broederrol opnieuw vertolkte. Trainor is ook gecast in de aanstaande reprise van The Fairly Oddparents tv-serie die momenteel in postproductie is.

6 Yvette Nicole Brown (Helen) heeft momenteel 3 producties in de maak

In Drake & Josh verschijnt Yvette Nicole Brown regelmatig als Josh's werkmanager 'Helen'. Brown is al tientallen jaren in Hollywood en heeft bijna 150 titels op haar cv. Sinds kort is ze dit jaar al in drie tv-shows te zien (Central Park, Alice's Wonderland Bakery en The Chicken Squad). Ze werkt ook aan drie andere projecten die momenteel allemaal in postproductie zijn, waarvan twee films en één een tv-serie.

5 Jonathan Goldstein (W alter Nichols) komt met een nieuwe film

Jonathan Goldstein werd gecast om de vader van Josh en de stiefvader van Drake te spelen, 'W alter'. Na zijn tijd bij Nickelodeon ging hij acteren in tientallen andere films en tv-shows. Hij heeft in 2020 vijf producties laten uitkomen, waarvan één korte film eerder dit jaar, en heeft onlangs zijn tijd besteed aan het werken aan een nieuwe film. God Save the Queens is een nieuwe film die momenteel in postproductie is.

4 Nancy Sullivan (Audrey Parker-Nichols) is waarschijnlijk met pensioen gegaan

Nancy Sullivan werd aangenomen voor de rol van "Audrey Parker-Nichols", de moeder van Drake en de stiefmoeder van Josh. Ze speelde dit personage tot het einde van de show in 2007 en is sindsdien slechts betrokken geweest bij tien projecten, waaronder de film Merry Christmas, Drake & Josh. Sullivan heeft ook een videogame en een korte video-actrice aan haar cv toegevoegd, maar is sinds 2017 inactief in Hollywood en blijft ook privé zonder aanwezigheid op sociale media.

3 Miranda Cosgrove (Megan Parker) hernam haar andere Nickelodeon-rol voor 'iCarly'

Onmiddellijk na de seriefinale van Drake & Josh, ging Miranda Cosgrove van het spelen van "Megan Parker" naar de hoofdrol in Nickelodeon's iCarly. Ze is ook al meer dan tien jaar betrokken bij de Despicable Me-franchise en hield haar bezig als ze niet in andere projecten acteerde. Meest recent speelde ze in de iCarly-revival die vorig jaar in première ging en nu in zijn tweede seizoen is, evenals stemacteren voor de komende Despicable Me 4.

2 Controversiële Star Drake Bell (Drake Parker) acteert en maakt nog steeds muziek

Drake Bell ging van geliefde Nick-ster naar controversiële beroemdheid, naar echtgenoot en vader. Hij trouwde in 2018 en onlangs verwelkomden hij en zijn vrouw een zoon op de wereld. Naast het wennen aan het vaderschap, is Bell zijn passie voor muziek blijven nastreven door gitaar te spelen, te zingen en te acteren. Zijn aanstaande project is een film getiteld The Adventures of Bunny Bravo die "voltooid" is, maar waarvoor geen releasedatum is vastgesteld.

1 Josh Peck (Josh Nichols) brengt familie en Hollywood in evenwicht

Josh Peck is de afgelopen jaren een drukbezet man geweest. Hij is niet alleen in 2017 getrouwd, maar hij heeft ook geleerd om Hollywood in evenwicht te brengen en zijn zoon op te voeden. Hij is de laatste tijd nauw betrokken geweest bij televisieshows, met in de hoofdrol in Turner & Hooch vorig jaar en How I Met Your Father dit jaar. Peck heeft ook een cameo gemaakt in de nieuw leven ingeblazen iCarly-serie en heeft twee films in de maak.

Aanbevolen: