Alles wat de cast van 'Floribama Shore' doet in 2021

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Floribama Shore' doet in 2021
Alles wat de cast van 'Floribama Shore' doet in 2021
Anonim

Vanaf het moment dat Floribama Shore op MTV landde, waren het allemaal hits en geen missers, want de show was meer dan vermakelijk voor zijn fans. Sinds het debuut in 2017 staat de realityshow aan de top van zijn spel, waardoor kijkers urenlang aan hun scherm gekluisterd blijven om de nieuwste afleveringen te bekijken. Het hook-up-drama wordt gehost in Panama City Beach en portretteert de ups en downs van de jeugd terwijl het acht feestminnende mensen volgt op een zoektocht om ten volle van de zomer te genieten.

Terwijl de bende probeert te genieten van hun vrijheid en onafhankelijkheid, krijgen ze de lelijke kanten van volwassenheid te zien in de vorm van verwoestende scheidingen en dramatische gevechten. De leden van de Floribama Shore-cast hebben een lange weg afgelegd sinds het laatste seizoen. Dit is wat ze hebben gedaan in 2021.

7 Jeremiah Buoni

Terwijl Buoni in de show was, was de ster altijd actief bezig met het najagen van zijn fitnesscarrière, en na verloop van tijd heeft het zijn vruchten afgeworpen, aangezien hij nu zijn eigen merk heeft. Momenteel heeft de ster een persoonlijk fitnessplatform met een website met ma altijdplannen en andere oefeningen voor zijn fans. Het jaar was redelijk goed voor de ster, aangezien hij nog steeds een ambassadeursovereenkomst heeft met Fit Strong Supplements en uit het aantal fotoshoots dat hij met het merk op zijn Instagram heeft, lijken de dingen behoorlijk pittig voor hem te zijn.

6 Codi Butts

Codi Butts, algemeen bekend om zijn potroerende kwaliteit in huis, is al vier seizoenen een constante in de show. Naast zijn talenten en de vrolijke geest die hij naar de bende brengt, zijn zijn familie en geboorteplaats ook altijd een constante in de show geweest. In tegenstelling tot veel andere reality-tv-sterren die van hun roem leven, heeft Butts het eigenlijk druk gehad met zijn dagelijkse baan als barkeeper in een familiesportbar genaamd 'The Spot' op de Alley in Seneca, South Carolina.

Hoewel hij een behoorlijke hoeveelheid geld verdient met de show, heeft hij nog steeds zijn handen aan andere dingen, zoals zijn parttime coachingbaan. De ster heeft zich verdiept in basketbalcoaching en behaalde die staatskampioenschappen, maar kon niet doorgaan vanwege zijn filmverplichtingen.

5 Kortni Gilson

Kortni Gilson was een van de originele castleden van Floribama Shore toen het in 2017 in première ging. Maar terwijl seizoen 3 aan de gang was, moest ze de show verlaten vanwege medische problemen die ze op dat moment had. Later keken fans uit naar haar terugkeer, maar die kwam nooit. In een interview met MTV verklaarde de ster dat ze zich op een slechte plek bevond en een dieptepunt bereikte. Nu gaat het beter met Kortni, zoals ze onlangs op haar Instagram plaatste om een voor en na foto te delen van hoe depressie iemand kan beïnvloeden.

4 Kirk Medas

De meeste fans waren verbonden met Kirk Medas vanwege zijn emotionele achtergrondverhaal. Terwijl de ster opgroeide, had hij niet veel toegang omdat hij te maken had met dakloosheid. Sinds de show gaat het echter redelijk goed met hem. Volgens zijn Instagram-profiel is de reality-tv-ster een ondernemer en acteur. Hij gaat er ook prat op een sport- en muziekliefhebber te zijn, evenals een wetenschapper… ja, je leest het goed.

Het grootste deel van 2021 was Medas gericht op het verdienen van meer geld met zijn sociale-mediaplatforms. Op alle platforms heeft de ster een aanhang van bijna 1 miljoen mensen en dit heeft hem geholpen verschillende ambassadeursovereenkomsten en andere aanbevelingen binnen te halen.

3 Nilsa Prowant

Hoewel ze tot nu toe een succesvolle run op de show heeft gehad, lijkt het erop dat Nilsa Prowant's vrije tijd voor de camera's ook behoorlijk goed was. De ster kondigde in 2019 officieel haar relatie met Gus Gazda aan en sindsdien heeft het duo de tijd van hun leven samen. In mei 2021 werden ze officieel ouders, nadat Nilsa een zoontje had gekregen. Kort daarna besloot het paar in het huwelijksbootje te stappen toen Nilsa een prachtige foto van hen deelde in het Sheraton Panama City Beach Golf & Spa Resort in Florida.

2 Candace Rijst

Candace Rice groeide uit tot een favoriet bij fans op Floribama Shore kort na haar debuut op de show in 2017. Afgezien van haar opgewekte geest die haar altijd het leven van het feest maakte, hield de ster fans herhaaldelijk scherp met haar dramatische ingangen en uitgangen op de show. Buiten Floribama Shore is ze een ervaren actrice die van een bescheiden begin is. Terwijl Candice beweerde het grootste deel van het jaar vrijgezel te zijn, zijn er gesprekken gaande over haar betrokkenheid bij een andere ster.

1 Gus Smyrnios

Terwijl Gus op Floribama Shore was, stond hij bekend om zijn charme bij de dames, maar de ster heeft niet veel geluk gehad met het vinden van liefde. Vanaf seizoen 1 zag Gus een romantische relatie najagen en ging door om de mooie Nilsa Prowant op een date te vragen. Nu lijkt het erop dat het een stuk beter is geworden voor de ster, omdat hij misschien 'de ware' heeft gevonden.

In het begin van 2021 begon hij te daten met Samantha Carucci, en volgens zijn berichten op Instagram is hij heel gelukkig met haar. Op dit moment lijkt Gus meer opzettelijk te zijn met zijn relatie, omdat hij de details van zijn liefdesleven actief van sociale media houdt. Naast zijn relatie is Gus ook gefocust op zijn modellencarrière en volgens zijn LinkedIn-profiel is hij ook de social media manager voor Shouty, LLC.

Aanbevolen: