Dit is wat de cast van 'Drake And Josh' vandaag waard is

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Drake And Josh' vandaag waard is
Dit is wat de cast van 'Drake And Josh' vandaag waard is
Anonim

Van 2004 tot 2007 stemden Nickelodeon-fans overal op het populaire kanaal af om hun favoriete gezinsvriendelijke shows te zien. Hoewel er altijd enige discussie zal zijn over welke Nickelodeon-shows de beste waren, lijkt het er zeker op dat de meeste mensen Drake & Josh in zo'n lijst zouden opnemen.

Natuurlijk waren er veel mensen die hebben gewerkt om Drake en Josh het succes te maken dat het uiteindelijk werd. Het is bijvoorbeeld overduidelijk dat de getalenteerde cast van de show een cruciale rol heeft gespeeld in zoveel mensen die zoveel van Drake & Josh houden. Om die reden zijn de meeste oude Drake & Josh-fans geïnteresseerd in wat de meest memorabele castleden van de show tot nu toe zijn, inclusief hoe rijk ze allemaal zijn.

8 Drake Bell – Netto waarde: $600k

Toen Drake Bells acteercarrière in zijn jeugd op zijn hoogtepunt was, leek het alsof hij als volwassene een grote ster zou worden. Bell speelde immers tegelijkertijd in All That en Drake & Josh, wat een indrukwekkende prestatie is. Helaas is het leven van Bell in de loop der jaren echter op de klippen gelopen. Zo werd Bell in 2014 failliet verklaard. Erger nog, Bell pleitte schuldig aan poging tot het in gevaar brengen van kinderen in 2021, wat er vrijwel zeker voor heeft gezorgd dat zijn acteercarrière grotendeels voorbij is. Vanwege dat alles is Bell volgens celebritynetworth.com slechts $ 600.000 waard.

7 Jerry Trainor – Netto waarde: $1,5 miljoen

Voor de meeste Nickelodeon-fans zal Jerry Trainor altijd het best worden herinnerd voor het spelen van iCarly's Spencer Shay. Grote Drake & Josh-fans zullen zich echter ongetwijfeld herinneren dat voordat Trainor begon met de hoofdrol in iCarly, hij "Crazy" Steve speelde in 10 afleveringen van Drake & Josh. Vooral vanwege zijn jaren als hoofdrolspeler in iCarly en de recente heropleving van de show, is Trainor $ 1 waard.5 miljoen op het moment van schrijven volgens celebritynetworth.com.

6 Nancy Sullivan – Netto waarde: $2 miljoen

Aangezien Nickelodeon zich richtte op het maken van shows voor kinderen, draaiden de meeste shows van het kanaal om jonge personages en Drake & Josh was daarop geen uitzondering. Desondanks hadden Drake & Josh wat meer volwassen personages, waaronder Josh's stiefmoeder, Audrey, die tot leven werd gebracht door Nancy Sullivan. Aangezien het personage van Sullivan in alle afleveringen van Drake & Josh op één na verscheen, is het logisch dat veel mensen zich de acteur met liefde herinneren. Hoewel het een aantal jaren geleden is dat Sullivan voor het laatst optrad, heeft ze nog steeds een fortuin van $ 2 miljoen volgens celebritynetworth.com.

5 Allison Scagliotti – Netto waarde: $3 miljoen

Hoewel Allison Scagliotti maar in zeven afleveringen van Drake & Josh verscheen, had haar personage een enorme impact op fans. Per slot van rekening speelde Scagliotti Mindy Crenshaw, Josh's eenmalige wetenschappelijke rivaal die vriendin werd. Nadat Drake & Josh tot een einde kwamen, speelde Scagliotti verder in de shows Warehouse 13 en Stitchers en verscheen hij in te veel andere shows om hier op te sommen. Als resultaat van al het succes dat ze tijdens haar carrière heeft genoten, is Scagliotti volgens idolnetworth.com $ 3 miljoen waard.

4 Julia Duffy – Netto waarde: $4 miljoen

Tijdens vier afleveringen van Drake & Josh speelde Julia Duffy de lerares van de kinderen, mevrouw Hayfer. Hoewel dat een relatief kleine rol was, genoot Duffy de rest van haar carrière ongelooflijk veel succes. Zo speelde Duffy van 1983 tot 1990 in de geliefde sitcom Newhart, was ze een gevierd Broadway-acteur en had ze terugkerende rollen in shows als Designing Women en Reba. Dankzij haar legendarische carrière heeft Duffy een fortuin van $ 4 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

3 Yvette Nicole Brown – Netto waarde: $4 miljoen

Voor veel Drake & Josh-fans gaf Yvette Nicole Brown's portret van Helen, de baas van de man in de bioscoop, hen hun eerste indruk van hoe het is om voor iemand te werken. Naast het spelen van dat zeer gedenkwaardige Drake & Josh-personage, is Brown vooral bekend door het spelen van Community's Shirley Bennett. Hoewel Brown graag geassocieerd wordt met die twee rollen, is het echt verbazingwekkende aan haar carrière dat ze volgens IMDb.com 144 acteercredits heeft. Als resultaat van het ongelooflijk druk blijven, heeft Brown $ 4 miljoen verzameld volgens celebritynetworth.com.

2 Josh Peck – Netto waarde: $9 miljoen

Als de meeste mensen aan Drake & Josh denken, zijn het eerst en vooral de twee titelpersonages van de show die in je opkomen. Om die reden blijft Josh Peck een speciale plaats innemen in de harten van de meeste mensen die van de hitshow hielden. Sinds het einde van Drake & Josh, is Peck erin geslaagd om verschillende terugkerende rollen te bemachtigen, waaronder in shows als The Mindy Project, Fuller House en How I Met Your Father. Bovendien heeft Peck hoofdrollen gekregen in shows als Teenage Mutant Ninja Turtles, Grandfathered en Turner & Hooch. Dankzij al die rollen is Peck momenteel $ 9 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

1 Miranda Cosgrove – Netto waarde: $10 miljoen

Naast de acteurs die de twee titulaire personages van Drake & Josh speelden, is er maar één andere acteur die in elke aflevering van de show verscheen, Miranda Cosgrove. Na een belangrijke rol te hebben gespeeld in het succes van Drake & Josh, speelde Cosgrove de hoofdrol in iCarly en de recente heropleving ervan. Cosgrove is ook een ervaren stemacteur en speelde in elke Despicable Me-film als een van Gru's geadopteerde dochters, Margo. Dankzij haar plaats in het Hollywood-ecosysteem is Cosgrave op het moment van schrijven $ 10 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: