Alles wat de cast van Gossip Girl tegenwoordig doet

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van Gossip Girl tegenwoordig doet
Alles wat de cast van Gossip Girl tegenwoordig doet
Anonim

Toen het tienerdrama Gossip Girl in 2007 in première ging, was het al snel duidelijk dat het een klassieker zou worden. Fans over de hele wereld konden gewoon geen genoeg krijgen van hun favoriete Upper East Siders en met de bekendheid van de show werd de cast het middelpunt van de aandacht.

Gossip Girl eindigde in 2012 en hoewel de meeste castleden hun carrière voortzetten, is het veilig om te zeggen dat ze tegenwoordig niet allemaal zo populair zijn. Blijf scrollen om te zien wat de cast van het iconische tienerdrama momenteel aan het doen is - van de zwangerschap van Jessica Szohr tot de aankomende film van Penn Badgley!

10 Blake Lively

Blake Lively na Gossip Girl
Blake Lively na Gossip Girl

De aftrap is Blake Lively die Serena van der Woodsen speelde op Gossip Girl. Tegenwoordig is de 33-jarige vooral gefocust op het moederschap, aangezien ze drie schattige kinderen heeft en fans regelmatig een glimp opvangen van haar leven met Hollywood-ster Ryan Reynolds op sociale media. Blake Lively is nog steeds erg actief als actrice en haar meest recente film The Rhythm Section ging eerder dit jaar in première.

9 Leighton Meester

Leighton Meester na Gossip Girl
Leighton Meester na Gossip Girl

De volgende op de lijst is Leighton Meester die Blair Waldorf speelde in de show. De 34-jarige actrice is altijd vrij privé geweest over haar leven, maar een ding dat ze onlangs heeft aangekondigd, is dat zij en haar man, acteur Adam Brody, hun tweede kind hebben verwelkomd. Leighton's meest recente acteerprojecten zijn onder meer een hoofdrol in de sitcom Single Parents van 2018 tot 2020, een gastrol in The Orville in 2019 en een hoofdrol in het misdaaddrama Semper Fi uit 2019.

8 Penn Badgley

Penn Badgley na Gossip Girl
Penn Badgley na Gossip Girl

Laten we verder gaan met Penn Badgley die Dan Humphrey speelde op Gossip Girl. De 34-jarige acteur - die vroeger een relatie had met Blake Lively - is onlangs bekend geworden door zijn vertolking van Joe Goldberg in de Netflix-hitserie You.

Wat films betreft, speelt de komische film Here Today - die momenteel in postproductie is - de hoofdrol met de Gossip Girl-acteur.

7 Ed Westwick

Ed Westwick na Gossip Girl
Ed Westwick na Gossip Girl

Ed Westwick die Chuck Bass speelde op Gossip Girl is de volgende. De 33-jarige Britse acteur die, net als Leighton, ook de neiging heeft om meer privé over zijn leven te zijn. Meest recent maakte de acteur deel uit van de Britse sitcom White Gold en dit jaar werd de film Enemy Lines - waarin hij schittert - uitgebracht. Daarnaast maakt Ed ook deel uit van de komische thriller Me, You, Madness die momenteel in postproductie is.

6 Chace Crawford

Chace Crawford na Gossip Girl
Chace Crawford na Gossip Girl

Laten we verder gaan met Chace Crawford die beroemd werd als Nate Archibald in Gossip Girl. Momenteel maakt de 35-jarige deel uit van de show The Boys en speelde hij recentelijk samen met Lily Collins in de thriller-film Inheritance. Op dit moment is de acteursfilm Riptide in postproductie, maar vanwege COVID-19 is het nog steeds onduidelijk wanneer de film zal worden uitgebracht.

5 Taylor Momsen

Taylor Momsen na Gossip Girl
Taylor Momsen na Gossip Girl

De volgende op de lijst is Taylor Momsen die Jenny Humphrey speelde in het iconische tienerdrama van CW. Hoewel de meeste acteurs op de lijst actief bleven in de industrie, heeft Taylor Momsen besloten van carrière te veranderen. Vandaag is de 27-jarige frontvrouw van de rockband The Pretty Reckless, en hun vierde studioalbum Death by Rock and Roll - aangekondigd door de single "Death by Rock and Roll" - staat gepland voor deze release. jaar.

4 Jessica Szohr

Jessica Szohr na Gossip Girl
Jessica Szohr na Gossip Girl

Jessica Szohr, die haar doorbraak beleefde als Vanessa Abrams in Gossip Girl, maakt momenteel deel uit van de cast van de sci-fi-show The Orville. Daarvoor was Jessica ook een gastrol in een aantal afleveringen van Shameless, en haar meest recente project - de sportkomedie All-Star Weekend - staat gepland voor een release in 2021.

Wat het privéleven van de 35-jarige betreft, kondigde de actrice in september aan dat ze haar eerste kind verwacht van professionele hockeyspeler Brad Richardson.

3 Michelle Trachtenberg

Michelle Trachtenberg na Gossip Girl
Michelle Trachtenberg na Gossip Girl

De volgende op onze lijst is Michelle Trachtenberg die Georgina Sparks speelde in het populaire tienerdrama. Michelle's meest recente projecten zijn onder meer het uiten van een personage in de geanimeerde webserie Human Kind Of, als onderdeel van de tienershow Guidance uit 2015 en de hoofdrol in de televisiefilm Sister Cities uit 2016. In tegenstelling tot de meeste voormalige leden van de Gossip Girl-cast, heeft de 35-jarige het de afgelopen jaren duidelijk rustig aan gedaan.

2 Connor Paolo

Connor Paolo na Gossip Girl
Connor Paolo na Gossip Girl

Laten we verder gaan met Connor Paolo die Eric van der Woodsen speelde op Gossip Girl. Meest recentelijk was de 30-jarige een gastrol in het medische drama van 2020 The Resident, en daarvoor maakte hij deel uit van de cast voor de vampier-horrorfilm Stake Land II: The Stakelander. Hoewel Connor begin jaren 2010 deel uitmaakte van de dramashow Revenge, lijkt het alsof hij de afgelopen jaren voornamelijk in gastrollen is gecast.

1 Katie Cassidy

Katie Cassidy na Gossip Girl
Katie Cassidy na Gossip Girl

De lijst wordt afgerond door Katie Cassidy die Juliet Sharp speelde in Gossip Girl. Meest recentelijk speelde de 33-jarige in de film Cover Versions uit 2018 en in de superheldendramaserie Arrow, die eerder dit jaar, na acht seizoenen, afliep. Net als sommige andere voormalige leden van de Gossip Girl-cast, lijkt Katie het ook langzaam aan te doen, maar er is geen twijfel dat ze binnenkort een ander project in de maak zal hebben.

Aanbevolen: