De scheiding van Kim en Kanye: hoe wordt hun fortuin van $ 2,3 miljard verdeeld?

Inhoudsopgave:

De scheiding van Kim en Kanye: hoe wordt hun fortuin van $ 2,3 miljard verdeeld?
De scheiding van Kim en Kanye: hoe wordt hun fortuin van $ 2,3 miljard verdeeld?
Anonim

KimYe is niet meer. Op 19 februari diende Kim Kardashian haar scheidingspapieren in, wat het juridische einde inluidde van wat een van de meest iconische huwelijken van beroemdheden van de eeuw is geweest. De media-persoonlijkheid en haar rapper-echtgenoot Kanye West zijn sinds 2014 getrouwd en hebben samen vier kinderen: North, 8, Saint , 5, Chicago, 3, en Psalm, 2. Hun huwelijk heeft verschillende moeilijke ervaringen doorstaan: leugenachtige zwangerschappen voor hun eerste twee kinderen, een overval onder schot en geestelijke gezondheidsproblemen voor Kanye. Maar vorig jaar werd het allemaal te veel voor het paar, waarbij Kim beweerde dat hun lange tijd apart en gebrek aan gemeenschappelijke interesses haar eenzaam en geïsoleerd liet voelen, waardoor ze eindelijk tijd nam voor hun zevenjarige huwelijk.

Naast vragen over wat er zal gebeuren met hun kinderen en hun gedeelde zakelijke belangen, is de kwestie van wat er zal gebeuren met hun gedeelde activa van $ 2,3 miljard ook iets dat fans achter hun oren laat krabben. Dus hoe zal hun kolossale fortuin worden verdeeld?

6 Hoeveel is het koppel echt waard?

De schattingen lopen uiteen, maar het paar is zeker een buitengewoon bedrag waard, ruim boven de $ 2 miljard. Volgens Forbes is Kim naar schatting $ 1 miljard waard, 'een stijging van $ 780 miljoen in oktober, dankzij twee lucratieve bedrijven - KKW Beauty en Skims - evenals geld van reality-tv en endossementdeals, en een aantal kleinere investeringen.'

Kanye West is uitgeroepen tot de rijkste zwarte man van Amerika. In vergelijking met zijn vrouw Kim is het vaststellen van zijn vermogen echter iets gecompliceerder. Terwijl de 'Sterkere' rapper beweert dat zijn vermogen in totaal een flinke $ 3 miljard bedraagt, smeekt Forbes om van mening te verschillen, en zegt dat het werkelijke cijfer waarschijnlijk ongeveer de helft daarvan is: 'Alles bij elkaar genomen, onze huidige schatting van het vermogen voor Kanye West: $ 1.3 miljard, waarvan hij blij zal zijn dat het $ 300 miljoen meer is dan het kleine zusje Kylie.'

Dus in totaal kijken we naar een honkbalveld van $ 2,3 miljard.

5 Wat zegt de huwelijkse voorwaarden?

Kanye bleef trouw aan de tekst van zijn hit 'Gold Digger' en tekende inderdaad 'pre-nup'. Het paar sloot een juridische overeenkomst vlak voor hun huwelijk in 2014, waarvan de details worden uitgelegd door Screen Rant: 'Er werd gezegd dat de oprichter van KKW Beauty $ 1 miljoen zou ontvangen voor elk jaar dat ze getrouwd was met Kanye en alle geschenken zou houden hij gaf haar tijdens hun tijd samen. Gezien de recente echtscheidingsaanvraag, is het mogelijk dat Kim en Kanye ermee hebben ingestemd dat hij haar $ 6 miljoen geeft voor de zes totale jaren dat ze samen waren. Het paar zal ook in hun respectievelijke huizen in Calabasas en Wyoming blijven.'

4 Wat zijn hun grootste troeven?

Naast hun enorme kasreserves, zijn er ook een aantal waardevolle activa waarmee rekening moet worden gehouden in de echtscheidingsprocedure. Deze alleen al in totaal ongeveer $ 70 miljoen. Volgens Forbes bezit het voormalige echtpaar 'een aantal huizen en hebben ze samen een aantal hypotheken, waaronder een herenhuis in Calabasas in Los Angeles County, een condo in Miami en twee ranches in Wyoming.

'Er is ook $ 5 miljoen aan kunst, bijna $ 4 miljoen aan voertuigen, $ 3,2 miljoen aan juwelen en zelfs $ 300.000 aan vee dat mede-eigendom zou kunnen zijn van het paar. Wie wat krijgt, hangt af van de voorwaarden van hun huwelijkse voorwaarden en welke schikking hun advocaten ook kunnen onderhandelen. Voor nu zijn we ervan uitgegaan dat ze het gelijk hebben verdeeld. Wat we met zekerheid kunnen zeggen: geen van beide partijen zal weglopen met gebrek aan veel.'

3 Wat gebeurt er met hun huizen?

Het is geen geheim dat het stel al een tijdje gescheiden woont, met Kanye op zijn droomboerderij in Wyoming en Kim in haar geboortestad LA met de kinderen. Hoewel hun huizen slechts een klein deel uitmaken van hun totale vermogen, slechts 5%, en ze hebben besloten in hun respectievelijke huizen te blijven, zal hun verdeling aanzienlijk zijn vanwege meer persoonlijke redenen; het paar moet beslissen waar hun kinderen zullen wonen en rekening houden met hun emotionele gehechtheid aan de respectieve eigendommen. Er wordt echter verwacht dat Kim hun Calabasa's thuis zal houden.

2 Het koppel heeft ingestemd met de gezamenlijke voogdij over hun kinderen

Eén ding dat het paar is overeengekomen, is hoe hun kinderen zullen worden verzorgd na de scheiding. Kanye heeft naar verluidt ingestemd met het delen van de gezamenlijke voogdij over de vier kinderen, in overeenstemming met Kim's echtscheidingsverzoek, volgens de BBC.

1 Dus hoe wordt alles verdeeld?

Kortom, het eigendom van Kim en Kanye blijft gescheiden, volgens de voorwaarden van hun huwelijkse voorwaarden. Geen van beiden heeft partneralimentatie gevraagd. Hun kinderen krijgen gezamenlijk gezag tussen de ouders. Hun grote activa, zoals kunst, voertuigen en kostbare voorwerpen, zullen waarschijnlijk gelijk worden verdeeld, afhankelijk van de geheime details van de huwelijksaankondiging en wat de advocaten kunnen onderhandelen. Kim zal waarschijnlijk het meest profiteren, als ze een bedrag van Kanye's vermogen ontvangt, aangezien het hare aanzienlijk minder is, zal haar vermogen toenemen. Ze zal een uitbetaling van $ 6 miljoen ontvangen voor hun zes jaar huwelijk, en gedurende die periode mag ze al haar overdadige geschenken houden.

Aanbevolen: