De waarheid over de vriendinnen van Cole en Dylan Sprouse en hun enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendinnen van Cole en Dylan Sprouse en hun enorme vermogen
De waarheid over de vriendinnen van Cole en Dylan Sprouse en hun enorme vermogen
Anonim

Cole en Dylan Sprouse moeten er inmiddels aan gewend zijn dat hun leven onder een microscoop ligt. Hoewel ze er misschien een hekel aan hebben, zijn de identieke tweelingen sinds hun Disney Channel-dagen blootgesteld aan de intense en onhandelbare aandacht van de pers en diehard fans. Terwijl ze opgloeien, zijn de schijnwerpers nog heter geworden. Dat betekent dat elke vrouw in haar leven de effecten heeft gevoeld. Gelukkig zijn veel vriendinnen van Dylan en Cole gewend om zelf beroemd te worden.

De voormalige Disney Channel-tweeling heeft een groot aantal breuken met beroemde vrouwen meegemaakt. Velen van hen hebben een ongelooflijk vermogen opgebouwd om hun gecombineerde vermogen van $ 16 miljoen te evenaren. Dit is hoeveel de huidige en voormalige vriendinnen van Cole en Dylan waard zijn in 2022…

8 Cole Sprouse's ex-vriendin Bree Morgan's waarde is onbekend

Bree Morgan's vermogen is gewoon onbekend. Hoewel veel sites beweren te weten wat ze waard is, hebben ze gewoon geen idee. Dit komt omdat Bree verreweg de meest "normale" vrouw is die een van beide tweelingen ooit heeft gedateerd. Dat wil niet zeggen dat ze niet succesvol is. Haar Instagram- en YouTube-kanalen hebben zelfs heel wat opgebouwd dankzij haar gamer-levensstijl. Cole en Bree hadden ongeveer drie jaar een relatie terwijl ze samen aan de New York University studeerden.

7 Dylan Sprouse's ex-vriendin Dayna Frazer is $1,5 miljoen waard

Dayna Frazer was niet blij met Dylan Sprouse na hun breuk in 2017, sterker nog, ze beschuldigde hem er oprecht van dat hij haar niet trouw was. Ongeacht wat er echt wel of niet is gebeurd tussen Dylan en Dayna, het lijdt geen twijfel dat ze ooit diep verliefd leken te zijn. Hoewel Dayna schilder en blogger is, heeft ze het meeste van haar geld verdiend als model. Terwijl Idol Net Worth beweert dat Dayna's modellencarrière haar een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft opgeleverd, beweren de meeste sites dat haar rijkdom ergens dichter bij $ 1,5 miljoen ligt. Hoe dan ook, het lijdt geen twijfel dat Dayna naam blijft maken in de branche.

6 Cole Sprouse's ex-vriendin Alyson Stoner is $1,5 miljoen waard

Cole heeft naar verluidt Alyson Stoner, die vooral bekend is van haar werk voor The Disney Channel, op haar 12e verjaardag gedumpt. Dit was bijzonder moeilijk voor haar omdat ze ooit zei: "De eerste jongen, denk ik, waar ik verliefd op was en waarmee ik uitging, was Cole Sprouse." Volgens Celebrity Net Worth is het fortuin van $ 1,5 miljoen van Alyson te danken aan Cheaper By The Dozen, Camp Rock en The Suite Life With Zack And Cody met haar toekomstige ex-vriendje.

5 Cole Sprouse's ex-vriendin Lili Reinhart is $ 6 miljoen waard

Volgens rapporten blijven Cole en Lili "goede vrienden" nadat hun extreem spraakmakende relatie eindigde. Hoewel ze Riverdale samen blijven maken, worden de twee bijna nooit samen gespot op sociale evenementen of zelfs op de set. Dus hoewel ze misschien vriendelijk zijn, zijn we er niet zo zeker van dat ze dichtbij zijn. Maar dat is logisch, want hun knipperlichtrelatie (2017 - 2020) was een uitdaging. Vooral Lili heeft haar frustratie geuit over hoe de pers en fans haar behandelden toen het nieuws bekend werd dat ze aan het daten was met een co-ster.

Ondanks dat alles blijft Lili's carrière omhoogschieten. Haar vermogen van $ 6 miljoen wordt toegeschreven aan haar hoofdrol in CW's Riverdale, maar ook aan haar werk in verschillende andere projecten, waaronder Hustlers, Charlie's Angels, Chemical Hearts, Galveston en Miss Stevens.

4 Cole Sprouse's ex-vriendin Victoria Justice is $12 miljoen waard

Net als Alyson Stoner, ging Victoria Justice korte tijd met Cole uit na haar verschijning in The Suite Life With Zack and Cody. Hoewel ze op dat moment net 11 waren, was het paar een schattig stel. De toekomstige Nickelodeon-ster beweerde zelfs dat Cole haar allereerste kus was. Haar ongelooflijke nettowaarde van $ 12 miljoen is ongetwijfeld te danken aan haar werk aan de Nickelodeon-show Zoey 101 en haar eigen serie, Victorious. Dan is er haar muziekcarrière, modellenwerk en de vele andere film- en tv-projecten waar ze bij betrokken is geweest.

3 Dylan Sprouse's ex-vriendin Miley Cyrus is $ 160 miljoen waard

De rijkste persoon op deze lijst is ongetwijfeld Miley Cyrus. Ze is slechts een van de grootste muzikale talenten ter wereld. Om nog maar te zwijgen over haar Hannah Montana-succes. Gezien het enorme aantal hits, tours en productaanbevelingen, is $ 160 miljoen misschien een onderschatting van Celebrity Net Worth. Hoe dan ook, Miley is geladen. Miley en Dylan ontmoetten elkaar op de set in hun Disney Channel-dagen toen hij net 11 of 12 was. Hij beweert dat ze kort uitgingen totdat ze geïnteresseerd raakte in Nick Jonas.

2 Dylan Sprouse's huidige vriendin Barbara Palvin is $6 miljoen waard

Barbara Palvin is gemakkelijk een van de beroemdste modellen ter wereld. Haar groeiende vermogen heeft geprofiteerd van haar samenwerkingen met Sports Illustrated, Elle, Allure, Harper's Bazaar, Prada en een volwaardige Victoria's Secret Angel geworden. Hoewel ze de status van supermodel niet heeft verdiend, heeft het Hongaarse talent een enorme aanhang op sociale media. Dit is natuurlijk deels te danken aan haar spraakmakende romances met verschillende sterren, waaronder haar huidige, oude partner, Dylan Sprouse.

De twee zijn sinds 2018 samen. Hoewel ze eerder bij elkaar hadden kunnen komen, omdat hij al een tijdje in haar geïnteresseerd was en ze niet op zijn DM's reageerde. Hoe dan ook, het zeer privé-paar leeft echt samen en lijkt onafscheidelijk wanneer ze in het openbaar worden gezien.

1 Cole Sprouse's huidige vriendin Ari Fournier is $ 500, 000 waard

Opkomend model Ari Fournier werd voor het eerst gespot met Cole in Vancouver, B. C. terwijl hij Riverdale aan het fotograferen was in 2021. Cole werd gespot met een paar prachtige vrouwen in de Canadese kustmetropool kort na zijn spraakmakende breuk met zijn co-ster, Lili Reinhart. Er deden dus veel geruchten de ronde met wie hij misschien aan het daten was. Een paar maanden later bevestigde Cole echter zijn relatie met de prachtige blondine. Hij plaatste foto's van haar die hij nam met het bijschrift: "Tijd om de 14-jarigen weer te neuken", verwijzend naar zijn obsessieve fans die niet de neiging hebben aardig te zijn voor de vrouwen in zijn leven. Cole en Ari gaan sindsdien sterk en werden onlangs samen met Dylan en Barbara op de rode loper gespot.

Ari's vermogen wordt toegeschreven aan haar werk als model bij Elite Management. Volgens Elle werd ze op 14-jarige leeftijd ontdekt en werkt ze sindsdien. Het lijdt geen twijfel dat haar spraakmakende relatie met Cole Sprouse haar toch al succesvolle carrière zal helpen.

Aanbevolen: