Alle vriendinnen van Drake en hun enorme vermogen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Alle vriendinnen van Drake en hun enorme vermogen, gerangschikt
Alle vriendinnen van Drake en hun enorme vermogen, gerangschikt
Anonim

Producer en rapper Drake betrad de wereld van Hollywood via een Canadees tienerdrama toen hij vijftien jaar oud was. Hij worstelde om geld op tafel te leggen en werd geïnspireerd door rapiconen zoals Jay-Z om muziek na te streven. Nadat hij mixtapes had uitgebracht die een matig succes waren, tekende Lil Wayne hem bij zijn platenlabel en zijn debuutalbum werd uitgebracht in 2010, wat heel weinig tijd kostte om de eerste plaats te beklimmen. Alle albums van Drake zijn vier keer platina geweest en hij is een van de machtigste krachten in hiphop geworden. Zijn muziek, ondernemingen en aantekeningen hebben hem een fortuin van $ 250 miljoen opgeleverd. Als een hoog profiel wordt er grondig gekeken naar zijn persoonlijke leven. Drake probeert echter zo rustig mogelijk te blijven.

Van datingmodellen tot de grootste muzikanten in de industrie, Drake heeft een opwindend liefdesleven gehad waar fans vaak over te horen krijgen via zijn muziek en optredens. Van voormalige vlammen tijdens de eerste jaren van zijn carrière tot supersterren met wie hij uitging tijdens zijn hoogtepunt, laten we eens kijken naar de vriendinnen waarmee Drake is uitgegaan en hun enorme vermogen.

8 Sophie Brussaux ($1 miljoen)

Drake's baby-mama, mensen waren zich niet bewust van hun kortetermijnrelatie totdat in 2020 werd onthuld dat Sophie Brussaux in 2017 bevallen was van hun zoon. Drake nam Instagram om de eerste foto van zijn zoon Adonis vrij te geven. Brussaux, die vroeger model was, is ook een wereldreizende schilder. De Franse kunstenaar heeft portretten gemaakt van Barack Obama, Frida Kahlo, Amy Winehouse en heeft zelfs paus Franciscus ontmoet om zijn op maat gemaakte kunst te leveren.

7 Johanna Leia ($1 miljoen)

Drake's laatst bekende vriendin, hij dateerde in juli 2021 met het in Los Angeles gevestigde model Johanna Leia. De geruchten deden voor het eerst de ronde nadat ze samen waren gespot bij een basketbalwedstrijd en Drake zelfs het Los Angeles Dodgers-stadion verhuurde voor een intieme date night. Leia is niet alleen een model, maar ook een realityshow-persoonlijkheid en speelde ze in Bringing Up Ballers. Ze heeft ook met Fashion Nova samengewerkt om haar modellencarrière voort te zetten.

6 Catya Washington ($1,5 miljoen)

Drake en Catya Washington gingen uit tijdens de eerste jaren van zijn carrière, van 2009 tot 2010. Ze begonnen elkaar te zien nadat ze speelde in zijn videoclip, Best I Ever Had, en de relatie bestond uit date-avonden en familiediners; Washington besloot er echter mee op te houden nadat hij lange reizen naar verschillende steden had gemaakt en werd opgemerkt dat hij gezellig met andere vrouwen werd. Washington is een realityshow-ster die deelnam aan de Bad Girls Club van het Oxygen-netwerk.

5 Imaan Hammam ($1,5 miljoen)

Begin 2020, voor de pandemie, werd Drake gespot met Imaan Hammam in heel New York, en ze deden geruchten ontstaan nadat hij haar appartement vroeg in de ochtend had verlaten. Hammam is een Marokkaans-Egyptisch model dat voor Anna Sui over de NYFW-landingsbaan heeft gelopen. De relatie verwaterde binnen een paar maanden en Drake blokkeerde haar van sociale media.

4 Bella Harris ($4 miljoen)

Drake en Bella Harris werden in september 2018 gespot tijdens het eten, maar de geruchten over hun dating begonnen in de zomer. De affaire duurde niet lang en kort daarna gingen ze uit elkaar. Harris tekende in hetzelfde jaar bij Elite Model Management en heeft de catwalk gelopen voor verschillende ontwerpers tijdens de New York Fashion Week. Harris is ook de dochter van de legendarische muziekproducent Jimmy Jam.

3 Blac Chyna ($5 miljoen)

Voor het eerst gelinkt aan Blac Chyna in 2014, maakte Drake voor het eerst geruchten waar toen hij ruzie kreeg met haar toenmalige vriend Tyga. Om meer brandstof toe te voegen, plaatste Chyna een expliciete foto van zichzelf en tagde Drake een bijschrift voor hem. Drake en Chyna hadden ook verschillende keren geknuffeld nadat ze de relatie met Robert Kardashian had verbroken.

2 Jennifer Lopez ($400 miljoen)

Een gerucht begon met een Instagram-bericht, Jennifer Lopez deelde een gezellige foto met Drake die in 2016 het internet brak. Later werd gemeld dat de relatie verbroken werd toen ze officieel Alex Rodriguez begon te zien. Drake verwees zelfs naar haar in twee nummers, Free Smoke en Diplomatic Immunity, en ging op reis naar Nederland waar hij Sophie Brussaux ontmoette. J-Lo is een succesvolle actrice, zangeres en zakenvrouw die miljoenen verdient met haar albumverkoop en merkaanbevelingen.

1 Rihanna ($ 1,7 miljard)

Een van de meest populaire persoonlijkheden op de lijst, Rihanna heeft geen introductie nodig. Drake en Rihanna gaan ver terug in 2005 toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten terwijl ze aan het fotograferen was voor haar videoclip Pon de Replay. Ze hielden hun relatie privé in 2016 terwijl ze aan het daten waren, en hij bekende zijn liefde voor Rihanna terwijl hij haar de VMA Vanguard Award uitreikte. Met haar muziek en een zakelijke onderneming, Fenty Beauty, is Rihanna de meest succesvolle vrouwelijke muzikant in de industrie.

Drake's andere geruchten noemenswaardige vriendinnen zijn Bella Hadid, Hailey Bieber en Kylie Jenner. Hoewel dit slechts geruchten waren, verduidelijkte Drake ze snel voordat ze de krantenkoppen op internet werden. Een echte romanticus in hart en nieren, de romances van de rapper kunnen worden gezien door zijn muziek.

Aanbevolen: