De waarheid over de ex-vriendinnen van Josh Duhamel en hun enorme vermogen

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ex-vriendinnen van Josh Duhamel en hun enorme vermogen
De waarheid over de ex-vriendinnen van Josh Duhamel en hun enorme vermogen
Anonim

Tijdens de lange carrière van Josh Duhamel heeft hij meer dan genoeg succes gehad om een grote ster te worden. Hoewel mensen soms Duhamel en Timothy Olyphant verwarren omdat ze zoveel op elkaar lijken, is Josh een van de meest herkenbare acteurs in Hollywood geworden. Door zo'n grote filmster te worden, heeft Josh Duhamel een werkelijk indrukwekkend vermogen vergaard.

Zoals iedereen die roddels over beroemdheden volgt al weet, zal een ster van het kaliber van Josh Duhamel iemand in het vizier van de roddelbladen brengen. In het geval van Duhamel hebben de roddelbladen zich vaak gericht op zijn liefdesleven, wat zijn fans met veel vragen heeft achtergelaten. Wie zijn bijvoorbeeld de vrouwen aan wie Duhamel is gekoppeld en hoeveel geld zijn ze waard?

6 Kristy Pierce's netto waarde is $900, 000

Tijdens het einde van de jaren '90 werd Josh Duhamel voor het eerst beroemd nadat hij een opmerkelijke rol kreeg in de soapserie All My Children. Toen Duhamel eenmaal een zekere bekendheid had verworven, was de eerste vrouw met wie hij in het openbaar werd gelinkt een model genaamd Kristy Pierce. Uiteindelijk waren Pierce en Duhamel samen van 2001 tot 2004 en waren ze verloofd voordat ze hun eigen weg gingen. Volgens networthpost.org is het huidige vermogen van Pierce $ 900.000, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

5 Audra Mari's netto waarde is $1 miljoen - $5 miljoen

Op 8 januari 2022 kondigden Josh Duhamel en Audra Mari aan dat ze verloofd waren met een Instagram-post en Fergie feliciteerde later het gelukkige paar. Mari, een voormalig winnaar van een schoonheidswedstrijd, vertegenwoordigde zelfs North Dakota bij de Miss Teen USA- en Miss USA-verkiezingen. Alsof dat al niet opmerkelijk genoeg was, is het feit dat Mari op beide evenementen de eerste runner-up was. Dankzij haar optochtsucces en het feit dat ze model en tv-presentator is geworden, heeft Mari een fortuin dat volgens The Sun tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen waard is.

4 Nikki Cox's netto waarde is $4 miljoen

Tijdens de tijd dat Josh Duhamel in de schijnwerpers stond, waren er veel geruchten over zijn liefdesleven die nooit werden bevestigd. Volgens de volwassen danseres Nicole Forrester bedroog Duhamel zijn ex-vrouw met haar, maar Josh heeft haar beweringen altijd ontkend. Bovendien zijn er onbevestigde geruchten dat Duhamel, toen hij in 2009 nog getrouwd was, een affaire had met zijn voormalige Las Vegas-collega Nikki Cox. Hoewel het meer dan een decennium geleden is dat Cox haar laatste IMDb-tegoed verdiende, speelde ze in shows als Unhappily Ever After, Las Vegas, The Norm Show en Nikki. Dankzij al dat succes is Cox $ 4 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

3 Eiza González's netto waarde is $5 miljoen

Voordat het huwelijk van Josh Duhamel officieel eindigde in 2019, gingen de beroemde acteur en zijn ex-echtgenoot in 2017 uit elkaar. Na jarenlang betrokken te zijn geweest, was Duhamel voor het eerst weer vrijgezel en de eerste vrouw met wie hij in 2018 werd gelinkt was Eiza González. González, een beroemde acteur, speelde in de telenovelas Lola: Once Upon a Time en Sueña conmigo, evenals films als Baby Driver, Alita: Battle Angel, Hobbs & Shaw, I Care a Lot en Godzilla vs. Kong. Dankzij al die rollen is González $ 5 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

2 Heidi Mueller's netto waarde is $16 miljoen

Technisch gezien is het vermogen van Heidi Mueller iets moeilijker te definiëren. Per slot van rekening meldt celebritynetworth.com dat Mueller $ 16 miljoen waard is, maar stelt dat dit haar gecombineerde fortuin is met haar NFL-sterechtgenoot DeMarco Murray. Zelfs met dat in gedachten is het duidelijk dat Mueller, een voormalige 'reality'-showster en huidige acteur en model, zich het hoge leven kan veroorloven. Jaren voordat Mueller de man ontmoette die haar echtgenoot werd, ging ze in 2004 kort uit met Josh Duhamel, volgens beroemde hookups.com.

1 Fergie's netto waarde is $45 miljoen

Van alle vrouwen met wie Josh Duhamel te maken heeft gehad, is Fergie verreweg de beroemdste. Met dat in gedachten zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat Fergie meer geld tot haar beschikking heeft dan alle anderen waarmee Duhamel in het openbaar is gelinkt. Volgens rapporten begonnen Fergie en Duhamel in 2004 te daten, ze liepen door het gangpad in 2009, hadden een zoon in 2013, gescheiden in 2017 en rondden hun scheiding af in 2019. Gelukkig blijven Fergie en Duhamel op goede voet met alle accounts. Als voormalig lid van de extreem succesvolle hiphopgroep Black Eyed Peas en een soloartiest die de hitparades bereikte, heeft Fergie een hele reeks hitnummers uitgebracht. Als resultaat is Fergie $45 miljoen waard volgens celebritynetworth.com.

Aanbevolen: