Dit is waarom Jack Harlow wil samenwerken met Dolly Parton

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Jack Harlow wil samenwerken met Dolly Parton
Dit is waarom Jack Harlow wil samenwerken met Dolly Parton
Anonim

Jack Harlow is de leidende man van de hedendaagse rap. De 24-jarige hartenbreker beïnvloedt op ongekende wijze hiphopmuziek. Op zijn leeftijd heeft hij veel meer bereikt dan de meeste mensen in hun leven, waaronder een nummer één nummer en een top vijf album op Billboard. Hij staat de laatste tijd op de cover van Rolling Stone en heeft samengewerkt met mensen die zijn jeugdidolen waren.

Jack werd in 2020 beroemd met zijn single 'What's Poppin' die enorm werd via TikTok en zijn debuutalbum op nummer 5 in Billboard kreeg. Maar dit was niet zijn eerste keer dat hij muziek maakte. Sinds zijn middelbare schooltijd is hij een lokale ster in zijn geboorteplaats Louisville, Kentucky.

Hij circuleerde altijd mixtapes op school en liet toen zijn liedjes spelen op de lokale radio. Toen zijn vrienden algebratests deden, kreeg Jack aanbiedingen van labels die hem wilden contracteren. Maar niets werkte tot nadat hij afstudeerde van de middelbare school. En de rest is geschiedenis.

Hoe Harlow het hoogtepunt van zijn succes bereikte

Harlow is nu een ontluikende superster, mede ondertekend door twee van zijn grootste helden, Drake en Kanye West. Hij brengt tijd door met Drake in Turks- en Caicoseilanden.

En Drake's Instagram-berichten suggereren dat de twee een geweldige band delen. In een van zijn Instagram-berichten schreef West zelf voordat hij besloot om Harlow als gastster op zijn album Donda 2 te hebben: "This n---a can raaaaaap bro. And I'm say n---a als compliment. Top 5 op dit moment."

Die woorden die komen van iemand die je als idool had toen je opgroeide, kunnen ongetwijfeld iemand naar het hoofd stijgen. Maar Harlow heeft zijn visie glashelder. Hij laat zich door niets tegenhouden om te krijgen wat hij wil en wat hij wil, is in zijn eigen woorden, de beste van zijn generatie zijn en een impact hebben die tientallen jaren aanhoudt.

Waarom wil Jack Harlow met Dolly Parton werken?

Met dit succes en het touw waarop hij loopt als een blanke artiest in een volledig zwart genre, is Jack Harlow de mogelijkheid niet ontgaan hoe gemakkelijk dit allemaal kan worden verknoeid. Hij is zeer zelfbewust met betrekking tot zijn werk en wat hij daar uitkiest. Hij krijgt veel aanbiedingen om in popsongs te spelen, maar hiphop is waar zijn hart ligt.

Je zult niet geloven wat ik heb afgewezen, want deze zak die we nu hebben is kwetsbaar, man, ik heb zoveel s afgewezen dat het een grote ol zou zijn geweest 'tas', legde hij uit in een interview met Rolling Stone.

Dat gezegd hebbende, zijn laatste speelfilm op Industry Baby met Lil Nas X maakte zijn populariteit nog groter, aangezien het nummer ooit het grootste ter wereld was. Nu doet hij zijn best op de muziek die hij maakt.

Hij heeft niet alleen respect en lof verdiend van zijn idolen, maar heeft zelfs gewerkt of gaat werken met de grote namen van hiphop. Eminem, Kanye West, Andre 3000, Jay-Z, Dababy, Chris Brown zijn er een paar.

Nadat hij deze geweldige samenwerkingen in de wacht had gesleept, deelde hij zijn wens om samen te werken met countrylegende Dolly Parton. "Ik wil haar wat harde shit geven," zei hij. Gaan voor een cross-genre collab past bij Harlows ongekende en unieke benadering van hiphopmuziek.

Hun teams wisselen dialogen uit, maar Harlow onthield zich van te veel onthullen. Maar als het hem lukt om haar aan boord te krijgen, wordt dit zeker een boeiende samenwerking. En het is een lastige manoeuvre; Dolly wees ooit een andere top in de branche af die wilde samenwerken, simpelweg omdat ze niet dacht dat de deal goed zou aflopen.

Maar misschien heeft Harlow geluk. Zijn connecties beperken zich immers niet alleen tot de Amerikaanse muziekindustrie. Hij heeft ook vrienden aan de overkant van de vijver. Hij is bevriend met de Britse rapper Aitch, die zinspeelde op mogelijke samenwerkingen in de toekomst.

Wat zijn de toekomstplannen van Harlow?

Zijn recente single 'Nail Tech' van zijn tweede album is zojuist uitgekomen. "Het is waarschijnlijk mijn minst favoriete nummer op het album", zei Harlow voor zijn recente single 'Nail Tech'. "Maar ik weet welk effect het op mensen zal hebben. Ik spuug en er zit de energie achter de beat. Ik heb verschillende smaken," vertelde Harlow aan Rolling Stone.

Harlow heeft zijn fascinatie voor films gedeeld en begint nu aan een acteercarrière. Hij is zijn debuut in de hoofdrol in een aanstaande reboot van Ron Sheltons sportkomedie White Men Can't Jump uit 1992.

De rapper kreeg de rol aangeboden na zijn allereerste schermauditie, en de officiële aankondiging kwam eerder deze week. Hij zal de rol van Billy Hoyle spelen. De film gaat over straatbasketbal oplichters die samenwerken om voor grotere dingen te gaan.

Zijn tweede album, 'Come Home The Kids Miss You', wordt uitgebracht op 6 mei 2022. De zanger van Tyler Herro heeft een duidelijk creatief proces en doet inderdaad aan hiphop zoals niemand in zijn generatie.

Aanbevolen: