Keri Hilson zegt dat ze verzoend is met Beyoncé (en wil samenwerken)

Inhoudsopgave:

Keri Hilson zegt dat ze verzoend is met Beyoncé (en wil samenwerken)
Keri Hilson zegt dat ze verzoend is met Beyoncé (en wil samenwerken)
Anonim

Wie wil er echt aan de slechte kant van Beyoncé staan? Hoewel Keri Hilson niet van plan was dat het zo zou gaan, was een nummer dat ze opnam heel duidelijk een diss-track tegen Queen Bey. En helaas voor Keri stond ze daarvoor in wezen op de zwarte lijst van de muziekindustrie en nog een creatieve faux pas.

Nu is Bey zelf geen onbekende in vetes en een of andere vorm van naamval. Maar ze heeft nooit rechtstreeks kritiek geuit op een andere artiest en kwam daardoor in een neerwaartse spiraal terecht. Toch zeggen fans dat Beyonce een vergevingsgezinde ziel is, en dat zou de huidige beweringen van Keri over hun vete kunnen verklaren.

Ja, Keri Hilson zegt dat ze klaar is met ruziemaken met Beyoncé en dat ze nu zelfs wil samenwerken.

The Keri Hilson Beyoncé Feud Ran Deep

Eerst kwam de diss-track van Keri Hilson, waarmee het hele ding begon. Maar Keri ging nog een stap verder, ook al had Bey niets negatiefs in het gezicht van de minder bekende artiest. Hoewel zij en Jay boos worden op zaken als hun 'onaangename' autoaankoop, hebben ze meestal geen spraakmakende ruzie met collega-artiesten.

Wat het nog vreemder maakt dat Hilson zo ver ging in haar diss. Keri ging zelfs zo ver dat hij weigerde te poseren voor een tijdschrift waar Jay-Z en Bey in stonden. Ze weigerde ook een exemplaar van het tijdschrift vast te houden toen een verslaggever haar dat vroeg -- grappend "wie is dat" toen ze zag wie er op de omslag stond.

Dat gebeurde echter jaren na de eerste diss-track. En het feit negerend dat ze niet echt de creatieve status had om zich tegen Beyoncé's roem te verzetten zonder de impact op haar carrière te voelen, leek Keri op dat moment een beetje verontrust te zijn.

Tegenwoordig zingt ze een ander deuntje.

Keri Hilson zegt dat Beyoncé haar heeft vergeven

Er lijkt helemaal geen record te zijn van Beyoncé die zich uitspreekt over Keri, wat niet verrassend is voor fans. Per slot van rekening heeft Bey het waarschijnlijk te druk om zich zorgen te maken over iemand die in vergelijking met haar nooit echt in de hitlijsten heeft gestaan.

Maar Keri Hilson kwam weer in het nieuws toen ze zei dat Beyoncé haar vergeven had. De details zijn een beetje duister, maar Keri beweert Bey te hebben ontmoet en merkt op dat de ster 'gracieus' was.

Keri ging zelfs zo ver om uit te leggen dat Beyoncé 'zichzelf voorstelde' en dat de twee konden praten over wat er was gebeurd. Als het waar is, is dat best aardig van Beyoncé om iemand te vergeven die haar nooit de tijd van de dag heeft gegeven. Fans beweren tenslotte dat Keri haar carrière in wezen heeft verpest door smakeloos over Beyoncé te praten.

Maar om Hilson het te horen vertellen, staat ze open voor samenwerking met Beyoncé, dus het klinkt alsof ze denkt dat er een kans is op meer dan alleen vergeving.

Aanbevolen: