20 dingen die echt gebeurden op de set van het moderne gezin

Inhoudsopgave:

20 dingen die echt gebeurden op de set van het moderne gezin
20 dingen die echt gebeurden op de set van het moderne gezin
Anonim

Deze hedendaagse komedie heeft naar onze mening een nieuwe vorm gegeven aan wat het betekent om een sitcom te maken. Wat ooit bedompte oude tv-programma's waren vol ingeblikt gelach en herhaalde grappen, is veranderd in een kunstvorm die dient om conventies en maatschappelijke verwachtingen te doorbreken en ze in iets grappigs en nieuws te veranderen. Uitgebreide verhaallijnen, creatieve karakterkeuzes en zelfs een verscheidenheid aan moderne grappen maken Modern Family de sitcom die ons in de 21e-eeuwse tv-schrijven heeft gebracht.

Maar is alles wel zo geweldig als het lijkt? Natuurlijk, het spul dat de camera oppikt is goud. Maar er komen steeds meer verhalen naar buiten over wat er achter de schermen gebeurde. Geloof ons: het is niet allemaal zo geweldig als het lijkt. Geloof het of niet, al deze verhalen gebeurden echt achter de camera op de set van Modern Family.

20 Ze herschikken baby's

Lily was een integraal onderdeel van de plot van Modern Family, maar toen ze voor het eerst in de show kwam, was ze niets meer dan een kleine baby. Volgens Factinate werden de baby's die ze oorspronkelijk Lily mochten spelen snel herschikt. Waarom? Volgens de ouders stonden ze niet graag voor de camera.

19 Op een gegeven moment boycotte de cast de show

Mensen roepen de hele tijd op tot een boycot van fastfood of een bedrijf, maar wie heeft er ooit gehoord van boycots vanwege werk? Zeker als dat werk de wondere wereld van filmen is? De cast sloeg de handen ineen om een loonsverhoging te krijgen, waardoor ze een paar tafellezingen moesten boycotten.

18 Sarah Hyland had het moeilijk buiten de camera

Lieve en brutale Sarah Hyland had eigenlijk meer stress en ongemak achter de schermen dan op film; haar gezondheidsproblemen terug toen de show voor het eerst begon. Volgens Nicki Swift was dit te wijten aan een aandoening genaamd nierdysplasie, die gelukkig werd geholpen toen ze haar niertransplantatie kreeg.

17 En een nog moeilijkere tijd met bepaalde fans

Een persoon die zijn handen gewoon niet van Sarah Hyland af kon houden, is de persoon die dit verhaal heeft geïnspireerd, dat dankzij Factinate tot ons komt. Het verhaal gaat dat deze fan blijkbaar een beetje te grijpend en veeleisend werd als het op Hyland aankwam, en ze moest uiteindelijk actie tegen hem ondernemen.

16 Fizbo is ook iets op de set

Fizbo de clown is niet alleen een plotapparaat of een karaktereigenschap die ze in de show hebben ingebouwd om te giechelen. Blijkbaar is de acteur in het echt Fizbo. Factinate vermeldt dat Stonestreet "zich begon te verkleden als Fizbo toen hij nog maar negen jaar oud was." En ja, hij deed inderdaad kinderverjaardagsfeestjes.

15 De pilot-aflevering was een soort verstoppertje

Net als zoveel andere shows, had Modern Family ook te maken met het verbergen van een slecht getimede zwangerschap. Julie Bowen was eigenlijk heel zwanger toen ze de pilot-aflevering filmden, wat veel creativiteit vergde als het ging om de opnamen die ze gebruikten. Als je de aflevering opnieuw bekijkt, verandert het in een babybuil verstoppertje!

14 Sofia kon de hond niet aan

Sofia is een lieverd, wat ons zou doen vermoeden dat zij en de lieve hond Stella goed met elkaar overweg zouden kunnen. Verrassing, verrassing, maar ze is geen hondenmens. Volgens Eternal Lifestyle was ze zelfs zo zichtbaar ongemakkelijk in elke scène die ze had met de hond dat de schrijvers haar afkeer van het dier in het script van de show moesten schrijven.

13 Stonestreet heeft een voorliefde voor memes

Geloof het of niet, er is een verhaal dat de meesten van ons nog niet hebben gehoord. Volgens The Wrap is Stonestreet zo'n productieve meme-jager dat hij vaak zal proberen mensen te laten schrikken met de pure inhoud ervan. Of misschien is het het enorme aantal van hen? Hoe dan ook, Stonestreet is degene waar je terecht kunt als je een nieuwe meme nodig hebt.

12 De cast heeft een zeer belangrijk pact gesloten

Eternal Lifestyle geeft ons nog een leuk weetje, dat op een paar verschillende plaatsen wordt herhaald. Blijkbaar heeft de cast, vanwege het ensemblekarakter van de show, een pact gesloten dat zegt dat geen van hen in aanmerking komt voor hoofdrolspeler- of actriceprijzen. Iedereen kan alleen maar standbeelden van ondersteunende acteurs winnen.

11 Dat Dunphy Family Home eigenlijk leeg is

Geloof het of niet, de buitenopname van het huis van de familie Dunphy die we in de meeste afleveringen zien, is een grote nep. Het is een echt huis, ja, maar de binnenkant is niet zo gezellig als de interieurfoto's het doen voorkomen. Factinate legt uit dat de interieurscènes allemaal zijn opgenomen met geluidspodia en decors, terwijl het huis op film leeg staat.

10 Ty Burrell HOUDT van Photobombing

Het maakt niet uit of mensen slapen, staan of poseren, Ty Burrell zal er zijn om de foto net iets drukker te maken. Zijn voorliefde voor fotobombardementen is er een die goed is gedocumenteerd, zoals deze foto die op internet is geschonken. Sofia heeft het niet, maar Burrell zal het nog steeds niet goed genoeg alleen laten.

9 Verrassend genoeg zijn Phil en Jay goede vrienden

Er zijn een paar foto's achter de schermen die dit verhaal vertellen, waardoor we dit feit kunnen extrapoleren. Ongeacht de relatie van hun personages op het scherm, het spreekt voor zich dat deze twee acteurs goede vrienden zijn. Kijk tenslotte maar eens hoe hecht de rest van de cast is.

8 Julie Bowen heeft haar Emmy gebroken

Of beter gezegd, haar kind brak de Emmy. Factinate bespreekt hoe de zoon van Julie Bowen, Oliver, de reden was dat haar eerste Emmy brak. Hoewel we niet precies weten wat er is gebeurd, wordt op straat gezegd dat ze haar Emmy's op de bovenste plank bewaart; we veronderstellen dat dit betekent dat het waarschijnlijk een paar grijphanden waren die de prijs afsloegen.

7 Britney Spears was bijna op de set met hen

Ja, het is een beetje raar om over na te denken, vooral als we bedenken hoe hecht de dynamiek van de cast nu is. Zou Britney er ooit echt tussen hebben gepast? Het is een moeilijke oproep. Gelukkig (of ongelukkig) kreeg Britney Spears eigenlijk nooit de kans. Het deel waar ze aan dachten werd niet doorgezet in het verhaal.

6 Hyland vertrouwde op Bowen voor het echte leven Mom Help

Volgens Bowen was het niets bijzonders; gewoon een vriend die naar een vriend gaat voor hulp. We zien echter wat hier echt gebeurt. Hyland en Bowen hadden een interessant pseudo-moeder-dochtermoment, toen Bowen Hyland hielp steunen door haar slechte ex te verlaten. Bowen was ongetwijfeld de beste relatie om uit die twee te kiezen.

5 En Vergara had ook wat ex-problemen

Nicki Swift duikt hier diep in, maar we zullen hier een beetje een TLDR doen. Blijkbaar had Sofia Vergara nogal wat problemen met haar ex, waarvan de meeste betrekking hadden op het potentieel voor baby's. Ze kwam vast te zitten in een juridische strijd om controle als het ging om haar eigen reproductieve rechten, wat heel triest is. Gelukkig kwam ze er min of meer als beste uit.

4 Ze dacht ook dat Ed O'Neill Spaans sprak

Mental Floss geeft ons dit leuke feit, dat meer een misverstand is dan wat dan ook. Toen hij opgroeide, keek Vergara naar O'Neill op tv, maar in Columbia, waar zijn stem werd nagesynchroniseerd met Spaans. Vergara groeide op in de veronderstelling dat het de stem van O'Neill was, en nam aan dat dat betekende dat hij ook Spaans sprak toen ze voor het eerst op de set kwamen!

3 O'Neill heeft jiu jitsu echt geleerd

Weet je nog hoe het in de show is geschreven dat het personage van O'Neill Jiu Jitsu kent? Blijkbaar betekent dat dat de acteur eigenlijk Jiu Jitsu moest leren. Gelukkig voor hem had hij geweldige leraren en heeft hij zelfs zijn zwarte band gehaald. Terwijl de jury het niet eens is of hij nog steeds oefent of niet, weten we dat die zwarte bandvaardigheden er nog steeds zijn.

2 Lin-Manuel Miranda heeft een zwak voor het moderne gezin

Een zwak voor Hamilton-tickets wanneer ze maar willen (binnen redelijke grenzen). Blijkbaar gaven de castingdirectors Miranda ook een klein deel van de serie, wat alleen maar hielp bij zijn fandom en steun voor de show. Eerlijk gezegd, we zijn er voor. Wanneer twee goede dingen zoals Modern Family en Lin-Manuel Miranda samenkomen, is iedereen gelukkig.

1 De hond is niet dezelfde hond

Eagle-eyed kijkers hebben deze omschakeling misschien opgemerkt, maar velen van ons hebben het niet helemaal geklokt toen het gebeurde. Mental Floss vertelt ons dat de castingdirectors tussen het derde en het vierde seizoen van Franse bulldogs moesten wisselen. Waarom? Net zoals het soms gebeurt met menselijke acteurs, liet de agent de pup vallen.

Aanbevolen: