20 dingen die echt gebeurden op de set van twee en een halve man

Inhoudsopgave:

20 dingen die echt gebeurden op de set van twee en een halve man
20 dingen die echt gebeurden op de set van twee en een halve man
Anonim

In de wereld van sitcoms zijn er enkele zeer specifieke shows die een status hebben bereikt die meer lijkt op cult-volgers dan op het gewone oude tv-kijkerspubliek. Een van die shows is Two and a Half Men. Van het eerste seizoen tot de grote finale hebben deze drie jongens en hun schare karakterrijke vrienden ons dingen gegeven om over te lachen. Er is niets dat ons meer verrast dan wanneer een sitcom door karakterbogen en verhaallijnen gaat die belangrijker zijn dan alleen maar hardop lachen met oneliners.

Denk aan Modern Family of The Big Bang Theory. Een deel van de vreugde van die shows is het feit dat de personages en verhaallijnen niet zo voorspelbaar zijn als sitcoms van de afgelopen jaren. Maar wat gebeurt er achter de schermen? Hoewel sommige van deze sitcoms behoorlijk tam zijn, is het te verwachten dat alles met Charlie Sheen erin een aantal verhalen heeft.

20 Cryer verborg een specifieke zak met spullen voor Charlie

Co-sterren moeten voor elkaar zorgen, maar arme Cryer doet al een tijdje haar best voor Charlie Sheen. Niet alleen moest hij hem op de set helpen tijdens het filmen, maar Hollywood Reporter besprak ook het feit dat Cryer Sheen moest helpen met het verbergen van tassen en tassen met ondeugende tijdschriften toen Sheen's (nu ex) vrouw de trailer van Sheen kwam bezoeken!

19 Charlie's Vegas-moment verraste zijn co-ster

We zouden allemaal denken dat Charlie Sheen en Vegas samengaan als gevaarlijke koekjes en melk, toch? Volgens Cryer, de co-ster van Sheen, bleek hun Vegas-reis een beetje tamer dan iemand dacht dat het zou zijn. In plaats van naar de stad te gaan, zegt Hollywood Reporter dat Charlie Sheen in Vegas is geland en meteen een dutje heeft gedaan.

18 Een meisje verloor huilen omdat ze met Charlie uitging

Er is zeker iets in de "code" van vrienden en relaties dat zegt dat je niet met de exen van je vrienden uitgaat. Hoewel vrienden en exen soms een goede match kunnen zijn, komt deze situatie zeker naar voren.

Volgens Ranker heeft Cryer het uitgemaakt met een vrouw met wie hij aan het daten was omdat hij hoorde dat ze met Charlie Sheen uitging!

17 Sheen bood een vrouw veel geld om stil te blijven

Sheen heeft veel twijfelachtige dingen gedaan, maar geen van hen komt echt overeen met deze lastige relatiesituatie. Op een gegeven moment tijdens Sheen's goed gedocumenteerde neerwaartse spiraal reikte hij naar een ex die "geruchten verspreidde" (of misschien gewoon de waarheid vertelde) over hem en zijn acties jegens haar, en vertelde haar dat hij haar heel veel geld zou geven om te stoppen.

16 Lorre werd een clown genoemd

Een van de meest succesvolle producers, Chuck Lorre's cv bevat zaken als Modern Family en Big Bang Theory. Sheen was echter niet onder de indruk en noemde Lorre blijkbaar een clown. Voor de goede orde, hij is geen clown. Maar Sheen was zogenaamd niet aan boord met enkele van de creatieve beslissingen die werden genomen.

15 Charlie kreeg een verhoging ondanks zijn problemen

Als we ons op het werk gedragen, worden we ontslagen. Als Charlie zich op het werk gedraagt, krijgt hij opslag. Nu zullen we eerlijk zijn en zeggen dat het nauwkeuriger is om te melden dat hij ondanks zijn problemen een verhoging heeft gekregen. En hij kreeg zeker niet de miljoenen waar Hollywood Reporter om vroeg; slechts één of twee miljoen. Zucht!

14 Sheen en Kutcher vochten

En als we zeggen gevochten, bedoelen we niet vuist tegen vuist. Sheen besloot hem die oude klassieke manier om hem uit te kauwen via sociale media aan de kaak te stellen. Hoewel het niet het slechtste argument in de geschiedenis van de wereld was, deinsde Kutcher zeker niet terug. Hij verdedigde zich volledig en resoluut tegen de opmerkingen van Sheen.

13 Charlie's kerstcadeau was een arrestatie

Het begin van het einde, of misschien ergens in het midden van het einde, Sheen had het op een vakantie behoorlijk moeilijk. Hoewel dit technisch gezien niet op de set gebeurde, had het wel invloed op zijn leven op de set. Ranker vertelt hoe Sheen op eerste kerstdag werd gearresteerd vanwege een ruzie met zijn ex-vrouw. Het is geen verrassing, maar het is een beetje een schok dat hij het deed.

12 Relatieadvies omgezet in financiële planning

Volgens The Hollywood Reporter hadden Sheen en Cryer een hechte relatie als het ging om relaties en advies. Cryer vroeg zelfs Sheen om advies als het ging om ladies of the night. Helaas voor Cryer, kwam degene met wie hij contact had, op het onderwerp financiële planning in plaats van neerslachtig te worden.

11 Cryer moest Charlie een paar keer naar beneden praten

Dit komt niet als een verrassing. Het was tenslotte het meeste van wat er gebeurde op de set van Two and a Half Men. Toen Charlie Sheen een beetje wild begon te worden, was Cryer de stabiele en sterke persoon bij hem in de buurt. We hielden persoonlijk erg van de dynamiek tussen hen, maar we zijn er zeker van dat Cryer het beu was om Charlie van de rand af te praten.

10 Sheen's vriendinfoto's waren twijfelachtig

We hebben dit verhaal allemaal eerder gehoord, toch? Het is precies wat we zouden verwachten van de meer vluchtige persoonlijkheid van Charlie Sheen, maar niet noodzakelijk van zijn pre-tailspin-persona. Volgens Cryer (en Ranker) liet Sheen nooit de foto's van zijn vriendin zien. In plaats daarvan deelde hij foto's van andere delen ervan met Cryer en anderen.

9 Cryer's haar was zo goed als nep

Geloof het of niet, het karakterhaar van Cryer was een beetje te mooi om waar te zijn. Hoewel het misschien leek alsof hij helemaal natuurlijk was, is volgens Daily Mail het haar in de show eigenlijk geverfd. Het is een beetje zoals schoensmeer, maar met iets erop om het vast te houden en te beschermen tegen ongelukkige handvegen.

8 Charlie Sheen heeft superkrachten om te onthouden

Dit is een verhaal dat we bijna niet konden geloven. Blijkbaar heeft Sheen de superkracht van onthouden. Hoewel alle acteurs kunnen onthouden, zijn de vaardigheden van Sheen ongelooflijk. The Hollywood Reporter zegt: "Bij take two heeft Charlie het helemaal goed gedaan. Elke slag. Elke lijn. Toen hij zich absoluut moest concentreren, deed hij dat." Dat is super.

7 Sheen weigerde op een dag de bank te verlaten

We hebben het een beetje gehad over het begin van het einde van Sheen en over de neerwaartse spiraal waarin hij terechtkwam aan het einde van zijn huwelijk. Maar hoe zit het met verhalen op de set die zijn crash belichamen? Eén verhaal komt naar ons van Cryer, die zei dat Sheen soms zo ver weg was dat hij zich gewoon aan de bank vasthield in plaats van zijn blokkering te voltooien.

6 Zelfs hun kindacteur zei dat ze de show moesten vermijden

Ondanks enkele van de interessantere keuzes die deze kindacteur heeft gemaakt, lijkt het alsof hij enig gezond verstand heeft. Ten eerste het feit dat zijn karakter echt intelligent was gedaan. En ten tweede het feit dat hij naar verluidt mensen heeft verteld om niet naar de show te kijken. Dit is gedeeltelijk te wijten aan een botsing in zijn persoonlijke overtuigingen, maar hey, er waren ook een paar donkere seizoenen.

5 Sheen vroeg een keer om 3 miljoen

Weet je nog dat we het hadden over hoe Sheen om meer geld vroeg, ondanks al zijn problemen? Hij liet het nooit los. Volgens Ranker vroeg Sheen serieus om een verhoging van zijn salaris naar 3 miljoen dollar. Dat is meer dan de meeste mensen in een jaar verdienen. Heck, dat is meer dan sommigen van ons zullen maken in ons leven!

4 Hij weigerde ook de finale

Sheen zegt veel dingen, wat misschien de reden is waarom we hem niet wilden geloven toen hij chagrijnig werd omdat hij de finale niet mocht doen. Hij weigerde de finale, vooral omdat ze het niet zouden doen zoals hij wilde. Ja, dat klopt: Sheen, de acteur, weigerde terug te komen omdat het productieteam en de regisseur een andere mening dan hem hadden.

3 Ashton Kutcher deed het voor het salaris

De meeste acteurs zullen een baan in hun leven hebben die ze alleen voor het geld doen. Daar is geen schande in! Velen van ons, gewone mensen, hebben tenslotte contracten en carrières aangenomen waar we niet gepassioneerd over zijn, alleen om de rekeningen te betalen. Ashton Kutcher is vrij open over het feit dat hij net het Two and a Half Men-optreden heeft aangenomen voor het geld, wat we niet kwalijk kunnen nemen.

2 De schrijver was een Roseanne Weigering

TV-gids gaf ons de inside scoop over dit setgeheim, namelijk dat de schrijver van Two and a Half Men eigenlijk een Roseanne-schrijver was voordat hij op deze show belandde. Hoewel het niet als een verrassing komt als je naar het schrijven kijkt, is het verrassend om te horen dat de schrijver van Roseanne is gehaald; dit is een goed geschreven show!

1 Charlie Sheen en Jon Cryer wisselden van rol

Natuurlijk, acteurs worden altijd gecast in rollen die totaal anders zijn dan zij. Maar in dit geval werden de rollen uiteindelijk omgedraaid om bij de acteurs te passen. Sheen en Cryer waren oorspronkelijk ingesteld om de rol van de ander te spelen, maar Cryer paste zo natuurlijk in de rol waarin we hem nu hebben gezien. Sheen paste zeker ook in zijn rol, maar leek er overheen te groeien.

Aanbevolen: