20 dingen die echt gebeurden op de set van de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

20 dingen die echt gebeurden op de set van de oerkn altheorie
20 dingen die echt gebeurden op de set van de oerkn altheorie
Anonim

Er zijn een paar tv-programma's die de tijd overstijgen en goed zijn bij de tweede kijkbeurt. Het is inderdaad lang geleden dat een tv-programma op die manier contact maakte met het publiek. Toen kwam The Big Bang Theory. Het werd al snel een hit en al snel een van de beste shows op tv. Onlangs kwam de serie tot een einde en ging met een knal uit. Fans houden nog steeds van de show en de populariteit blijft groeien. De cast en crew werkten onvermoeibaar om een klassieke show aller tijden samen te stellen, en dat is gelukt.

De gebeurtenissen achter de schermen en op de set zijn net zo intrigerend als de relatie tussen Leonard en Penny. Fans zullen misschien verrast zijn om verhalen achter de schermen te horen. Er zijn verwondingen, geheimen en geconfronteerd met fobieën. Het is tijd om het universum en de bende van dichterbij te bekijken. Hier zijn 20 dingen die zijn gebeurd op de set van de oerkn altheorie.

20 Mayim Bialik en Kaley Cuoco werkten met gebroken botten

In het begin legt de show de focus op vier nerdy beste vrienden en het hete meisje aan de andere kant van de gang. Natuurlijk kwam de show samen met de toevoegingen van Bernadette en Amy. De vrouwelijke castleden hebben bewezen dat ze krijgers zijn op de set.

Inderdaad, zowel Kaley Cuoco als Mayim Bialik werkten met gebroken botten. Bialik werkte met een gebroken hand en Cuoco werkte met een gebroken been, wat de schrijvers konden omzeilen door haar barman te maken.

19 Kevin Sussman is bang voor water

Stuart Bloom is bang voor veel dingen, zoals afwijzing, falen en vrouwen. Natuurlijk confronteert hij zijn angsten frontaal. Nou, niet echt, maar acteur Kevin Sussman zeker wel. Sussman is bang voor water, waardoor zijn hot tub-scènes met Raj uitdagend waren om te fotograferen. Niet vanwege Raj maar vanwege zijn angst voor water. Gelukkig was de bemanning er om hem er doorheen te loodsen en hem op zijn gemak te stellen.

18 Howard's beeldjes zijn allemaal vrouwelijke personages

Het is geen geheim dat Howard van de dames houdt. Natuurlijk houden vrouwen niet van Howie. Nou, niet voordat Bernadette langskomt. Het blijkt dat Howard best een feministe kan zijn. Al zijn beeldjes zijn bijvoorbeeld populaire vrouwelijke personages; hij heeft maar één mannelijke pop, en dat is Jabba The Hut.

17 Jim Parsons heeft nog nooit Star Trek of Doctor Who gezien

Sheldon Cooper is misschien wel de nerdste nerd van allemaal. Hij houdt van alle grote sciencefiction-tv-programma's van vroeger en nu. Twee van zijn favorieten zijn inderdaad Star Trek en Doctor Who. Sheldon en Jim Parsons hebben weinig gemeen. Parsons geeft toe dat hij maar een beetje Doctor Who heeft gekeken en nog nooit Star Trek heeft gezien.

16 Oorspronkelijk werd Leonard gevraagd om altijd een pak te dragen

De show had eigenlijk twee pilot-afleveringen. In de eerste aflevering is Leonard nonchalant gekleed en draagt hij zelfs een hoodie. De unaired piloot is drastisch anders. Sommige personages bestaan zelfs niet eens. Een andere verandering betrof de kleding van Leonard. Aanvankelijk zou hij in elke aflevering een donker pak dragen.

15 Elke afleveringstitel is een wetenschappelijke theorie

De show bevat vaak echte wetenschap en theorieën. In feite is elke afleveringstitel een wetenschappelijke theorie. Natuurlijk zijn deze theorieën allemaal nep, maar ze klinken goed. "The Creepy Candy Coating Corollary" heeft bijvoorbeeld een bepaalde klank. Het is misschien nep, maar het klinkt zeker echt.

14 De echte stem van Melissa Rauch lijkt in niets op die van Bernadette

Bernadette heeft een unieke stem. Ze heeft een zeer hoge toon en een veeleisende stem. Tegelijkertijd kan ze ook heel diep gaan en klinkt ze eng. Met andere woorden, sta niet aan Bernie's slechte kant. Melissa Raunch lijkt echter in niets op haar tv-tegenhanger. Haar stem is inderdaad drastisch anders en bereikt niet diezelfde hoge toon. Veel fans zijn geschokt als ze haar met haar normale stem horen praten.

13Sheldons karakter is anders in de eerste aflevering en flirt met Penny

Sheldon Cooper werd de eerste doorbraakster van de show. Hij is anders dan de andere personages. Hij heeft inderdaad geen interesse in vrouwen, wat het tegenovergestelde is van zijn kamergenoot Leonard. Dat verandert allemaal als hij verliefd wordt op Amy. Daarvoor gaf hij niet om omgang met vrouwen. Het duurde jaren voordat hij Amy als zijn vriendin beschouwde, en nog langer voordat het intiem werd. In de eerste aflevering flirt Sheldon echter met Penny en vindt haar aantrekkelijk. Tegen de vijfde aflevering werd de Sheldon waar we allemaal van houden en kennen duidelijker.

12 Penny's achternaam is een mysterie

De show heeft veel mysteries die misschien nooit worden opgelost. Inderdaad, een van de meest raadselachtige draait om Penny's achternaam. Haar achternaam blijft een mysterie voor de rest van de serie. Er zijn veel theorieën over haar laatste keer. Sommige fans denken dat ze in getuigenbescherming zit en zich verstopt. Helaas zullen we de waarheid nooit weten. Uiteindelijk neemt ze de achternaam van Leonard nadat ze getrouwd is.

11Jim Parsons wist niet wie Chuck Lorre was

De maker van de serie, Chuck Lorre, is een van de meest succesvolle op televisie. Zijn andere grote hit was Two and a Half Men. Hoe dan ook, Jim Parsons wist niet wie hij was. Toen zijn agent belde om de rol aan te bieden, dacht Parsons dat hij het over Chuck Woolery had. Gelukkig had hij het bij het verkeerde eind en eindigde hij in zijn meest prominente rol.

10 Leonards bril is nep

Het is veilig om te zeggen dat Leonard blind is zonder zijn bril. Het is inderdaad een groot deel van zijn outfit. Zonder hen zou hij er niet hetzelfde uitzien. Natuurlijk is het een nepbril en hebben ze geen lenzen. Op een gegeven moment had de bril de lens, maar de schittering van het licht maakte het filmen moeilijk.

9 Soft Kitty-rechtszaak

Mede-bedenker Bill Prady hoorde eens de kleuterklas van zijn dochter het nummer 'Soft Kitty' zingen. Hij nam het nummer op in de show en de populariteit explodeerde. Prady dacht dat het lied in het publieke domein was. De familie van de makers van het nummer "Warm Kitty" klaagde de show echter aan. De nummers lijken qua toon en tekst erg op elkaar.

8 Wit-Rusland probeerde de show af te zetten

Aan het einde van elke aflevering verschijnt een van Chuck Lorre's ijdelheidskaarten. Hij maakte vaak van de gelegenheid gebruik om zijn mening te geven over een breed scala aan onderwerpen. In één kaart vertelde hij over een Wit-Russische show The Theorists. Het draaide om vier nerdy wetenschappers die naast een mooie blonde serveerster woonden. Het was afzetterij van Big Bang Theory en Lorre nam aanstoot. Er waren slechts kleine veranderingen in de namen van de personages. Het netwerk besloot de show niet lang daarna te annuleren.

7 Howard's onzichtbare moeder en kinderen

Een van de meest populaire running gags in de show is de moeder van Howard. Ze verscheen nooit op het scherm en was gewoon een stem die tegen hem schreeuwde. Howard's moeder werd al snel een van de populaire onderdelen van de show. Helaas is de actrice die zijn moeder uitspreekt plotseling overleden. Zijn moeder op het scherm is ook overleden. Later kregen Howie en Bernie kinderen die ook nooit op het scherm verschenen.

6 Het originele themalied

De show zou niet hetzelfde zijn zonder het iconische themalied. 'History Of Everything' van de Barenaked Ladies speelt aan het begin van elke aflevering. Dat was echter niet het originele themalied. Aanvankelijk zou het Thomas Dolby's 1982 "She Blinded Me With Science" zijn. Nog steeds een geweldig nummer, maar het paste gewoon niet.

5 Kaley Cuoco en Johnny Galecki stiekem gedateerd

De show zou niet hetzelfde zijn zonder het liefdesverhaal van Penny en Leonard. Het was het hart en de ziel van de serie. Er waren veel andere geweldige romances, maar niets leek op Penny en Leonard. De liefde was sterker dan iemand zich realiseerde. Inderdaad, Kaley Cuoco en Johnny Galecki hebben jarenlang in het geheim gedate voordat ze in 2010 uit elkaar gingen. Pas nadat ze uit elkaar gingen, onthulden ze de waarheid aan de cast en het publiek.

4 Mayim Bialik is het enige castlid met een wetenschappelijke achtergrond

Sheldon Cooper denkt graag dat hij de slimste persoon in de kamer is. Nou, het blijkt dat de meest intelligente persoon in de kamer naast hem staat. Amy is meer dan alleen Sheldons vriendin. Ze is inderdaad een briljante neurowetenschapper en staat aan de top van haar vakgebied. Amy is zo slim als ze beweert.

Mayim Bialik verwierf voor het eerst bekendheid als kindsterretje voor haar rol in Blossom. Later ging ze terug naar school en behaalde haar Ph. D. in neurowetenschappen, wat betekent dat ze meer dan gekwalificeerd is voor de rol.

3 Chuck Lorre bedacht de slogan van Bazinga nadat hij een van de schrijvers 'Gotcha' had horen schreeuwen omdat hij een grap uithaalde

Sheldon Cooper was niet erg goed in het uithalen van grappen. Nou, hij dacht dat hij er goed in was. Na elke grap roept hij Bazinga. De uitdrukking werd zo populair dat ze er zelfs een bij naar vernoemden. Chuck Lorre kwam met de slogan nadat hij een schrijver in de show 'Gotcha' hoorde schreeuwen. De schrijver heeft met succes een andere schrijver op de show in de maling genomen en vrolijk gevierd.

2 Amanda Walsh oorspronkelijk gecast in show

Zoals opgemerkt, bevat de show een niet uitgezonden piloot. De unaired pilot mislukte met testpubliek, dus er vonden enorme veranderingen plaats. In de unaired piloot, MuchMusic VJ Amanda Walsh geportretteerd Kaite. De pilot sloot niet aan bij het publiek en de hogerop. De beslissing werd genomen om de show te tweaken en belangrijke wijzigingen aan te brengen. Verschillende andere personages verdwenen ook uit de show. De enige constanten waren Sheldon en Leonard.

1 De trappen leiden naar nergens

The Big Bang Theory heeft het allemaal, van een geweldige cast, schrijven en een iconische set. Inderdaad, de beroemde trap komt in zowat elke aflevering voor. Natuurlijk hadden de personages verschillende gedenkwaardige scènes en gesprekken die de trap op en af liepen. Er is echter maar één trap en het lijkt erop dat het er meerdere zijn. Inderdaad, de trappen leiden naar nergens.

Aanbevolen: