15 Dingen die echt gebeurden op de set van bovennatuurlijk

Inhoudsopgave:

15 Dingen die echt gebeurden op de set van bovennatuurlijk
15 Dingen die echt gebeurden op de set van bovennatuurlijk
Anonim

Supernatural is een geweldige show met interessante thema's die fantasie, horror en thriller feilloos met elkaar vermengen. De show richt zich op twee broers, Dean en Sam Winchester, en hun reis terwijl ze jagen op alle bovennatuurlijke dingen. Niet alleen is het schrijven geweldig, maar de twee hoofdpersonen zijn ook niet slecht om naar te kijken. Deze show is het hele pakket en als je het niet hebt gezien, mis je het. Oorspronkelijk zou Supernatural niet lang doorgaan. Schrijvers hadden slechts tot seizoen 5 geschreven en stopten het daar. Maar we zijn zo blij dat het daar niet eindigde.

15 seizoenen later en hier zijn we dan! De cast en crew filmen Supernatural al veel langer dan de huwelijken van sommige mensen, wat gek is om over na te denken. Ze hebben toegewijde en loyale fans tot het punt dat de show de hoofdpersonages single houdt omdat de vrouwelijke fans willen dat ze meer beschikbaar lijken.

15 Castiel en Crowley zijn eigenlijk beste vrienden

Wie wist dat de twee die jarenlang gezworen vijanden spelen in een show, beste vrienden zouden worden?! Misha Collins en Mark Sheppard haten elkaar misschien op het scherm, maar buiten het scherm zijn de twee erwten in een pod. Hun vriendschap buiten de show getuigt in ieder geval van hoe geweldig ze zijn als acteurs.

14 Jared & Jensen halen constant grappen uit

Het is geruststellend om te weten dat Jared en Jensen (die Sam en Dean spelen) buiten het scherm dichtbij zijn. Ze spelen broers op Supernatural en gedragen zich nog steeds als broers buiten de camera. Jared en Jensen staan bekend om het uithalen van grappen met de cast en crew. Deze foto is van een schattige grap waarbij Misha Collins een taart in het gezicht krijgt.

13 De hoofdrolspelers wisselden van rol

We hebben echt bewondering voor de nabijheid van de steracteurs in de show. De foto hierboven toont elk van de acteurs die personages ruilen voor Halloween. De foto laat echt zien hoeveel plezier ze hebben om elkaar te portretteren. Wie zou er niet blij zijn met een kleine verandering na 15 seizoenen van hetzelfde personage te hebben gespeeld?

12 Jared en Jensen vonden een broer in elkaar

Maak je klaar om het gevoel te voelen. Jared en Jensen hebben elkaar leren kennen op de set van Supernatural. Sindsdien zijn ze een groot deel van elkaars leven geworden. Ze hebben samengewoond, samengewerkt en zelfs bruidsjonkers geweest op hun bruiloften. Zonder de show hadden Jared en Jensen niet zo'n geweldige vriend in elkaar gevonden.

11 Iemand heeft de beruchte jas van Dean gestolen

Weet je nog dat we zeiden dat de cast een lust voor het oog was? Dit is waar we het over hadden. Jensen Ackles is hierboven afgebeeld met een van de beruchte leren jacks van zijn personage (Dean). Als je een tienermeisje was dat geobsedeerd was door Supernatural, moest je een poster van Dean in zijn leren jack hebben. Het is geen verrassing dat iemand het heeft gestolen!

10 De cast filmde een 'Harlem Shake'-video

Met de aard van de show kan Supernatural behoorlijk serieus worden. De show behandelt zware thema's als goed en kwaad en religie. Daarom is het moeilijk voor te stellen dat de cast iets geks doet, zoals een dansvideo. The Harlem Shake was een videomeme waarbij grote groepen mensen als gekken dansten, gewoon om te lachen.

9 Misha Collins ontmoette de liefde van zijn leven

Net zoals Jared en Jensen een band smeedden door in de show te zijn, vormde Misha zijn eigen band. Misha ontmoette de liefde van zijn leven, Victoria, dankzij Supernatural. Het paar werd een stel en trouwde toen. Ze hebben nu twee kinderen en zijn het meest schattige gezin dat ooit is geweest.

8 Jensen leerde regisseren

Jensen speelde niet alleen in de show, maar hij regisseerde ook een paar afleveringen. Over multitalent gesproken! Het is een geweldige kans om nieuwe dingen uit te proberen, vooral wanneer de cast en crew als familie voelen. Wat nog intrigerender is, is dat Jensen soms de afleveringen regisseert waarin hij schittert!

7 Jared heeft een liefje gevonden

We hebben deze misschien weggegeven door eerder te stellen dat zowel Jared als Jensen zijn getrouwd, maar we gaan toch dieper in op details. Jared ontmoette zijn huidige vrouw Genevieve op de set van Supernatural. Ze acteerde in de show en de twee vonden elkaar leuk. Ze zijn nu getrouwd en hebben drie kinderen.

6 Jared brak zijn pols

Supernatural is een show vol actie. Er is zelden een aflevering zonder enige vorm van choreografie of stunts. De acteurs maken gebruik van stuntmensen, maar dat weerhoudt hen er niet van om geblesseerd te raken. Hierboven afgebeeld is een brutale Jared die de gebroken pols probeert te bagatelliseren die hij opliep tijdens het filmen.

5 Misha heeft zijn stem verpest

Toen Misha voor het eerst Castiel begon te spelen op Supernatural, hield hij er rekening mee dat het personage erg machtig was. Hij vond het alleen maar goed dat het personage een diepe en sterke stem moest hebben. Hij had nooit gedacht dat de show 15 seizoenen zou duren en dat de intense inspanning zijn stem door de jaren heen zou verpesten.

4 Een fan mocht een dag achter de schermen filmen

Supernatural is niets zonder zijn trouwe fanbase, dus ze proberen zoveel mogelijk terug te geven. Een jaar lang organiseerden ze een wedstrijd waarmee de winnaar de cast achter de schermen van de show kon filmen. De beelden in mockumentary-stijl zijn een soort kruising tussen Supernatural en The Office.

3 Misha brengt zijn kinderen op de set als een vorm van methode-acteren

Misha is geciteerd en zegt dat hij een methode-acteur is. Hij heeft ook een heel goed gevoel voor humor. Misha heeft gezegd dat hij elke dag te maken heeft met demonen op de set, dus hij brengt zijn eigen demonen (kinderen) mee om met hem te werken om in karakter te komen. En de prijs voor beste vader van het jaar gaat naar: Misha.

2 Snooki en Paris Hilton gingen uit met de cast tijdens het filmen

In een aflevering van Supernatural wordt een interessante vraag gesteld: "Wat is een Snooki?" Snooki, een oude fan van de show, twitterde dat ze van de scène hield en het hilarisch vond. Snooki kwam later in de show en filmde met de cast! Ze is niet de enige die dit doet, want Paris Hilton kreeg ook de kans om haar personage voor de gek te houden.

1 Een stuntrijder crashte Dean's Impala

Er zijn veel gekke dingen gebeurd op de set van Supernatural, maar dit is misschien wel het gekste tot nu toe! Tijdens het filmen van een scène met stunts crashte de stuntrijder Dean's Impala! Je denkt misschien "Nou en?" maar als je wist hoeveel Dean van de auto hield, zou je geschokt zijn. De auto heet niet voor niets Baby.

Aanbevolen: