15 Dingen die de Duggars hun dochters niet laten doen (+5 waar ze helemaal cool mee zijn)

Inhoudsopgave:

15 Dingen die de Duggars hun dochters niet laten doen (+5 waar ze helemaal cool mee zijn)
15 Dingen die de Duggars hun dochters niet laten doen (+5 waar ze helemaal cool mee zijn)
Anonim

Al jaren hebben we de familie Duggar niet alleen in leeftijd maar ook in omvang zien groeien. Ten eerste hebben we met TLC's 19 Kids & Counting en nu met Counting On gekeken hoe de kinderen hun ware liefdes vonden, een relatie kregen en hun eigen gezin stichten.

Als het gaat om het opvoeden van zijn kinderen, heeft Jim Bob een aantal behoorlijk strikte regels die ze moeten volgen, vooral de meisjes. Deze regels zijn bedoeld om gevolgd te worden en hij neemt ze zeer serieus.

Hoewel het lijkt alsof niet al zijn kinderen deze regels zo sterk zien als hij en het is bekend dat ze ze in het verleden hebben overtreden.

Hier zijn 15 dingen die de meisjes in de familie Duggar niet mogen doen en 5 die ze kunnen doen, voor of nadat ze verloofd zijn.

20 Geen afspraakjes zonder chaperonne

Deze familie is groot op dubbele dates.

Volgens thehollywoodgossip.com is het, als het op daten aankomt, niet ongewoon om te zien dat de ouders van Duggar dubbel daten met hun kinderen. Door dit te doen, zorgen ze ervoor dat het niet mis gaat en volgen hun kinderen de regels tot een T.

Als de ouders niet kunnen gaan, sturen ze in plaats daarvan een oudere broer of zus.

19 Geen privé-sms-berichten

Sinds mobiele telefoons hun grote debuut maakten, is het bekend dat ouders in de teksten van hun kinderen kruipen.

Volgens thehollywoodgossip.com is Jim Duggar een van die ouders en leest hij de berichten van al zijn meisjes. Sterker nog, Ben Seewald stuurde Jessa ooit een bericht: "Geef me een ring", en Jim sprong erin en schreef terug: "Nog geen ring", samen met een emoticon met een smiley.

18 Echtscheiding is nooit een optie

Zodra ze hun "I Do's" zeggen, is er geen "I Do not".

Volgens thehollywoodgossip.com, wat er ook gebeurt in het huwelijk, de familie Duggar zit er voor de lange termijn in. Het onderwerp echtscheiding mocht bijvoorbeeld niet eens worden genoemd, zelfs niet na het hele schandaal met Josh Duggar. Sterker nog, zijn vrouw Anna gaf zichzelf zelfs de schuld van zijn daden.

17 Co-Ed Hide And Seek is nu een nee-nee

Een paar jaar geleden werd een schandaal bekend over een van de zonen van Jim Bob, Josh Duggar.

Volgens thehollywoodgossip.com moest Jim vanwege dit schandaal enkele van zijn familieregels wijzigen. Een regel die hij maakte, was dat de kinderen, ongeacht hun leeftijd of geslacht, meer naar buiten mogen om verstoppertje te spelen.

16 Geen feesten (uiteraard)

Deze is duidelijk een no-brainer. De meeste ouders zouden hun kind niet aanmoedigen om te feesten.

Volgens thehollywoodgossip.com is de grootste verwennerij van de familie Duggar om zichzelf af en toe te trakteren op een lekker suikerachtig dessert of om gewoon high te worden van het leven, hun romances en hun prachtige gezin.

15 Ze mogen geen romans lezen

Als het gaat om genres van boeken, zijn romans een genre dat de kinderen van Duggar niet mogen lezen.

Volgens thehollywoodgossip.com waarschuwt de Bijbel ons om "niet na te denken over het bevredigen van het genot van het vlees", wat betekent dat romans een zonde zijn. In plaats daarvan bestudeert het gezin verschillende christelijke literatuur.

14 Dansen en moderne muziek bevorderen slechte gewoonten

Als het gaat om muziek en dans in het huishouden van Duggar, merkt Michelle Duggar, de matriarch van het gezin, dat moderne muziek 'sensuele' gevoelens bij jonge kinderen aanmoedigt.

Volgens thehollywoodgossip.com vindt Michelle dat moderne muziek en dans alle negatieve dingen promoot die kinderen niet zouden moeten doen.

Daarom luistert haar familie alleen samen naar gospelmuziek.

13 Ze moeten zich bedekken tijdens het zwemmen en mogen nooit naar het strand gaan

Als het op zwemmen aankomt, gelooft de familie Duggar dat zo conservatief mogelijk zijn de beste keuze is.

Volgens thehollywoodgossip.com moeten de meisjes zich niet alleen bedekken als ze gaan zwemmen, maar mogen ze ook niet op het strand vanwege mannen en hun onvermogen om hun ogen afgewend te houden.

Voor dit gezin zijn alleen poolparty's toegestaan.

12 Een-op-een bellen met jongens is tegen de regels

Net zoals het verzenden van sms-berichten, bewaken de Duggar-ouders ook alle inkomende en uitgaande oproepen.

Volgens thehollywoodgossip.com houden Jim Bob en Michelle alle oproepen in de gaten die binnenkomen en uitgaan van hun huishouden. Het lijkt erop dat sommige van hun kinderen niet zo enthousiast zijn over deze regel en achter hun rug om zijn gegaan. Jessa Duggar gaf bijvoorbeeld toe in het geheim Ben Seewald te hebben gebeld voordat ze zelfs maar verloofd waren.

11 Halloween is een demonische feestdag waaraan ze niet mogen deelnemen

Halloween is een feestdag geworden van dronken feestjes, sexy kostuums en veelbewogen grappen.

Volgens thehollywoodgossip.com zou de familie Duggar nog steeds niet deelnemen, zelfs als men al het ongepaste gedrag zou elimineren.

Jim Bob en Michelle Duggar zijn van mening dat magie, heksen en andere soorten fictieve wezens allemaal deel uitmaken van het demonische rijk, een rijk waarvan God wil dat we wegblijven.

10 Ze mogen hun man niet afwijzen

Een regel die Michelle haar dochters gaf, die haar ook ooit van haar moeder was gegeven, was dat ze hun echtgenoten nooit mochten afwijzen.

Volgens thehollywoodgossip.com zegt een vrouw ooit nee, ze zijn altijd blij, en hoe druk, moe of zwanger en vies ze zich ook voelen, ze moeten er altijd zijn voor hun partner.

9 Geen wereldse inhoud is toegestaan

In de zomer van 2015 schreef Jim Bob een briefje aan alle vaders in de wereld dat ze hun families beter moeten gaan beschermen door boeken, tijdschriften, televisie, internet en andere wereldse inhoud die hun kinderen zouden kunnen zijn te verwijderen meedoen.

Volgens thehollywoodgossip.com mogen kinderen alleen gezonde muziek, biografieën van grote christenen en ouderwets familieplezier en spelletjes krijgen.

8 Communicatie met ongehuwde moeders is tegen de regels, zelfs als ze familie zijn

De familie Duggar is extreem loyaal als het gaat om hun overtuigingen over fysieke relaties voor het huwelijk.

Zo erg zelfs dat ze volgens thehollywoodgossip.com niet eens zouden toestaan dat hun dochter Jill, die als verloskundige werkt, haar zus Susanne Keller helpt als ze buiten het huwelijk zwanger raakt.

De ouders van Duggar vonden dat Jill niet blootgesteld hoefde te worden aan een ongetrouwde moeder.

7 Therapie buiten het gezin is niet toegestaan

Na het hele Josh Duggar-schandaal besloten de ouders van Duggar dat het het beste was om de hele situatie 'in huis' af te handelen.

Volgens thehollywoodgossip.com stuurden ze hem in plaats van contact op te nemen met de autoriteiten en professionele behandeling te zoeken, hem naar Reformers Unanimous, een op geloof gebaseerd herstelprogramma dat op Christus gericht is en ontworpen is om een persoon met verslavend gedrag.

6 Geen anticonceptie?

Dus, dit is nooit echt bewezen als een regel voor de meisjes, maar het is vrij duidelijk dat het niet iets is dat ooit in dit gezin is gebruikt.

Volgens thehollywoodgossip.com, zodra geloften zijn uitgewisseld, heeft voortplanting de neiging om vrij vroeg in de relatie de kop op te steken. Het lijkt alsof ze altijd zwanger zijn, en tegelijkertijd bijna ook.

5 Ze mogen hun eigen sociale media-accounts hebben na het huwelijk

Net als handen vasthouden, frontale knuffels, een begeleider nodig hebben op dates en altijd iemand tussen hen hebben tijdens autoritten, verdwijnt dit verbod zodra ze getrouwd zijn.

Volgens thehollywoodgossip.com mogen de meisjes, eenmaal getrouwd, hun eigen sociale media-accounts maken. Verwacht veel schattige foto's van hun steeds groter wordende families.

4 Ze mogen elkaars hand vasthouden nadat ze verloofd zijn

Net als frontale knuffels, vinden de ouders van Duggar dat hand vasthouden te veel is voor een jong stel in de vroege stadia.

Volgens thehollywoodgossip.com, wanneer een jong stel elkaars hand vasthoudt, kan dit ervoor zorgen dat ze in een handomdraai van een risiconiveau van 0 naar een risiconiveau van 100 gaan. Daarom laten ze het pas toe nadat het paar verloofd is.

3 Eenmaal getrouwd mogen ze borst-tot-borst knuffels uitvoeren

Als het gaat om het knuffelen van het andere geslacht, mogen de Duggar-meisjes alleen zij knuffels doen.

Volgens thehollywoodgossip.com kunnen volledige frontale knuffels leiden tot verleiding of 'hanky panky'. Daarom laten ze, om elke vorm van verleiding te voorkomen, hun kinderen alleen toe aan zijknuffels.

Als ze eenmaal getrouwd zijn, vinden ze het echter niet erg als hun dochters frontale omhelzingen van borst tot borst doen.

2 Ze mogen veroordeelden in de gevangenis bedienen

Dus, deze is een beetje daarbuiten. De ouders van Duggar laten hun kinderen niet omgaan met hun zus die een buitenechtelijk kind had, maar ze laten ze omgaan met gevangenen. Hmm.

Volgens de duggarfamilyblog.com gaan Jinger en Jessa soms naar de gevangenissen in Florida en dienen daar de gevangenen.

1 Tussenpersonen in auto's zijn niet nodig na verloving

Tijdens het daten mogen de Duggar-meisjes niet alleen in een auto zitten met het andere geslacht. Elke keer dat ze ergens heen gaan met een jongen zijn ze aan het daten; ze moeten een familielid in hun midden hebben.

Volgens thehollywoodgossip.com wordt deze regel echter achterhaald zodra een voorstel is gedaan. Hoewel ze nog steeds worden beperkt tegen ongepaste aanrakingen.

Aanbevolen: