Uma Thurman en 5 andere beroemdheden die hun kinderen niet in hun films zouden laten verschijnen

Inhoudsopgave:

Uma Thurman en 5 andere beroemdheden die hun kinderen niet in hun films zouden laten verschijnen
Uma Thurman en 5 andere beroemdheden die hun kinderen niet in hun films zouden laten verschijnen
Anonim

In de entertainmentindustrie zijn het vaak connecties die je naar bepaalde rollen leiden. Dat is de reden waarom veel fans denken dat vriendjespolitiek een groot deel van Hollywood is, waarbij kinderen van onze favoriete sterren een voorsprong krijgen in de business.

Maar of fans nu wel of niet gelijk hebben over het voordeel, er zijn enkele ouders in de branche die hun kinderen niet zo gemakkelijk in de branche laten. Veel beroemdheden, zoals Jason Momoa en Matt Damon, willen zelfs niet dat hun kinderen acteurs worden. Hier zijn de kinderen van enkele celebs die helemaal alleen zijn begonnen, tot grote trots of ongenoegen van hun ouders.

6 Emma Roberts: Dochter van Kelly Cunningham en Eric Roberts

Hoewel velen natuurlijk de connectie hebben gemaakt tussen dit wilde kind en haar tante Julia Roberts, komen Emma's getalenteerde genen ook van haar acteur, vader Eric Roberts. En terwijl haar moeder wilde dat ze een normale jeugd zou beleven, was Emma onder de indruk van de sterren en trad al snel in de voetsporen van haar vader. Maar ondanks het feit dat ze tot de Hollywood-roy alty behoort, heeft Emma ontkend hulp te krijgen van haar beroemde familie, ondanks haar debuut als kindacteur in de film Blow. In plaats daarvan verklaarde ze dat ze hard werkte om haar rollen te krijgen terwijl ze eindeloos auditie deed. Ze legt uit dat connecties je een deel kunnen bezorgen, maar ze kunnen je niet elk deel krijgen, uiteindelijk is het aan je talent. Sinds haar Nickelodeon-dagen als Addie Singer in Unfabulous, is Emma verder gaan schitteren in projecten als Nancy Drew, It's Kind Of A Funny Story, Aquamarine, Scream Queens en vele herhalingen van American Horror Story.

5 Jack Quaid: zoon van Meg Ryan en Dennis Quaid

Hoewel Parent Trap-ster Dennis Quaid vier keer getrouwd is geweest, was het zijn vrouw van tien jaar en collega-actrice Meg Ryan die hem een zoon schonk. De twee waren getrouwd van 1991 tot 2001, en ondanks latere relaties die Dennis Quaid meer kinderen zouden geven, blijft Jack Quaid degene die het meest in de publieke belangstelling staat. En hoewel Dennis altijd dacht dat Jack acteur zou worden, pushte hij hem nooit en deze 29-jarige wilde geen hulp bij het krijgen van zijn start. Hij weigerde zich door de agent van zijn vader te laten vertegenwoordigen en probeerde zich in zijn eentje te laten castreren. Dit leek een slimme zet, aangezien Jack een ondergeschikte rol kreeg voor de dystopische hit The Hunger Games en het opende een paar deuren voor hem. Nu zullen veel fans hem misschien herkennen als de hoofdpersoon Hughie Campbell in The Boys van Amazon Prime. Hij zal ook verschijnen in de langverwachte Scream (de vijfde in de serie).

4 Dakota Johnson: Dochter van Melanie Griffith en Don Johnson

Een hardere les op de lijst, acteur en zanger Don Johnson gaf toe Dakota af te sluiten toen ze onthulde dat ze niet naar de universiteit zou gaan. Een regel die volgens hem van kracht was voor al zijn vijf kinderen. Dus het is veilig om te zeggen dat acteren in zijn gedachten niet veilig genoeg was. Maar Dakota hoeft zich geen zorgen te maken, want slechts een paar weken later kreeg ze een kleine rol in The Social Network. Deze ster zou snel rijzen, vooral vanwege haar bijrol in 21 Jump Street en haar doorbraak als Anastasia in de verfilming van de Fifty Shades-trilogie.

3 Jennifer Aniston: Dochter van Nancy Dow en John Aniston

Het is moeilijk te geloven dat deze tv-legende ooit bekend zou staan als de dochter van John Aniston van Days Of Our Lives in plaats van alle rollen die ze op haar acteerriem heeft gekregen, inclusief haar iconische run als Rachel Green van Friends. Maar zelfs bekende namen moeten ergens beginnen, en Aniston kreeg geen been omhoog van haar pops. Hij ontmoedigde haar zelfs om volledig te acteren, net als haar moeder. Ze wisten allebei dat het een ruige industrie was om in te gedijen, maar dat zorgde ervoor dat Aniston er nog meer naar verlangde. En dat lukte, met haar opmerkelijke rollen in projecten als Bruce Almighty, Marley & Me, Just Go With It, The Break Up en We're The Millers. En sinds haar begin in de jaren 90 als een van de best betaalde actrices aller tijden, blijft ze een beroemdheid om nooit te vergeten.

2 Margaret Qualley: Dochter van Andie MacDowell en Paul Qualley

Met een actrice-moeder en een modellerende vader, leek deze 27-jarige in de voetsporen van haar vader te treden toen ze voor het eerst op het toneel verscheen. Na haar studie en opleiding om balletdanseres te worden, begon Margaret te modelleren voordat ze besloot haar carrière een andere wending te geven door zich te gedragen zoals haar moeder deed. Maar alleen omdat haar moeder een acteerlegende is met rollen in films als Groundhog Day, Sex, Lies en Videotape, Green Card en Four Weddings and a Funeral, betekent dit niet dat Margaret het gemakkelijk had. In plaats daarvan wilde Margaret zich eerst bewijzen zonder verbonden te zijn met haar moeder. Pas toen ze al een gevestigde waarde was als acteur met rollen in Once Upon A Time in Hollywood, The Leftovers en Fosse/Verdon (waarvoor ze genomineerd was voor een Emmy), voelde ze zich op haar gemak om met haar moeder op de kleine scherm. Ze verschijnt tegenover haar moeder in de originele Netflix-serie Maid, waar het echte duo moeder en dochter op het scherm speelt.

1 Maya Hawke: Dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke

Deze 23-jarige actrice is misschien de spawn van twee beroemdheden, Kill Bill's Uma Thurman en Academy Award-winnende Ethan Hawke, maar ze kreeg haar start helemaal alleen. Haar ouders, die in 1998 trouwden en samen twee kinderen kregen voordat ze uit elkaar gingen, waren onvermurwbaar dat Maya bereid zou zijn om in haar eentje de publieke opinie onder ogen te zien. Ze weigerden haar in hun films te plaatsen, omdat ze het gevoel hadden dat het slechts een stuntbeweging zou zijn en dat Maya een eigen ruggengraat moest ontwikkelen als ze in deze industrie wilde overleven. Vanwege het voorzichtige karakter van haar ouders zou Maya ervoor werken, verscheen ze in de miniserie Little Women en werd ze gecast in Once Upon a Time in Hollywood van Tarantino. Maar haar meest opvallende rol was in de Netflix-hit Stranger Things. Ze verscheen in seizoen drie als Robin en werd al snel een favoriet bij de fans onder de fans. Ze verscheen uiteindelijk in de miniserie van haar vader The Good Lord Bird, maar op dat moment was ze al in opkomst.

Aanbevolen: