De liefste dingen die Dwayne Johnson over zijn dochters heeft gezegd

Inhoudsopgave:

De liefste dingen die Dwayne Johnson over zijn dochters heeft gezegd
De liefste dingen die Dwayne Johnson over zijn dochters heeft gezegd
Anonim

Dwayne 'The Rock' Johnson werd in 1996 beroemd door zijn betrokkenheid bij WWE. Hij was acht jaar worstelaar voordat hij met pensioen ging en fulltime ging acteren. Johnson's Hollywood-carrière gaat diep en zet 100 credits op zijn cv door middel van korte films, films, televisieshows en andere vormen van amusement.

Nog belangrijker dan zijn carrière, waardeert Dwayne Johnson zijn familie. Hij is door en door een meisjesvader en voedt drie dochters op die momenteel 20, 6 en 4 jaar oud zijn. Op sociale media en in interviews is hij heel open over zijn liefde voor de dames in zijn leven en hoeveel ze voor hem betekenen. Dit zijn de liefste dingen die Dwayne Johnson over zijn dochters heeft gezegd.

8 Dwayne Johnson zal altijd voor zijn meisjes zorgen

Dwayne Johnson's oudste dochter, Simone, studeerde jaren geleden af van de middelbare school. Nadat ze deze mijlpaal had gevierd, trad ze in de voetsporen van haar vader en tekende ze bij WWE, waarmee ze de jongste worstelaar ooit bij het bedrijf was. Toen hij herinneringen ophaalde aan zijn dochtertje, vertelde Dwayne: Toen ik haar vasthield toen ze werd geboren, hield ik haar in deze twee handen en zei ik tegen haar: 'Ik zal altijd, altijd voor je zorgen, de rest van je leven.. Je bent veilig.'”

7 The Rock is verbaal over zijn liefde voor zijn familie

Als beroemdheid die al tientallen jaren in de publieke belangstelling staat, zou het gemakkelijk zijn om verstrikt te raken in de Hollywood-levensstijl. Te midden van dit alles zorgt The Rock ervoor dat het gezin altijd op de eerste plaats komt, door te zeggen: 'Ik heb me gerealiseerd dat het belangrijkste dat ik met mijn dochter kan doen, ons leven met liefde is. Geen succes, geen roem, niets anders dan: 'Ik ben er altijd voor je. Ik hou van je.'”

6 Dwayne Johnson schept op over vader zijn

Dwayne Johnson's jongste kind, Tiana, werd geboren in april 2018. Om deze geboorte aan de wereld aan te kondigen, ging hij naar Instagram en deelde zijn overweldigende liefde en vreugde voor zijn lieve kleine Tia, met de vermelding: "Je gekke vader heeft veel verantwoordelijkheden en draagt veel hoeden in deze grote oude wereld, maar je vader zijn zal altijd degene zijn waar ik het meest trots op ben."

5 Dwayne Johnson stelt de wensen van zijn dochters voorop

Jasmine is de middelste dochter van The Rock, die afgelopen december zes werd. Deze 'kleine tornado', zoals Dwayne haar noemt, wilde op een ochtend worden vastgehouden nadat haar vader een lange en drukke dag had gehad. Ondanks zijn uitputting was zijn reactie: Vermoeid als de hel, maar dacht ehh er komt een tijd, jaren vanaf nu dat in mijn armen springen het laatste is wat ze wil doen … dus ik zal altijd deze momenten nemen terwijl ik kan.”

4 The Rock zegt dat echtscheiding hem zoveel heeft geleerd

Simone's moeder is Dany Garcia, die van 1997-2008 getrouwd was met Dwayne Johnson. Hoewel echtscheiding een moeilijke situatie is om te doorstaan, vooral voor stellen die samen kinderen hadden, zegt The Rock dat het hem zoveel heeft geleerd hoe hij een nog betere vader kan zijn, en deelt hij mee: Nu, jaren later, krijg ik deze geweldige relatie met Simone, die 17 is, en deze mooie, krachtige relatie met mijn jongere dochters, die 3 jaar en 15 maanden oud zijn.”

3 Covid trof de familie van Dwayne Johnson en hij werd verpletterd

Kort nadat het coronavirus toesloeg, testten Dwayne Johnson en zijn familie positief. Hij was absoluut verpletterd, niet dat hij ziek was, maar dat zijn familie was en dat hij er niets aan kon doen. In een interview klaagde hij: Mijn nummer 1 prioriteit is om altijd mijn familie te beschermen, mijn kinderen te beschermen. Ik wou dat ik de enige was die positief testte, maar dat was niet zo, dus dit was een echte schop onder mijn buik.”

2 De dochters van Dwayne Johnson zijn zijn 'equalizers'

Dwayne Johnson is de perfecte 'meisjesvader', ondanks hoe intens zijn imago lijkt. Als het om zijn dochters gaat, verkiest hij ze boven al het andere. Hij gutste over dit openhartige moment met Jazzy en zei: Al mijn meisjes zijn de grote gelijkmakers in mijn leven geworden. Ik ben omringd door oestrogeen en zou het niet anders willen. En man, ik hoop dat ze het nooit beu wordt om die grote dinosaurushanden vast te houden, hoewel ik vermoed dat ze dat op een dag wel zal doen.”

1 The Rock plaatste een hartverwarmend verjaardagsbericht voor Jasmine

Om de verjaardag van Jasmine vorig jaar te vieren, schreef The Rock een hartverwarmend bericht op Instagram. Hij overlaadde haar met aanmoediging en complimenten en plaatste: Sterk, lief, onafhankelijk, gelukkig, creatief, zelfverzekerd en vooral - liefdevol en aardig… Ik ben trots op je, ik sta achter je en als je vader zal ik altijd wees hier om met mijn hart en handen door het leven te leiden.”

Aanbevolen: