15 schandalen die de cast van Full House teisteren

Inhoudsopgave:

15 schandalen die de cast van Full House teisteren
15 schandalen die de cast van Full House teisteren
Anonim

Een moeder zal alles doen om hun kinderen te helpen, maar in het echte leven ging Lori Loughlin te ver. Tante Becky en haar man zijn beschuldigd van het betalen van een half miljoen dollar om ervoor te zorgen dat hun dochters werden gerekruteerd om deel uit te maken van het USC-crewteam en pleitten onschuldig. Geen van beide dochters nam deel aan het team waarop hun toelating was gebaseerd. Je zou denken dat Loughlin een deel van haar geld zou gebruiken voor docenten en SAT-voorbereiding in plaats van steekpenningen. De rechtbank bepa alt wat er daarna komt, inclusief gevangenisstraf!

Er zijn maar weinig shows die worden opgehouden met de brandschoon Windexed, Danny Tanner groepsknuffelmomenten van Full House (en nu Fuller House). Levenslessen, goedkope kreten, baby's en honden die kunstjes doen, en een dikke knuffel aan het einde, gevolgd door een ingeblikte lachtrack en een opmerkelijke, waarderende zucht, zijn niet alleen een onderdeel van de show - ze zijn het merk Full House.

Hoewel de Tanners zelf ambitieuze mensen met een G-rating zijn, zijn de beroemdheden die ze spelen een stuk ingewikkelder dan hun tv-tegenhangers. Het blijkt dat het leven niet netjes in 22 minuten kan worden ingepakt, hoeveel wijs advies Danny of DJ Tanner hun kinderen ook geven.

Echte mensen zijn niet perfect. Voeg geld en de druk van roem toe, en persoonlijke problemen kunnen een stuk groter worden en de aandacht trekken van de paparazzi en het publiek. Met de bekendheid van Full House die drie decennia omspant, is het geen wonder dat er enkele ongelukkige beslissingen en incidenten zijn geweest waarbij verschillende castleden betrokken waren. Hier zijn 15 van de grootste schandalen die de cast van Full House teisteren.

15 Tante Becky School Omkopingsschandaal

Een moeder zal alles doen om hun kinderen te helpen, maar in het echte leven ging Lori Loughlin te ver. Tante Becky en haar man zijn beschuldigd van het betalen van een half miljoen dollar om ervoor te zorgen dat hun dochters werden gerekruteerd om deel uit te maken van het USC-crewteam en pleitten onschuldig. Geen van beide dochters nam deel aan het team waarop hun toelating was gebaseerd. Je zou denken dat Loughlin een deel van haar geld zou gebruiken voor docenten en SAT-voorbereiding in plaats van steekpenningen. De rechtbank bepa alt wat er daarna komt, inclusief gevangenisstraf!

14 Het duistere geheim achter de Olsen Twin Movie Premiere

Na het einde van Full House voelde de jonge acteur Jodie Sweetin zich verloren, dus wendde ze zich tot gevaarlijke ondeugden. De middelste Tanner-zus schreef een allesomvattende memoires waarin ze haar verslavingen vertelde en hoe ze deze verslaving zelfs meenam naar een gezinsvriendelijke première voor de toenmalige kindacteur Olsen Twins. Sweetin vertelde US Weekly: "Ik was bezig met het bedrog. Het was moeilijk voor mensen om te geloven dat ik zoveel drugs gebruikte. Ik kijk naar foto's van dat evenement en ik zag er niet eens gespannen uit!"

13 John Stamos DUI

Na een familieverlies verloor John Stamos de controle. Het was in 2015 toen hij werd gearresteerd voor een DUI dat hij eindelijk het dieptepunt bereikte. Destijds beschuldigde Stamos zijn gevaarlijke acties van het omgaan met een trieste tijd in zijn leven en vertelde Matt Lauer: "Ik verloor vorig jaar mijn moeder, die de liefde van mijn leven was - duidelijk een moeilijke tijd voor mij. Ik had dit moment; Ik had wat vrije tijd en ik moest een beslissing nemen. Dus ik heb van de tijd geprofiteerd en een keuze gemaakt, en ik ben gewoon zo dankbaar dat ik dat gedaan heb." Sindsdien kan hij beter erkennen wat hij deed en de verantwoordelijkheid hiervoor nemen.

12 Jodie Sweetin en de meervoudige huwelijken

Zelfs nadat ze clean is geworden, blijft Jodie Sweetin drama in haar leven voelen. De ster is getrouwd en sindsdien drie keer gescheiden, en ze heeft twee kinderen met twee van deze exen. Ze is recentelijk met Mescal Wasilewski aan het daten geweest en heeft in 2018 in een Valentijnsdagbericht over hun liefdevolle relatie gepraat, en zei dat hij de persoon is die: Die je opbouwt en je nooit klein laat voelen. Die jouw dromen en hoop en verlangens ondersteunt, en ook die van henzelf heeft. Wie hangt er geen prijskaartje aan je liefde? Wie houdt je hand vast als je bang bent en rent niet weg?” Hopelijk blijft het goed gaan.

11 Dirty Comic ontmoet -g.webp" />

Bob Saget heeft gezegd dat hij zijn komedie in de loop der jaren moest aanpassen, en ondanks dat hij van vies naar schoon naar vies en weer schoon gaat, is hij nog steeds dingen aan het aanpassen om in het politieke landschap te passen. Tijdens een interview zei Saget: 'Er is iets dat vrouwenhater is waar ik me weer op heb teruggetrokken, dat erg populair was in de tijd dat ik op Entourage zat. Mensen wilden me horen doen alsof ik een of andere badss ben, terwijl ik gewoon een magere kerel ben die op je tandarts lijkt op het podium. Ik wil echt niemand beledigen. Ik vind het leuk om dingen te zeggen en mensen zeggen: "Wat?" en ze lachen om de onhandigheid ervan of de waarheid ervan.”

10 Het castfeestje dat de volgende ochtend ging

In haar memoires vertelt Sweetin over een feest onder Full House-castmates dat de hele nacht doorging. Ze waren allemaal volwassenen en belandden samen in een gigantisch bed om de volgende ochtend ontdekt te worden door Bob Saget. Toen een internettrol commentaar gaf op een zoete explosie van de vorige foto die Sweetin van zichzelf en Stamos uit haar jeugd had gedeeld, en suggereerde dat de twee samen hadden geslapen, reageerde Sweetin snel terug in een opmerking en zei: Hahahah … um … wat ?! Ja … dat is zeker niet waar.”

9 De Olsen Twin Connection naar Heath Ledger

Toen Heath Ledger zijn vroegtijdige dood ontmoette, waren mensen verward en verdrietig. Een van de vreemde dingen rond zijn dood was de connectie met Mary-Kate Olsen. Toen Ledger's masseuse een niet-reagerende Ledger vond, belde ze Mary-Kate Olsen voordat ze 911 belde. Terwijl de politie Mary-Kate ondervroeg over waarom ze werd gebeld, haar connectie met de overleden ster en kennis van zijn drugsgebruik, werd de zaak gesloten. Er is nog steeds een mysterie over haar relatie met Ledger en waarom ze eerder werd genoemd dan iemand anders.

8 Het dwangbevel en tegen een ex

Jodie Sweetins liefdesleven is een stuk ingewikkelder dan haar alter ego Steph Tanner. Na een enorm gevecht met haar voormalige verloofde Justin Hodak kreeg ze een straatverbod tegen hem opgelegd. Hodak zou illegale wapens in zijn bezit hebben en zei dat hij een einde aan zijn leven zou maken. Het straatverbod werd een paar dagen nadat het was uitgevaardigd overtreden en Hodak werd gearresteerd. Sweetin bedankte fans op sociale media voor hun steun en zei: "Heel erg bedankt aan iedereen die de afgelopen twee weken contact heeft opgenomen. Het is zeker een achtbaan geweest, maar met geweldige familie, vrienden en fans komt het helemaal goed met me! Deze twee kleine liefdes zijn mijn alles en we zullen het redden!! Bedankt voor alle liefde!!"

7 Candace Cameron's strikte opvoedingsbenaderingen en conservatieve opvattingen

Candace Cameron is niet bang om haar mening te uiten, zelfs als het haar in de problemen brengt. Ze kreeg kritiek omdat ze haar huwelijk met haar hockeyspeler-echtgenoot als volledig 'onderdanig' beschreef. In haar memoires zei de ster: "Ik ben geen passief persoon, maar ik koos ervoor om in een meer onderdanige rol in onze relatie te vallen omdat ik alles wilde doen wat in mijn macht lag om mijn huwelijk en gezin te laten werken." De ster is ook bekritiseerd vanwege haar zeer strikte opvoedingsideologieën.

6 Een nuchtere verbinding

Na haar eigen herstel werkte Jodie Sweetin in de verslavingszorg. Toen collega-castmate John Stamos het dieptepunt bereikte, was Sweetin er om hem te ondersteunen en te helpen zijn leven een andere wending te geven. Bij het uitreiken van Sweetin kon hij zijn waardering uiten. Hij vertelde de menigte: "Het kostte me een lange tijd, een lange tijd teleurstellend iedereen die om me gaf, culminerend in een vreselijke DUI waarbij ik iemand had kunnen doden. Ik raakte de bodem. Jodie stond me liefdevol toe om mijn eigen weg te gaan en toen ik mezelf eindelijk vernederde om je hulp te vragen, realiseerde ik me dat de parmantige kleine kletskous de meester van wijsheid was geworden en aan mijn zijde stond tijdens enkele van de moeilijkste dagen van mijn leven."

5 Slecht vadergedrag op de set

Hoewel de mannen op het scherm tijdens de serie Full House zich altijd braaf gedroegen en gesuikerde adviezen gaven, waren het echte mannen met een komische achtergrond die hun eigen plezier maakten op de set. Soms was hun plezier niet bedoeld voor een G-publiek en maakten ze de dingen volwassener. De drie zouden elkaar regelmatig in de maling nemen en Bob Saget vond het specifiek grappig om zich slecht te gedragen met een mannequin die op de set stond.

4 The Coulier Alanis Morrisette Rumours

Mensen maken al jaren grapjes over de mogelijkheid dat oom Joey (Dave Coulier) het onderwerp is van de hit van Alanis Morrissette, You Oughta Know. Omdat de twee ooit romantisch met elkaar verbonden waren, gingen mensen ervan uit dat het minachtende lied over Coulier ging. Vele jaren later sprak Couiler over de geruchten tegen BuzzFeed en zei: "Allereerst is de man in dat nummer een echte klootzak, dus ik wil die vent niet zijn."

3 Het ding over DJ's echte broer

Toen Full House voor het eerst werd uitgezonden, was de grote ster in de familie van Candace Cameron haar broer Kirk dankzij zijn bekendheid van de show Growing Pains. Hij maakte zelfs een gastoptreden in de show als favoriete neef van DJ. De laatste jaren staat Kirk bekend om zijn ongebruikelijke en ultraconservatieve religieuze opvattingen. Kirk heeft zichzelf talloze keren in de problemen gebracht omdat hij Darwins evolutietheorie ontkende en dingen zei als: "Vrouwen moeten hun man eren en respecteren en volgen, niet om hun man te vertellen hoe hij een betere echtgenoot zou moeten zijn".

2 Hoe Becky niet terug zal zijn

De cast was verrast door het nieuws over het omkopingsschandaal van de Lori Laughlin-universiteit. De meesten van hen zullen er geen commentaar op geven, waardoor het hoogst onwaarschijnlijk is dat ze zal terugkeren voor het laatste seizoen van Fuller House. We zullen moeten wachten tot het op Netflix wordt gelanceerd voordat we het zeker weten. John Stamos maakte uiteindelijk een einde aan de stilte tijdens een interview met GQ toen hij zei: “Ik zal je één ding zeggen dat vreemd was: eerlijk gezegd, ik kom er niet uit. Het heeft geen zin. Ik sprak met haar de ochtend dat alles goed ging. Ik kan het gewoon nog steeds niet verwerken."

1 Danny Tanner vs Bob Saget

Toen Bob Saget zijn memoires uit 2014 schreef, gaf de ster toe dat hij in het echte leven heel anders was dan Danny Tanner. Soms zou hij op de set onbeleefde en onzedelijke capriolen uithalen en lachen van zijn volwassen co-sterren, maar hij schaamde zich toen hij zich realiseerde dat alle monitoren aan waren. Jaren later brak in de stonerkomedie Half Baked Saget beroemd uit zijn zuivere komische rol toen hij een aantal zeer on-Danny Tanner-dingen zei die te intens zijn om hier te herhalen. In de komische film The Aristocrats was zijn interpretatie van de grap misschien wel de smerigste.

Aanbevolen: