20 Fuller House/Full House Cast-geheimen die je nooit kende

Inhoudsopgave:

20 Fuller House/Full House Cast-geheimen die je nooit kende
20 Fuller House/Full House Cast-geheimen die je nooit kende
Anonim

De terugkeer van de klassieke familie-tv-sitcom Full House leek een leegte te vullen in alle millennials waarvan we niet wisten dat het in de eerste plaats een leegte was. Sinds de première van Fuller House op Netflix, duiken fans van de originele familieshow in het verleden om hun jeugd opnieuw te beleven via D. J., Stephanie, Kimmy, Michelle, Danny, Uncle Jesse en Joey (en ja, we zijn nog steeds triest om te zeggen dat de Olsen-tweeling NOG NOG een aflevering van de reboot moet filmen). Hoewel de verhalen nieuwer en gedurfder zijn, is het gevoel dat de show ons geeft nog steeds hetzelfde.

Maar wisten we echt wat er achter de schermen van de originele versie gebeurde? Of DEZE huidige versie?

Hier zijn 20 geheimen waarvan velen van ons nooit wisten dat ze achter de schermen van de geliefde sitcom EN de reboot van haar zus plaatsvonden.

20 D. J. en Steve gingen samen in het echte leven naar het schoolbal

Als je de IG-feed van Candace Cameron Bure volgt, weet je al dat zowel zij als Scott Weinger (die in beide shows DJ's liefdesbelang Steve speelt) daadwerkelijk naar het echte schoolbal van Bure zijn geweest. Nu, nu, raak niet te opgewonden - de twee hebben nooit echt een date gehad in het echte leven, maar ze zijn heel goede vrienden en deden veel dingen samen buiten de camera.

19 Oh, tante Becky, neeeeee

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je dat Lori Loughlin (Becky) zich in behoorlijk diep water bevindt als het gaat om haar dochter Olivia, haar universiteit en een aantal behoorlijk illegale activiteiten. Maar wat je misschien niet weet, is dat Loughlin heeft gezegd dat haar daden waren omdat haar dochter al vroeg worstelde met de bekendheid van haar moeder. Dat is nog steeds geen excuus.

18 Het moeilijke verleden van oom Jesse

Oké, dus het moeilijke "verleden" van John Stamos lag niet zo ver in het verleden. Vlak voordat de productie van Fuller House begon, werd Stamos gearresteerd voor rijden onder invloed. Hoewel zijn verklaring redelijk geloofwaardig is: hij nam een middel in dat de spiermassa doet afnemen (waarvan hij zei dat hij het voor de show nam).

17 Fans vs. de niet-G-ratings van Fuller House

Beoordelingen waren niet zo vriendelijk als het ging om Fuller House nadat het eerste seizoen op Netflix was uitgebracht. Dit kwam vooral omdat fans gewend waren aan een meer "gezonde" show en verwachtten dat de spin-off veel van hetzelfde zou zijn. In plaats daarvan pakten ze veel controversiëlere thema's aan, wat, eerlijk gezegd, tegenwoordig beter en geloofwaardiger is.

16 Andrea Barber's rare allergie

Voor het geval je het nog niet wist, sommige van dezelfde rekwisieten die op het originele Full House stonden, werden ook daadwerkelijk gebruikt in de spin-off - inclusief de originele bank in de woonkamer. Het bleek dat Andrea Barber (Kimmy) heel erge astma-aanvallen had tijdens het filmen van het eerste seizoen van Fuller House dankzij die bank. Dus nu houden producers Andrea zo ver mogelijk van de bank.

15 Jodie's problemen

Als je een diehard fan bent van een van de twee shows, weet je dat Jodie Sweetin na Full House met name een aantal moeilijke momenten in haar leven heeft geraakt. Hoewel haar verhaal een verlossend verhaal is waarin de heldin er aan de andere kant schoon uitkomt, loopt een groot deel van haar leven parallel met Stephanie's leven op Fuller House, samen met haar verlossing.

14 Alles in de naam

Weet je dat het Stamos' idee was om zijn personage Jesse te noemen? Blijkbaar zou oom Jesse Adam heten en Stamos haatte de naam, dus bedacht hij de naam Jesse als eerbetoon aan de overleden tweelingbroer van Elvis. Ook zul je in de pilot-aflevering van Full House zien dat Jesse's achternaam Cochran is, die later werd veranderd in Katsopolis.

13 Geen liefde verloren tussen John Stamos en de Olsen Twins

Het is grappig dat een van de belangrijkste connecties in de show bijna nooit heeft plaatsgevonden. Blijkbaar was Stamos niet dol op de Olsen-tweeling als baby's toen ze werden gegoten. Volgens de acteur huilde het duo "in het begin veel". Producenten brachten zelfs nog een tweeling mee, maar ze huilden ook, dus bleven ze bij de Olsen-tweeling.

12 Tante Becky werd niet verondersteld een grote deal te zijn

De tante Becky die we allemaal kennen en waar we nu van houden, was niet bepaald een personage voor de lange termijn in de show. Lori Loughlin zou slechts zes afleveringen spelen, maar haar personage ging zo snel van start dat ze een vaste waarde werd. Je kunt haar chemie met Stamos daarvoor bedanken.

11 Danny en de jongens nemen afstand, alleen om de cirkel rond te maken

Het lijkt erop dat iedereen zo ver mogelijk afstand wilde nemen van de 'gezonde' personages die ze in de show speelden - inclusief Bob Saget, Stamos en Dave Coulier. Deze drie deden dit door halsoverkop in meer volwassen komedie te duiken, die millennials hard leek te raken. Maar uiteindelijk kwamen ze de cirkel rond door ermee in te stemmen om op Fuller House te verschijnen.

10 Miley Cyrus vs. Jodie Sweetin

Hoewel het waar is dat Sweetin een aantal grote hobbels in het leven heeft getroffen na Full House, heeft de actrice sindsdien haar act opgeschoond en haar carrière opnieuw opgestart. Daarom is het vreemd dat Miley Cyrus Sweetin op Twitter heeft geprobeerd door oude foto's van haar met haar ex-man in een club te plaatsen met de hashtag fullerhouse. Gelukkig was de tweet vergeten.

9 Dave Coulier en Alanis Morissette

Dit is een bekend verhaal dat de ronde doet dankzij de reboot: Dave Coulier ging ooit uit met een jonge Alanis Morissette en zou het onderwerp zijn van haar hitsingle 'You Outta Know'. Dave heeft hier natuurlijk zelf de draak mee gestoken (zoals toen hij een gastrol had in How I Met Your Mother en de situatie lichtte).

8 Creator-problemen

Als je het niet wist, Full House/Fuller House-maker Jeff Franklin is onlangs uit de show ontslagen nadat mensen begonnen te klagen over zijn gedrag op de set. Maar niet iedereen was het eens met zijn ontslag - Cameron Bure noemt Franklin nog steeds een "beste vriend" en dat hij door veel castleden op de set wordt gemist.

7 De tweeling tekende eigenlijk een deel van de achtergrondkunst

Dit is een "awwww shucks" -moment als we er ooit een hebben gezien. Fans zullen zich dus herinneren dat er soms kinderkunstwerken aan de koelkast in de keuken van de Tanners hingen – het bleek dat die door de tweeling zelf zijn gemaakt! Het werd onthuld in een kijkje achter de schermen rond de set in 1993.

6 Full House…Met een ander uitgangspunt?

Dus, lang geleden, was het concept van Franklin voor de show eigenlijk gebaseerd op drie komieken die samen onder hetzelfde dak woonden. ABC was echter op zoek naar meer "gezinsvriendelijke" shows, tevergeefs door Family Ties, dus Franklin paste zijn idee aan en toen werd het concept van Full House geboren.

5 Geen liefde voor Bob Saget

Hoewel komiek Bob Saget Franklins eerste keuze was om de favoriete lieve vader van iedereen, Danny Tanner, te spelen, was hij niet beschikbaar op het moment dat Full House in productie zou gaan, omdat hij al een baan bij CBS had. John Posey zou Danny spelen toen Saget destijds plotseling werd ontslagen van zijn baan, dus Franklin kon hem binnenhalen.

4 Dave Coulier, altijd de komiek (en ad-Libber)

Coulier is nogal een komiek en het kwam zo vaak uit op de set dat Dave de vrije loop liet om veel van zijn eigen regels ad-lib te geven. "Soms - het gebeurde pas in seizoen drie - lieten ze me in het script verbeteren", zei Coulier. “En in het script zou het gewoon zeggen: David zal hier met iets grappigs komen.”

3 Candace's eerste kus was op camera

Hoeveel jonge mensen kunnen zeggen dat miljoenen mensen hun eerste kus hebben gezien? Nou, sommige acteurs, dat is wie. Waaronder Candace Cameron Bure. Haar eerste kus op het scherm en in het echte leven was in de aflevering "13 Candles" toen ze haar vriend op het scherm, Kevin (Scott Curtis), kuste.

2 Stephanie Tanner was niet eens een origineel personage

Terwijl elk ander personage/acteur op de set van zowel Full House als Fuller House auditie moest doen om de felbegeerde rol te winnen, was Jodie Sweetin niet een van hen. Blijkbaar was Stephanie niet eens een personage totdat Franklin Sweetin zag in een aflevering van Valerie, en hij schreef de rol speciaal voor haar. Wauw!

1 Werd Sweetin per ongeluk geslagen door Little Richard?

Het was allemaal een ongeluk! Blijkbaar, toen hij te gast was in de show, sloeg Little Richard per ongeluk Sweetin onbedoeld."Ik stond naast hem en we deden deze scène waarin hij piano speelde en hij maakte een grote finish met zijn handen en het was net als 'boem'," zei Sweetin. "Hij voelde zich zo slecht."

Referenties: buzzfeed.com, huffingtonpost.com, bustle.com, simplemost.com

Aanbevolen: