20 dingen mis met de CW's Supergirl

Inhoudsopgave:

20 dingen mis met de CW's Supergirl
20 dingen mis met de CW's Supergirl
Anonim

Het personage van Supergirl cirkelt al sinds 1959 in het stripboekcircuit, en daarom waren fans dolblij toen werd aangekondigd dat ze in 2015 haar eigen tv-serie zou krijgen.

Eindelijk kreeg de Arrowverse zijn eerste vrouwelijke hoofdrol. Hoe spannend toch?

Helaas voor makers Ali Adler, Greg Berlanti en Andrew Kreisberg waren ze gestrest om ervoor te zorgen dat haar heropleving perfect was. Tussen ervoor zorgen dat Supergirl een sterke verhaallijn had, het bedenken van alle verschillende schurken waarmee ze te maken zou krijgen, ervoor zorgen dat ze sterke ondersteunende karakters had en de verschillende relaties die in de show te zien zouden zijn, hadden ze echt hun handen vol.

Voor het grootste deel hebben ze geweldig werk geleverd, maar er zijn nog steeds enkele dingen die ze fout hebben gedaan. Hier is een lijst met 20 dingen die er mis zijn met Supergirl.

20 Marsmanjager en zijn krachten

Afbeelding
Afbeelding

David Harewood heeft een geweldige J'onn J'onzz gemaakt, ook bekend als Martian Manhunter. Het v alt niet te ontkennen.

Volgens cbr.com is het enige probleem met zijn karakter echter dat de CW hem zijn krachten niet lijkt te laten gebruiken. In het begin begrepen we dat hij zijn krachten niet gebruikte omdat hij ondergedoken zat. Hij is nu echter niet ondergedoken, dus wat is het probleem? Waarom schopt hij daar niet met Supergirl als ze hulp nodig heeft?

19 Mon-El's achtergrondverhaal

Afbeelding
Afbeelding

Het achtergrondverhaal van Mon-El lijkt anders te zijn dan de stripboeken en tv-series.

In de show is hij de prins van Daxam en heeft hij zijn planeet en zijn mensen verlaten.

Maar volgens cbr.com staat hij in het stripboek bekend als Lar Grand, een ontdekkingsreiziger die door de oom van Supergirl, Jor-El, naar de aarde wordt gestuurd. Hij ontwikkelt echter geheugenverlies en nadat hij Superboy heeft ontmoet, begint hij zichzelf Mon-El te noemen.

18 Maggie Sawyer's vertrek

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans hielden van het personage Maggie Sawyer en waren diepbedroefd toen ze de show verliet.

Volgens cbr.com heeft The CW Maggie niet optimaal benut. In tegenstelling tot Alex Danvers is Maggie een personage dat afkomstig is uit DC Comics, waar ze een behoorlijk groot probleem is. Ze had op een gegeven moment zelfs een serieuze relatie met Batwoman.

In de show lijkt het echter dat het enige doel dat ze had was om Alex te helpen naar buiten te komen.

17 Supergirl minder krachtig laten lijken

Afbeelding
Afbeelding

Als het op de show in het verleden aankomt, zullen velen waarschijnlijk toegeven dat de vechtscènes met Supergirl en een schurk een beetje ontbraken.

Volgens cbr.com zijn de vechtscènes nogal onmemorabel, een beetje vervelend en een beetje onrealistisch. De meeste schurken waar Supergirl tegen op gaat, kan ze met gemak verslaan met haar ongelooflijke krachten, maar in plaats daarvan kijken we hoe ze bijna elke keer worstelt om ze te verslaan.

16 De ondergang van Adam Grant

Afbeelding
Afbeelding

In het eerste seizoen van Supergirl maakten we kennis met de oudste zoon van Cat Grant, Adam Foster.

Volgens cbr.com staat Adam in de stripboeken bekend als Adam Grant en is hij de jongste zoon van Cat met een veel donkerdere verhaallijn.

Adam wordt zelfs meegenomen door Toyman, samen met een paar andere gijzelaars. Wanneer ze de kans krijgen om te ontsnappen, grijpen ze die aan, maar Toyman houdt hen tegen en maakt een einde aan Adams' leven, waarna hij hem dumpt in Suicide Slum.

15 Kara's oorsprongsverhaal

Afbeelding
Afbeelding

In de tv-serie wordt Kara op 13-jarige leeftijd naar de aarde gestuurd, maar komt ze 24 jaar vast te zitten in de Phantom Zone voordat ze uiteindelijk de aarde bereikt.

Volgens cbr.com wordt Kara in de strips echter geboren op Argo, een stuk Krypton dat de explosie heeft overleefd. Als de planeet echter wordt aangevallen, stuurt haar vader haar naar de aarde om door Superman opgevoed te worden, maar in plaats daarvan komt ze in een weeshuis terecht.

14 Cat Grant verliezen

Afbeelding
Afbeelding

Toen Supergirl overstapte van CBS naar The CW, veranderde er niet echt iets, behalve dat we Cat Grant verloren, wat volgens sommigen de meest schadelijke verandering was.

Volgens cbr.com betekende de show-switching-netwerken een verandering van locatie. Met actrice Calista Flockhart die in Californië woont, waar de show oorspronkelijk werd gefilmd, moest ze haar rol als Cat Grant opgeven nadat de show naar Vancouver, Canada was verhuisd.

13 James Olsen

Afbeelding
Afbeelding

Supergirl's versie van James Olsen is een stuk cooler dan zijn stripboekversie, dat kunnen we niet ontkennen.

Volgens cbr.com is dat echter het enige dat de show echt deed dat werkte. Een tijdje daar was zijn karakter geweldig, maar nadat Kara besloot dat James en zij beter af waren als vrienden, werd zijn karakter buitenspel gezet. Zelfs zijn overgang naar burgerwacht Guardian was een beetje slordig en heeft tot nu toe nergens toe geleid.

12 Kara en Kal-El's relatie

Afbeelding
Afbeelding

In de show is vermeld dat Kara haar neef Kal-El als baby kende en dat haar ouders haar naar de aarde stuurden om over hem te waken. Helaas, terwijl zijn capsule de aarde bereikte, kwam de hare 24 jaar vast te zitten in de Phantom Zone.

Volgens cbr.com hebben de twee elkaar echter nooit ontmoet in de strips. Kal-El werd alleen naar de aarde gestuurd voordat de planeet explodeerde, terwijl Kara pas jaren later werd geboren.

11 De waarheid over Kara's ouders

Afbeelding
Afbeelding

In de show werd Kara geboren op Krypton en haar ouders stierven daar toen de planeet explodeerde, dacht ze tenminste. In de afgelopen seizoenen vindt Kara haar weg naar Argo City, een stukje planeet Krypton dat de explosie heeft overleefd en daar ontdekt ze dat haar ouders het ook hebben overleefd.

Volgens cbr.com ontmoeten haar ouders elkaar in de strips echter voor het eerst in Argo City, nadat Krypton ontploft, en later trouwen en baren ze Kara.

10 Kara en Mon-El's relatie

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens de show is Kara in verband gebracht met een paar verschillende mannen, waaronder Adam Foster en James Olsen.

Volgens cbr.com is het echter haar relatie met Mon-El die niet goed beviel bij fans. In het begin ging Kara van het hoofdpersonage in de show naar de status van "vriendin". Toen Mon-El de aarde verliet, werd Kara eindelijk weer haar eigen persoon.

Laten we hopen dat ze zichzelf niet weer verliest omdat hij terug is.

9 Lena Luthor en Kara's relatie

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om hoe Lena en Kara elkaar hebben ontmoet, ontmoeten ze elkaar in de show als volwassenen, maar in de strips ontmoeten ze elkaar terwijl Kara in het weeshuis is.

Volgens cbr.com is hun relatie een hot topic onder fans. Velen zeggen dat ze bijna een romantische relatie hebben, en het is gemakkelijk te bedenken waarom hun chemie op de set er bijna flirterig uitziet.

Creators hebben ervoor gezorgd dat alle verwarring is weggenomen, het zijn gewoon vrienden.

8 Nutteloze relaties

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om fictieve relaties, gaan ze niet altijd 'overal heen'.

Volgens cbr.com heeft Supergirl echter de gewoonte om een onvergeeflijke hoeveelheid zinloze liefdesbelangen te vertonen. Eerst hadden we Winn Schott en zijn verliefdheid op Kara, daarna was er de korte flirt met Kara en Adam, Alex en Maxwell, James en Kara en Winn en Lyra.

Kortom, alle relaties die zijn opgebouwd, om bijna onmiddellijk te worden neergeschoten.

7 Supergirl lijkt teveel op haar neef Superman

Afbeelding
Afbeelding

Voordat Supergirl in 2015 werd uitgezonden, beloofden producenten dat de show uitsluitend over Supergirl zou gaan, niet over Superman.

Volgens cbr.com hebben de makers echter besloten om ons een held uit de koekjesvorm te geven die in meer opzichten op Superman leek dan alleen zijn soort en krachten. Van de bril om hun identiteit te verbergen, tot hun kostuumkleuren en gewapende houding, tot zelfs hun baan, de twee lijken teveel op elkaar.

6 Supergirl is niet altijd het middelpunt van de show

Afbeelding
Afbeelding

Supergirl werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 50. In de loop der jaren heeft ze veel updates en herschrijvingen gehad.

Volgens cbr.com, met alle verschillende schurken en ondersteunende personages, hebben de makers moeite gehad om verhaallijnen samen te weven, wat resulteerde in rommelige achtergrondverhalen, relaties en zelfs Kara die af en toe buitenspel werd gezet. Ze is het hoofdpersonage van de show, ze zou niet alleen aan het einde moeten verschijnen om de DEO te redden.

5 De schurken uit de Phantom Zone

Afbeelding
Afbeelding

In The Flash spawnen schurken als gevolg van de explosie van de deeltjesversneller, maar voor Supergirl komen de meeste schurken uit de Phantom Zone.

Volgens therichest.com werden gevangenen vrijgelaten nadat Kara's capsule was ontsnapt en op aarde was neergestort. Schrijvers hebben geweldig werk geleverd door een hele reeks schurken vrij te laten zonder voor iedereen een achtergrondverhaal te hoeven maken, maar ze konden op zijn minst af en toe creatief worden en het een beetje door elkaar halen.

4 Kara lijkt een beetje onvolwassen

Afbeelding
Afbeelding

Melissa Benoist is een geweldige Supergirl. Ze belichaamt echt haar karakter en brengt haar tot leven.

Volgens therichest.com gedraagt haar personage zich voor een volwassene echter als een verwende tiener als het gaat om slechteriken, flirten met mannen of gewoon omgaan met stressvolle situaties.

Je zou denken dat met alles wat ze heeft meegemaakt, ze een beetje volwassener zou zijn.

3 De DEO

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn drie verschillende groepen beschermers die de wereld beschermen tegen verschillende soorten kwaadaardige wezens. Marvel heeft Shield, DC heeft de Justice League en CBS/CW heeft de DEO.

Volgens therichest.com, terwijl de andere instanties de wereld beschermen tegen bedreigingen, zorgt de DEO er gewoon voor dat het publiek er nooit achter komt in plaats van ze te stoppen.

2 Kara werd veel te snel supergirl

Afbeelding
Afbeelding

In de eerste aflevering van Supergirl hebben we veel van Kara's achtergrondverhaal en hoe ze besluit een normaal leven te leiden zonder krachten.

Met dat gezegd zijnde, zou je denken dat makers haar verhaal een beetje zouden opbouwen voordat ze haar alter ego Supergirl daadwerkelijk introduceerde.

Volgens therichest.com is er maar één incident nodig voor Kara om te besluiten dat ze een superheld wil worden en haar krachten voorgoed wil gebruiken.

1 Kara's geheime identiteit

Afbeelding
Afbeelding

Jarenlang wordt de vermomming van Clark Kent in twijfel getrokken. Hoe herkent niemand hem? Het enige wat hij doet is zijn haar veranderen en een bril opzetten.

Je zou denken dat de schrijvers van Supergir ik de afschuwelijke vermomming van Superman ter harte zouden nemen en iets beters zouden plannen voor het Meisje van Staal.

Volgens therichest.com besloten ze echter dezelfde weg te gaan met een bril en een ander kapsel.

Bron: cbr.com, therichest.com

Aanbevolen: